Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Japán filmek (nem animék!)
megfigyeltétek h a wasabiban a csajnak pikachus mobildísze van?
Imádom a Wasabi-ban azt a kislányt.
szerk.: nem figyeltem a mobildíszét...
szerk.2: szerintem rossz film
Szerk: Zsolti 2008-03-18 20:46:57
beküldve: 2008-03-18 20:41:03
(#49) megfigyeltétek h a wasabiban a csajnak pikachus mobildísze van?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-03-18 20:38:49
(#48) a wasabiról csak annyit h van benne egy jelenet aminek csak franciául van értelme.. és én úgy emlékszem h az a jelenet vhogy másképpen hangzik el a filmben..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-03-18 20:33:15
(#47) Nem tudtam, hogy hova írjam, de ez áll a legközelebb ahhoz a témához, amit mondanki akarok. Aze lőbb Travel channelen néztem egy műsort, amely Tokióról szólt. Egy ember vezeti végig a nézőket benne. Voltak benne dolgok, amik nem csak Tokióról szóltak, de atok néha jobbak is voltak. Valaki más szokott Japánról szóló bemutatófilmeket nézni Travel channelen? Na persze nem este 11 után.
beküldve: 2008-03-09 19:32:06
(#46) Ez a film ugyan nem "pure japanese", hanem francia-japán koprodukció, de akkor is imádom... Jean Reno-val a fószerepben.... kitaláltátok? Igen, a Wasabi-ról beszélek... tegnap is és ma is leadták a film+-on, és mindkétszer megnéztem...
Csöndes kérdés: nem tudja vki, hol lehet megszerezni dvd-n (az online boltokban már nem lehet megvenni, joglejárat miatt... szal, csak reménykedni merek, h akad itt vki, akinek megvan és esetleg eladná... vagy meg tudná szerezni...)
Előre is köcce az infot...
Csöndes kérdés: nem tudja vki, hol lehet megszerezni dvd-n (az online boltokban már nem lehet megvenni, joglejárat miatt... szal, csak reménykedni merek, h akad itt vki, akinek megvan és esetleg eladná... vagy meg tudná szerezni...)
Előre is köcce az infot...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-04 10:46:48
(#45) Most amiért odavagyok, az a DN live action, Fujiwara Tatsuya-val a főszerepben... bár először furi volt Nanaharát Raito-ként látni, amikor ráállt a szemem, nagyon jó lett... és télleg naon jót játszik benne... szal, ajánlom mindenkinek, aki szereti a DN-t... bár az anime részletesebb (ugye a rajz lehetőségei korlátlanok), de a film is kellemes csalódás volt számomra...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-02 08:05:32
(#44) Én ugyan nem vagyok sem Tom C. rajongó, meg olyan nagy filmszakértő sem, de nekem alapjában véve nagyon tetszett ez a film. És nekem semmi bajom nem volt az alakításával.
Örülök neki. Mint említettem, ez csak az én véleményem. Mindenkinek más jön be. Nekem is van olyan film amiben Tom tetszik. (Interjú a vámpírral, Jerry Maguire)
A film pedig bejön, amint azt részletesebben alul ki is fejtettem.
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
Hát igen merthát azért még is csak ő Tom de legalább tanult egy picit japánul vagy beszélt legalább egy jó érv az oldalán de asx-hez csatlakozva különösebben nekem se volt anyira nagy gondom az alakításával
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-03-01 23:54:49
beküldve: 2008-03-01 23:50:20
(#41) Én ugyan nem vagyok sem Tom C. rajongó, meg olyan nagy filmszakértő sem, de nekem alapjában véve nagyon tetszett ez a film. És nekem semmi bajom nem volt az alakításával.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Igen ezzel én is így vagyok hogy jobb lett volna nélküle a film de végülis a végére meg lehet szokni
Mondjuk ha az elején elesett volna a csatában....
Sajnos akkor meg nem lett volna film.
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
Azonban Tom Cruise "ide nekem az Oscart" alakítása nagyon nem jött be. A mélypont a császárral való találkozója volt a film végén. Egyszerűen nem is értettem mit művel.
Bocs a Tom fanoktól. Ez csak az én véleményem.
Igen ezzel én is így vagyok hogy jobb lett volna nélküle a film de végülis a végére meg lehet szokni Bocs a Tom fanoktól. Ez csak az én véleményem.
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Hát nekem a kedvenc japán filmem ami keveredik az angollal az az Utolsó Szamuráj Imádom ezt a filmet nagyon jó és néhány helyen nagyon érzelgős Mondjuk én könnyen elérzékenyülök
Nekem is tetszett az Utolsó Szamuráj és örültem Ken Watanabe Oscar jelölésének. Azóta mindig örülök, ha látom egy-egy filmben, pl: Egy gésa emlékiratai. A zene is nagyon jó, hangulatos volt. A japán szereplőket megszerettem, szinte mind. És én is könnyen elérzékenyültem itt-ott.
Azonban Tom Cruise "ide nekem az Oscart" alakítása nagyon nem jött be. A mélypont a császárral való találkozója volt a film végén. Egyszerűen nem is értettem mit művel.
Bocs a Tom fanoktól. Ez csak az én véleményem.
beküldve: 2008-02-29 15:35:27
(#37) Hát nekem a kedvenc japán filmem ami keveredik az angollal az az Utolsó Szamuráj Imádom ezt a filmet nagyon jó és néhány helyen nagyon érzelgős Mondjuk én könnyen elérzékenyülök
Szerk: Berni 2008-02-29 15:37:11
És melyik a kedvenced: az újkor, a középkor, a Meidzsi-korszak vagy a Tokugawa-korszak?
Középmegoldás: bakumatsu [plusz még egy-két év a Meiji-korból]
Na igen, az ember azt hiszi minden lehetőséget kimerített, és persze kiderül, hogy nem
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."