Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Japán filmek (nem animék!)
Nem japán film, de Japánban (is) játszódik: Kill Bill 1,2...
Nos... Az fröcsögős, japános, tehát pont az, ami egy magamfajta tizenhétéves hülyegyereknek való...
Nos... Az fröcsögős, japános, tehát pont az, ami egy magamfajta tizenhétéves hülyegyereknek való...
Érdekes... a Kill Bill filmek vhogy nem ragadtak meg... de lehet, csak azért, mert alapból lábrázást kapok Tarantino-tól... nem tehetek róla, vhogy nem szimpi az ürge...
kill bill... hát nem tom ...én nem rajongok érte.. tarantino..nos..
hát kb két filmje fogott meg ..1.
a volt egyszer egy mexiko(johnny depp miatt9
a másik a sin city..(a képregény miatt)
a többi.. hát .. nem vok benne a filmrendezésben ezért nem kritizálok senki..
ŐŐŐŐ az e gond hogy az említett 2 filmet Rodriguez rendezte és nem Q.T. bácsi... szóval kutyaszorítóban, ponyvaregény, jackie brown, kill bill, deth proof... ezek az ő filmjei... :)
Amúgy Kill Bill szerintem nagyon nagy film csak bődületes mennyiségű másik filmet kell megnézni hogy minden pontosan a helyére kerüljön és üssön minden poén...
"Plombáld le a múltat. Én is leleplombáltam. Mert Úgy folyik, rajtad keresztűl az élet. És megaksztja majd a vízórádat, a vízkő, mert az nálad keményebb."
Érdekes... a Kill Bill filmek vhogy nem ragadtak meg... de lehet, csak azért, mert alapból lábrázást kapok Tarantino-tól... nem tehetek róla, vhogy nem szimpi az ürge...
kill bill... hát nem tom ...én nem rajongok érte.. tarantino..nos..
hát kb két filmje fogott meg ..1.
a volt egyszer egy mexiko(johnny depp miatt9
a másik a sin city..(a képregény miatt)
a többi.. hát .. nem vok benne a filmrendezésben ezért nem kritizálok senki..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-13 11:58:12
(#17) Nem japán film, de Japánban (is) játszódik: Kill Bill 1,2...
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
beküldve: 2008-01-13 11:51:32
(#16) Hát nem tom... Japán horrorok közül nekem a lejebb elhangzottak igen csak a gyér kategóriában indulnak. Fröcsögős filmek közül marad örök kdvenc Takashi Miike munkásságának nagy része. Imádom az erőszakszakvenciáit és a humorát.
Kitano-tól amúgy nem csak a Zatoichi-t érdemes megnézni. Nem véletlenűl ő az egyik legismertebb és leg elismertebb japán rendező napjainkban. Nekem tőle nagy kedvenc a Brother c. amerikai koprpdukciója... :)
Kitano-tól amúgy nem csak a Zatoichi-t érdemes megnézni. Nem véletlenűl ő az egyik legismertebb és leg elismertebb japán rendező napjainkban. Nekem tőle nagy kedvenc a Brother c. amerikai koprpdukciója... :)
"Plombáld le a múltat. Én is leleplombáltam. Mert Úgy folyik, rajtad keresztűl az élet. És megaksztja majd a vízórádat, a vízkő, mert az nálad keményebb."
A Szamuráj tényleg állat, csak iszonyat hosszúúúúúúúú...
Dehogyis, én néztem volna még...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Zatoichi - A szamuráj
Kitano Takeshi forgatókönyvírója, rendezője, főszereplője és vágója volt ennek a remekbe szabott remake-nek. Szórakoztató kis mozi, melyben egy vak ex-szamuráj - aki masszőrként tengeti életét - megmutatja a rosszfiúknak hogy kinek is élesebb a katanája.
Kitano Takeshi forgatókönyvírója, rendezője, főszereplője és vágója volt ennek a remekbe szabott remake-nek. Szórakoztató kis mozi, melyben egy vak ex-szamuráj - aki masszőrként tengeti életét - megmutatja a rosszfiúknak hogy kinek is élesebb a katanája.
A Szamuráj tényleg állat, csak iszonyat hosszúúúúúúúú...
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
Mind a négy részt lehet kapni a madaras tesóban... 950 pénz darabja, úhogy elég baráti...
A madaras tesó micsoda? Egy Veszprém környéki nagyközségben élek, ezért nem ismerek ilyen helyeket.
A mádárás teszkó,alias ósön.Asszem az még Veszprém környékén is van
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Mind a négy részt lehet kapni a madaras tesóban... 950 pénz darabja, úhogy elég baráti...
A madaras tesó micsoda? Egy Veszprém környéki nagyközségben élek, ezért nem ismerek ilyen helyeket.
A kör nem is egy film az eredeti japán változatban, hanem rögtön négy: Ringu O , Ringu, Ringu 2 és Spiral... iszonyat jó... végig kell nézni őket... (mondjuk, én utána kb. egy hétig a klotyóra nem mertem kimenni egyedül és sötétben, pedig a szobámmal szemben van ) az amerikai változatok meg sem közelítik...
Ez érdekes, még nem hallottam a 1. és a Spiral részről. Ha tehtem, majd megnézem őket. Egyébként én kb. egy éve néztem meg az első részt. Mire hazaértem, szüleim hagytak egy üzenetet, hogy elmentek, majd jönnek.... Akkor kaptam kölcsön a filmet, és nekiálltam nézni 21: 30-kor. Amikor először mutatták a csaj eltorzult arcát, majdnem szívrohamot kaptam . 5 perc után ki is kapcsoltam, aztán másnap délelőtt megnéztem.
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
A kör nem is egy film az eredeti japán változatban, hanem rögtön négy: Ringu O , Ringu, Ringu 2 és Spiral... iszonyat jó... végig kell nézni őket... (mondjuk, én utána kb. egy hétig a klotyóra nem mertem kimenni egyedül és sötétben, pedig a szobámmal szemben van ) az amerikai változatok meg sem közelítik...
Ez érdekes, még nem hallottam a 1. és a Spiral részről. Ha tehtem, majd megnézem őket. Egyébként én kb. egy éve néztem meg az első részt. Mire hazaértem, szüleim hagytak egy üzenetet, hogy elmentek, majd jönnek.... Akkor kaptam kölcsön a filmet, és nekiálltam nézni 21: 30-kor. Amikor először mutatták a csaj eltorzult arcát, majdnem szívrohamot kaptam . 5 perc után ki is kapcsoltam, aztán másnap délelőtt megnéztem.
beküldve: 2008-01-12 19:37:45
(#9) Nekem az egyik kedvenc filmem A homok asszonya, bár még nem volt időm végignézni, de amit eddig láttam belőle, nekem nagyon teszett. A japán Körnek meg csak az elejét láttam. Lehet, hogy nézhettem volna tovább is, de a horrorfilmek nem nekem valók. Az amcsi verzió után is alig mertem tévézni :P
A Végső Döntés: Meghalni, Hogy Élhess... /アライヴ/
beküldve: 2008-01-12 18:46:10
(#8) Majd elfelejtettem... nagy kedvencem még Jean Renoval a Wasabi... oltári film... egyszerűen imádom!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-12 16:21:34
(#7) A kör nem is egy film az eredeti japán változatban, hanem rögtön négy: Ringu O , Ringu, Ringu 2 és Spiral... iszonyat jó... végig kell nézni őket... (mondjuk, én utána kb. egy hétig a klotyóra nem mertem kimenni egyedül és sötétben, pedig a szobámmal szemben van ) az amerikai változatok meg sem közelítik...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-12 09:28:45
(#6) Egyértelműen a japánok a nyerők a horrorfilmek terén. Például: A kör 1-2 (csak az amcsi verziót láttam), Átok (a második részről lemaradtam), A szem-et még nem láttam, de nagyon jó filmnek tartják. Ezenkívül van még pár jó szamurájos film is.