Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Japán filmek (nem animék!)
beküldve: 2008-01-12 07:56:03
(#5) Csatlakoznék a horrorokhoz! Sokkal jobbak, mint amit az amerikaiak csinálnak!
Bát szeretem a Japánban játszódó amarikai filmeket is. (Pl.: Átok (japán eredet alapján))
Bát szeretem a Japánban játszódó amarikai filmeket is. (Pl.: Átok (japán eredet alapján))
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
beküldve: 2008-01-11 23:06:53
(#4) Zatoichi - A szamuráj
Kitano Takeshi forgatókönyvírója, rendezője, főszereplője és vágója volt ennek a remekbe szabott remake-nek. Szórakoztató kis mozi, melyben egy vak ex-szamuráj - aki masszőrként tengeti életét - megmutatja a rosszfiúknak hogy kinek is élesebb a katanája.
Látta valaki a Moon Child című filmet? Nagyon érdekelne, hogy tényleg olyan jó, mint amilyennek látszik?
Kitano Takeshi forgatókönyvírója, rendezője, főszereplője és vágója volt ennek a remekbe szabott remake-nek. Szórakoztató kis mozi, melyben egy vak ex-szamuráj - aki masszőrként tengeti életét - megmutatja a rosszfiúknak hogy kinek is élesebb a katanája.
Látta valaki a Moon Child című filmet? Nagyon érdekelne, hogy tényleg olyan jó, mint amilyennek látszik?
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
beküldve: 2008-01-11 22:42:08
(#3) A Hét szamuráj (vagy bármi más ) Kuroszavától
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-01-11 22:38:19
(#2) Japán filmekről hmm...általában a japánok készítik a legjobb horrorokat/thrillereket (lásd: a szem, kör 0)
A Battle Royale film viszont egy piece of shit...Nagyon el lett szúrva, a forgatókönyv író az egészet átírta..alig van épkézláb részlet ami a könyvre emlékeztet..
De azért megnézheted, főleg a 2.-őt mert az nem regény alapján készült (nincs második regény de film igen).
A Battle Royale film viszont egy piece of shit...Nagyon el lett szúrva, a forgatókönyv író az egészet átírta..alig van épkézláb részlet ami a könyvre emlékeztet..
De azért megnézheted, főleg a 2.-őt mert az nem regény alapján készült (nincs második regény de film igen).
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2008-01-11 22:39:46
beküldve: 2008-01-11 22:34:28
(#1) Írjon ide mindenki, aki szereti a japán filmeket... szívesen vennék ajánlásokat is.... sztem mindenkinek lenne "pótolnivalója&qu ot;...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3