• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Anime-Manga Gyűjtemények
Eladnék!/Vennék!
Szólánc játék// manga-anime szereplökel
Mangattack
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
MARTINA: :))) nagyon örülök :))) most érkezett meg a futár és hozta a csomagot :)) nagyon szépen köszönöm <3
STORM BABY: Viszlát!:D
SHIRUBA: Ccc! Te reménytelen kis fruska:) Nem baj, én mindig itt leszek Neked:D Puszi, Baby!
STORM BABY: Nincs egy zsepid?
STORM BABY: Na, na őt nem bántjuk, ahhoz ő túl drága nekem! Csak szar abban a tudatban élni, hogy soha nem lesz a tiéd, bármennyire is szeretnéd! Talán a csillagok segítenek, ez at utolsó reményem! Te is jó vagy nekem, csak téged máshogy szeretlek, mint őt!
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Japán kultúra: filmek, könyvek, kabuki, satöbbi >>
Japán filmek (nem animék!)
Oldalak: ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 <<>>
beküldve: 2008-03-29 17:00:25
(#59) Válasz Zsolti (#58) üzenetére
SHADOW
SHADOW
[ Addiktgyanús ]
Nem nagyon értek egyet... Gyakorlatilag az összes fontosabb / érdekesebb japán film hozzáférhető, illetve a mostani tendenciákat nézve (Versus, Battle Royale és még egy csomó kultfilm megjelenése) várható még minden finomság.
Az Oldboy meg mindenről szól, csak épp a vérben tocsogásról nem.
a battle royale 2 is naon vagány

Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2008-03-29 15:20:43
(#58) Válasz scarcrow (#56) üzenetére
Zsolti
Zsolti
[ Megszállott ]
Nem nagyon értek egyet... Gyakorlatilag az összes fontosabb / érdekesebb japán film hozzáférhető, illetve a mostani tendenciákat nézve (Versus, Battle Royale és még egy csomó kultfilm megjelenése) várható még minden finomság.
Az Oldboy meg mindenről szól, csak épp a vérben tocsogásról nem.

(; ・_・)―――――――――C<―_-)
beküldve: 2008-03-29 15:14:43
(#57)
PICILÁNY
PICILÁNY
[ Megszállott ]
ezzel vitatkoznom kell ugyanis csak a helyet kell megtalálnod és annyi japán filmed lehet amennyit a pénztárcád enged. plnek: oktogonon van egy kis lemezbolt.. ismerem a tulajt.. és hát.. sehol nem találtam a "mester " onibabáját.. erre a fazon mondta nkem h megszerzi.. bementem hozzá elmondtam mit akarok.. mondta h kb két hét és enyém lerhet enged csak nkem az árból és 6ezerről levitte 3ra és nézhettem a filmet.. ha megvettem volna de pont akkor le voltam égve.. de a lényeg h csak hej kell. akit érdekel "zenebarlang" vagy "kuckó" a neve a helynek.. meki mellet bemész az udvarba és ott lesz

"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-03-26 16:02:20
(#56)
scarcrow
scarcrow
[ Rászokóban ]
Hát lehet hogy több értelme lett volna inkább egy általános filmes topicot indítani mert azért ha őszinték akarunk lenni a magyrországon beszerezhető japán filmek listája eléggé gyér. Így mint az meg is látszik eléggé hamar átevez a kedves beíró más vizekre... Mint ahogy most én is...

Számomra nagyon nagy öröm volt mikor karácsony környékén végre nálunk is megjelent Park Chan-Wook teljes bosszú trilógiája. Vicces dolog hogy a sorban következő 2. film (oldboy) már magyarországon is elég nagy ismeretségre tett szert miközben az első illetve harmadik filmet (A bosszú ura / A bosszú asszonya) szinte csak a témával komolyabban foglolkozók ismerték. Amúgy tény hogy a trilógia legerősebb darabja az oldboy de azért a másik 2 film is szorakoztató/sokkoló/elgondolk oztató. Aki esetleg még nem látta és egy kellemes vérben tocsogó hétvégére vágyik az nyugodtan ugorjon neki.

"Plombáld le a múltat. Én is leleplombáltam. Mert Úgy folyik, rajtad keresztűl az élet. És megaksztja majd a vízórádat, a vízkő, mert az nálad keményebb."
beküldve: 2008-03-18 21:22:50
(#55) Válasz Sakamoto Riku (#53) üzenetére
クイックシルバー
クイックシルバー
[ True mangafan ]
Én egy olyan filmet ismerek, ami ízig-vérig francia: B13. Elképesztő film. Nagyszerű akciójelenetek, valamint vérbeli yamakasizás. Erről jut eszembe a Yamakasi 1.-2. nekem tetszettek, bár az első lényegesen jobb volt.

Ja, B13 nekem is egyik kedvencem. Alapmű nekem, mert úzöm azt a sportot, ami a filmben van:)

Wasabi: Én is láttam vagy hatszor és nagyon tetszett. És a wasabi amúgy meg finom^^

Winter is coming
beküldve: 2008-03-18 20:52:00
(#54)
PICILÁNY
PICILÁNY
[ Megszállott ]
az nekem is tetszett.. bár én csak az elsőt is kényszerből ültem végig de bátyám unszolására bementem a mouóziba és a végén jókedvűen jöttem ki..

"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-03-18 20:50:09
(#53)
Sakamoto Riku
Sakamoto Riku
[ True mangafan ]
Én egy olyan filmet ismerek, ami ízig-vérig francia: B13. Elképesztő film. Nagyszerű akciójelenetek, valamint vérbeli yamakasizás. Erről jut eszembe a Yamakasi 1.-2. nekem tetszettek, bár az első lényegesen jobb volt.

beküldve: 2008-03-18 20:48:04
(#52)
PICILÁNY
PICILÁNY
[ Megszállott ]
a francia filmek elég furcsák ..vegyük pl amelie poulant.. elég érdekes film.. de mégis jó ..

beküldve: 2008-03-18 20:45:59
(#51)
Sakamoto Riku
Sakamoto Riku
[ True mangafan ]
Én még nem láttam a Wasabit, csak apró részleteket. Van olyan itt, aki azt monfja, rossz film?

beküldve: 2008-03-18 20:45:56
(#50) Válasz Necrokid Moonshadow (#49) üzenetére
Zsolti
Zsolti
[ Megszállott ]
megfigyeltétek h a wasabiban a csajnak pikachus mobildísze van?

Imádom a Wasabi-ban azt a kislányt.
szerk.: nem figyeltem a mobildíszét...
szerk.2: szerintem rossz film

(; ・_・)―――――――――C<―_-)
Szerk: Zsolti 2008-03-18 20:46:57
beküldve: 2008-03-18 20:41:03
(#49)
Necrokid Moonshadow
Necrokid Moonshadow
[ True mangafan ]
megfigyeltétek h a wasabiban a csajnak pikachus mobildísze van?

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-03-18 20:38:49
(#48)
PICILÁNY
PICILÁNY
[ Megszállott ]
a wasabiról csak annyit h van benne egy jelenet aminek csak franciául van értelme.. és én úgy emlékszem h az a jelenet vhogy másképpen hangzik el a filmben..

beküldve: 2008-03-18 20:33:15
(#47)
Sakamoto Riku
Sakamoto Riku
[ True mangafan ]
Nem tudtam, hogy hova írjam, de ez áll a legközelebb ahhoz a témához, amit mondanki akarok. Aze lőbb Travel channelen néztem egy műsort, amely Tokióról szólt. Egy ember vezeti végig a nézőket benne. Voltak benne dolgok, amik nem csak Tokióról szóltak, de atok néha jobbak is voltak. Valaki más szokott Japánról szóló bemutatófilmeket nézni Travel channelen? Na persze nem este 11 után.

beküldve: 2008-03-09 19:32:06
(#46)
フリツク オル シィ
フリツク オル シィ
[ Megszállott ]
Ez a film ugyan nem "pure japanese", hanem francia-japán koprodukció, de akkor is imádom... Jean Reno-val a fószerepben.... kitaláltátok? Igen, a Wasabi-ról beszélek... tegnap is és ma is leadták a film+-on, és mindkétszer megnéztem...
Csöndes kérdés: nem tudja vki, hol lehet megszerezni dvd-n (az online boltokban már nem lehet megvenni, joglejárat miatt... szal, csak reménykedni merek, h akad itt vki, akinek megvan és esetleg eladná... vagy meg tudná szerezni...)
Előre is köcce az infot...

今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-04 10:46:48
(#45)
フリツク オル シィ
フリツク オル シィ
[ Megszállott ]
Most amiért odavagyok, az a DN live action, Fujiwara Tatsuya-val a főszerepben... bár először furi volt Nanaharát Raito-ként látni, amikor ráállt a szemem, nagyon jó lett... és télleg naon jót játszik benne... szal, ajánlom mindenkinek, aki szereti a DN-t... bár az anime részletesebb (ugye a rajz lehetőségei korlátlanok), de a film is kellemes csalódás volt számomra...

今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Oldalak: ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 <<>>