Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Japán filmek (nem animék!)
beküldve: 2009-03-13 23:59:00
(#140) Sukiyaki Western Django...aki még nem látta,nézze meg... XD
Szerény kis városkám egyik mozija egy héten át vetítette valami véletlen folyamán,gondoltam,ilyen alkalom nem lesz már sok,hogy japán filmet vetítenek,nézzük meg. ^^ Meg is néztük. Ugyan 18as karikás,de szerintem nem volt olyan vészes. ^^" Az egész érdekessége az,hogy nem japánul beszélnek benne...de nem ám. Hanem angolul. XD Ráadásul szerintem egész jól (sokkal rosszabbra számítottam ^^") Nekem az egész film úgy tetszett,ahogy volt.
A filmről:
[Link]
[Link]
Szerény kis városkám egyik mozija egy héten át vetítette valami véletlen folyamán,gondoltam,ilyen alkalom nem lesz már sok,hogy japán filmet vetítenek,nézzük meg. ^^ Meg is néztük. Ugyan 18as karikás,de szerintem nem volt olyan vészes. ^^" Az egész érdekessége az,hogy nem japánul beszélnek benne...de nem ám. Hanem angolul. XD Ráadásul szerintem egész jól (sokkal rosszabbra számítottam ^^") Nekem az egész film úgy tetszett,ahogy volt.
A filmről:
[Link]
[Link]
Szerk: Gemini 2009-03-14 00:00:02
beküldve: 2009-02-13 08:53:43
(#139) Újra lehet kapni a Fivér c. Kitano filmet dvd-n. Egy jó ideig eltűnt a piacról, de új kiadásban elérhető ismét. Szvsz az egyik legjobb jakuzás cucc, persze a megfelelő "Kiatno-s" hangulattal.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2009-02-13 08:12:17
(#138) Nemrég láttam a Nyughatatlan lélek (The Restless) című filmet, és eddig ez a kedvenc filmem.
Táncolj Hercegnő!
beküldve: 2009-02-13 05:47:58
(#137) Egyébként van egy oldal, ahol Japán-Kínai-Vietnami-Koreai-Ho nkongi....stb filmeket adnak, vagyis meg lehet őket nézni és nagyon nagy mennyiségbe vannak !
Én eddig még csak 3 filmet láttam sajnos olyan nagy a választék.....
Nekem eddig a "Repülő tőrök klánja" a BEST
Én eddig még csak 3 filmet láttam sajnos olyan nagy a választék.....
Nekem eddig a "Repülő tőrök klánja" a BEST
Glamorous sky.みわくの よる
beküldve: 2009-02-11 10:12:15
(#136) Tegnap alkalmam volt látni a versust és nagyon jó, akció, vér, pörgés, minden ami kell volt benne...ja és ajánlom mindenkinek+még az azumi2-öt is aján lom
"Egy hitokiri mindig hitokiri marad amig csak él"
beküldve: 2009-02-10 17:37:33
(#135) Tegnap a japán filmhét keretében láttam A naplemente szamurájt (2002).
Pár évvel a Meiji-restauráció előtt játszódik. Egy elszegényedett szamurájról szól, aki szinte egyedül vezeti a háztartást, ezért minden este hazamegy a többiekkel való ivás helyett. Érdekesség hogy az egész filmet a lánya narrációja kiséri végig. Nekem tetszett. Aki bárhonnan meg tudja szerezni, annak ajánlom.
IMDB [Link]: 8,2
Pár évvel a Meiji-restauráció előtt játszódik. Egy elszegényedett szamurájról szól, aki szinte egyedül vezeti a háztartást, ezért minden este hazamegy a többiekkel való ivás helyett. Érdekesség hogy az egész filmet a lánya narrációja kiséri végig. Nekem tetszett. Aki bárhonnan meg tudja szerezni, annak ajánlom.
IMDB [Link]: 8,2
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2009-02-10 17:40:52
beküldve: 2009-01-30 19:23:18
(#134) Most láttam a Densha otokot vagy Train man-t. Egy otakuról szól, hogy hogyan talál rá a szerelemre. :)) Nekem tetszett, mert szeretem az ilyen könnyed filmeket.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2009-01-30 19:23:48
beküldve: 2009-01-25 00:45:24
(#133) Nekem japán filmekből pár horror tetszik, de Naked Blood-ot még nem sikerült megtalálnom.. Pedig igen vonzó a téma
beküldve: 2009-01-24 21:40:18
(#131) Végre láttam a Seven Samurai-t
Sichi-nin no samurai - 1954, ff, 160 perc (!)
Akira Kurosawa egyik alapfilmje. Aki látta a Hét mesterlövészt, annak ismerős a cím. Igen, ebből csinálták az amerikaiak. Azt kell mondanom, most hogy mindkettőt láttam már, hogy a japán eredetit többé-kevésbé tudták csak átvenni. Kurosawa filmje jóval több rétűbb, és mélyebb mint a tengerentúli adaptáció.
IMDB: 8,8
Sichi-nin no samurai - 1954, ff, 160 perc (!)
Akira Kurosawa egyik alapfilmje. Aki látta a Hét mesterlövészt, annak ismerős a cím. Igen, ebből csinálták az amerikaiak. Azt kell mondanom, most hogy mindkettőt láttam már, hogy a japán eredetit többé-kevésbé tudták csak átvenni. Kurosawa filmje jóval több rétűbb, és mélyebb mint a tengerentúli adaptáció.
IMDB: 8,8
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Ó, köszi a listát!
A burma hárfáját akkor egy helyen néztük Nálunk is megosztotta a csoporttársakat. Nekem mondjuk tetszett (bár tény, hogy ha -20perccel rövidebb, akkor még jobb lett volna). Az meg tényleg poén volt, amikor a vászonra beugrott az a szösz.
És végre sikerült beszereznem a "Shall we dansu?" című japán filmet. (Magyarul Hölgyválasz volt asszem...)
Nekem nagyon tetszett, szerintem aki kis kikapcsolódásra vágyik, nézze meg. ^_^
A burma hárfáját akkor egy helyen néztük Nálunk is megosztotta a csoporttársakat. Nekem mondjuk tetszett (bár tény, hogy ha -20perccel rövidebb, akkor még jobb lett volna). Az meg tényleg poén volt, amikor a vászonra beugrott az a szösz.
És végre sikerült beszereznem a "Shall we dansu?" című japán filmet. (Magyarul Hölgyválasz volt asszem...)
Nekem nagyon tetszett, szerintem aki kis kikapcsolódásra vágyik, nézze meg. ^_^
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2009-01-16 21:19:06
Nem maradt ki semmi? Amúgy grat, szépen összehozott kis "gyűjtemény".
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-10-14 23:07:56
(#127) Hm, az elmúlt években elég sok japán filmet láttam, íme néhány, amit le is írtam...mármint a benyomásaimat. (Az amerikai filmeket, amik Japánban játszódnak nem vettem bele.)
Blue Spring
[Link]
Ping Pong
[Link]
Shin yorokobimo kanashimimo ikutoshotsuki
[Link]
Shukuji
[Link]
Nippon no kuroi natsu – Enzai/Darkness in the Light
[Link]
Izakaya yurei/Ghost Pub
[Link]
Anyátlanok
[Link]
Osaka monogatari
[Link]
Chichi to kuraseba/The Face of Jizo
[Link]
Kakure karakuri
[Link]
Ame agaru/After the Rain
[Link]
Doraheita
[Link]
Kikujiro
[Link]
Kids Return
[Link]
Tokyo Tower
[Link]
Tsubaki-hime
[Link]
Yume-chiyo nikki
[Link]
Swing Girls
[Link]
Waterboys
[Link]
Siroi te
[Link]
Ashurajo no hitomi
[Link]
Jittemai
[Link]
Kamikaze Girls
[Link]
Biruma no tategoto
[Link]
Uemura Naomi monogatari
[Link]
Café Lumiere
[Link]
Blue Spring
[Link]
Ping Pong
[Link]
Shin yorokobimo kanashimimo ikutoshotsuki
[Link]
Shukuji
[Link]
Nippon no kuroi natsu – Enzai/Darkness in the Light
[Link]
Izakaya yurei/Ghost Pub
[Link]
Anyátlanok
[Link]
Osaka monogatari
[Link]
Chichi to kuraseba/The Face of Jizo
[Link]
Kakure karakuri
[Link]
Ame agaru/After the Rain
[Link]
Doraheita
[Link]
Kikujiro
[Link]
Kids Return
[Link]
Tokyo Tower
[Link]
Tsubaki-hime
[Link]
Yume-chiyo nikki
[Link]
Swing Girls
[Link]
Waterboys
[Link]
Siroi te
[Link]
Ashurajo no hitomi
[Link]
Jittemai
[Link]
Kamikaze Girls
[Link]
Biruma no tategoto
[Link]
Uemura Naomi monogatari
[Link]
Café Lumiere
[Link]
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
Megjelent. Tipp: [Link]
Köszi! Fel lett véve a bevásárlólistára.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.