Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Japán filmek (nem animék!)
beküldve: 2008-06-01 21:27:42
(#80) Jaj de jó! Köszönöm.
asszem csak a kezdő lökés kellett
Valaki látta már esetleg a Tabu című filmet? Ha igen, meg tudná mondani mennyire mennek bele ebbe a férfiszerelem témába? Mert ha a tűréshatáron belül, akkor megnézném; alapvetően ugyanis érdekel. Kösz
Háát mindenkinek más a tűréshatár szóval ebbe nem megyek bele... Viszont a filmet csak ajánlani tudom... szerintem nagyon jó... ^^
"Plombáld le a múltat. Én is leleplombáltam. Mert Úgy folyik, rajtad keresztűl az élet. És megaksztja majd a vízórádat, a vízkő, mert az nálad keményebb."
beküldve: 2008-06-01 16:31:38
(#78) Valaki látta már esetleg a Tabu című filmet? Ha igen, meg tudná mondani mennyire mennek bele ebbe a férfiszerelem témába? Mert ha a tűréshatáron belül, akkor megnézném; alapvetően ugyanis érdekel. Kösz
Hmm,... Nekem van még egy film amivel nemtudok betelni az pedig nem más ,mint a Wasabi igaz csak félig japán dee akkor is , mert nagyon jókat lehet rajtani röhögni,meg nagyon jó az egésznek a stílusa.... ^^
Wasabit én is nagyon szeretem, Reno + francia filmek rulez^^
beküldve: 2008-06-01 09:57:33
(#76) Hmm,... Nekem van még egy film amivel nemtudok betelni az pedig nem más ,mint a Wasabi igaz csak félig japán dee akkor is , mert nagyon jókat lehet rajtani röhögni,meg nagyon jó az egésznek a stílusa.... ^^
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Ashura a démonvadász, ma néztem meg, és be kell hogy valljam nagyon jó:) nagyon tetszett, és hála az AS-nek, mert az volt a dvd melléklet:)
Akkor jó, ha jó... lol nekem még nem hozta meg a postás néni, de remélem a napokban megérkezik (előfizetés rulz)... akkor én is rögtön meglesem a filmet!!! lol
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-05-26 17:58:21
(#74) Ashura a démonvadász, ma néztem meg, és be kell hogy valljam nagyon jó:) nagyon tetszett, és hála az AS-nek, mert az volt a dvd melléklet:)
Szentjánosbogarak sírja
ez most kicsit off, de miután ezt megnéztem egy félórát bőgtem (a kis lelkem érzékeny az ilyesmire) a nagynénit meg szívesen megrugdaltam volna
Csak fél órát??? Akkor nagyon jól bírtad... én anyummal együtt néztem, és szó szerint versenyt bőgtünk rajta - végig... elfogyott egy százas csomag pzs...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szentjánosbogarak sírja
ez most kicsit off, de miután ezt megnéztem egy félórát bőgtem (a kis lelkem érzékeny az ilyesmire) a nagynénit meg szívesen megrugdaltam volna
Levelek Iwo Jimáról
Nagyon szép, komoly és jó film, én is ajánlani tudom. Nem vág annyira gyomorszájon, és nem tesz olyan masszívan pacifistává, mint a Szentjánosbogarak sírja, de azért "megjárja".
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-05-21 11:59:55
(#70) Igaz, hogy nem japán ember rendezte, de végülis róluk szól a Levelek Iwo Jimáról. A hangsúlyt nem a háborús helyzetre tették, az inkább csak a keretet adta meg, helyette a japánok lelkivilágát és gondolkodásmódját akarta megragadni. (becsület kérdése, dicső halál, család és otthon, engedelmesség, emberség) Voltak benne megrázó epizódok is bőven összességében sztem szép film, mindenkinek ajánlom, aki még nem látta
beküldve: 2008-05-20 19:36:27
(#69) Ma néztem meg a nagyon nem nekem való Dark Water-t (Sötét víz). Alaptörténetileg nagyon hasonlít a Kör 1-re. Épp azért jó. Valaki látta már rajtam kívül? Aki bírja a kissé rémisztő dolgokat, annak ajánlom. Tesco-ban az a 950 Ft nem is volt sok érte.
Amikor az anya látta, hogy a kislány felmászik a víztartályhoz, én már rögtön tudtam, hogy beleesik a lány, és azért van mindenfelé víz. Csak azt nem értem, miért mondta, hogy ő a halott lány anyukája? Tényleg ő lenne az?
beküldve: 2008-05-19 22:49:34
(#68) A héten néztem meg a Jisatsu saakuruc. filmet. A történet számomra kissé zavaros így első nézés után de elképzelehető hogy csak azért mert hajnali 3kor nem a legfittebb az ember agya. Mindenesetre azóta is motoszkálnak bennem képek hangulatok gondolatok a film kapcsán szóval valószínű még ráveszem magam a közeljövőben és újra nekiállok kicsit nagyobb figyelemmel...
"Plombáld le a múltat. Én is leleplombáltam. Mert Úgy folyik, rajtad keresztűl az élet. És megaksztja majd a vízórádat, a vízkő, mert az nálad keményebb."
Pfúú ehhez kelleni fog egy lelkiállapot...
Nem biztos, hogy az én filmem. Ha minimalista film, akkor nálam a koreai Bin-Jip (Lopakodó lelkek) Ki-duk Kim film nyert.
De lehet, hogy teszek ezzel is egy kísérletet.
Nem biztos, hogy az én filmem. Ha minimalista film, akkor nálam a koreai Bin-Jip (Lopakodó lelkek) Ki-duk Kim film nyert.
De lehet, hogy teszek ezzel is egy kísérletet.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-04-01 21:34:40
(#66)