Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Japán filmek (nem animék!)
beküldve: 2008-07-09 12:46:24
(#95) Shinobi Powaa^^!
Sztem egész jól sikerült, már vagy 6x láttam *Sorozatban, 1más után * :):)
Sztem egész jól sikerült, már vagy 6x láttam *Sorozatban, 1más után * :):)
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2008-07-09 11:21:55
(#94) Hát én nem vagyok egy nagy Shakespeare rajongó (filmen csak Orson Welles adaptációival vagyok kibékülve) de a Ran szerintem is alapmű... :)
"Plombáld le a múltat. Én is leleplombáltam. Mert Úgy folyik, rajtad keresztűl az élet. És megaksztja majd a vízórádat, a vízkő, mert az nálad keményebb."
Gyerünk emberek, írjatok jókat keylonnak, nehogy bíztatás hiányában lemaradjon egy jó filmélményről! Mindenki hozzon még 1 jó véleményt!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-07-07 09:43:58
(#92) A Ran. a káosz nekem is megvan!De még nem néztem meg,de ha hallok még róla pozitív kritikát hamarosan megnézem.
A szerelem csak az ítélőképesség átmeneti megingása.
beküldve: 2008-07-07 09:33:06
(#91) Tegnap megnéztem és megnézettem pajtásokkal Akira Kurosawa mester Ran (Káosz) c. remekét. Még mindig zseniális ez a film. Külön élmény volt látni ahogy a ps3 feltunningolta HD-re a dvd képét!
Shakespeare Lear királyának története kimonóba öltöztetve! Nem csak szamurájfilm fanoknak ajánlom!
Shakespeare Lear királyának története kimonóba öltöztetve! Nem csak szamurájfilm fanoknak ajánlom!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-07-01 10:42:22
(#90) Occsó dvd-k között hemperegve kihalásztam a tecsóban a Ringu-t. >----o---< ennyire heppi voltam tőle. Aztán megnéztem. Szemembe forró olmot ne öntsetek, de ebben a filmben csak feszültség, drámaiság, jó dramaturgia, izgalom és csavarosság nem volt. Végig szenvedtem, mert úgy illik, ha már klasszikus vagy mi, de nagy csalódás volt számomra. Kár.
Valami rosszat mondtam volna? :)
Dehogyis! Sőt, én is egyetértek
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Az a csaj a Wasabi-ban végtelenül szimpatikus. ^^
Na következő fórumtalálkozón ezt is lejátsszuk...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-06-08 20:36:57
(#86) beküldve: 2008-06-08 20:15:07
(#84) Én csak a napokban láttam a Wasabi-t. Nekem tetszett, van benne poén, akció. Valamint jól néz ki benn a csaj.
Szerintem azzal a sok szar cuccával nem kifejezetten szimpatikus.
beküldve: 2008-06-04 13:19:31
(#82) Én csak a napokban láttam a Wasabi-t. Nekem tetszett, van benne poén, akció. Valamint jól néz ki benn a csaj.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-06-04 13:19:51
Valaki látta már esetleg a Tabu című filmet? Ha igen, meg tudná mondani mennyire mennek bele ebbe a férfiszerelem témába? Mert ha a tűréshatáron belül, akkor megnézném; alapvetően ugyanis érdekel. Kösz
Láttam, és ajánlom... szamurájkor, szamurájiskola, művészien ábrázolt és finoman tárgyalt férfiszerelem... "igazi" japán film...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3