Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Death Note - A halállista (anime)
beküldve: 2013-09-05 21:43:29
(#987) Nekem ott porosodott a polcon az anime sorozat, és takarítás közben bukkantam rá. Elkezdtem újra... Amikor elöszőr láttam, akkor nagyon lenyűgözött az a folytonosság, akció, és a karakterek ami ebben az animéban van. Ritka az ilyen jó történet, még akkor is ha a főszereplő a gonosz...
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
beküldve: 2013-03-23 13:34:02
(#986) Én szeretem, bár csak a mangát olvastam, az animét nem láttam.(csak a 2 Specialt.) L-t én is sajnáltam.
Én akkor is meglepődtem Light halálán. Tom hogy gonosz volt, de a főszereplők akkor sem sűrűn halnak meg.
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
beküldve: 2013-03-22 15:29:15
(#985) Amíg néztem bele voltam bolondulva, de már nekem is tovaszállt a lelkesedésem az anime iránt. >.> A végére nagyon gáz volt Kira kitörése, L-t pedig nagyon sajnáltam :/ De egyszer ezt is végig lehetett nézni, érdekes volt kettejük harca
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
beküldve: 2013-03-11 12:14:33
(#984) régen nagy kedvenc volt,most már nem annyira
at the end,we all die alone
L-t nem lehet megérteni. Ő egy fura alak. De nagyon jó fej.
Kár hogy meghal...
*Felesleges idézet törölve. Hiányzó spoiler pótolva.
A moderátor*
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
Szerk: Moderátor 2011-10-19 01:07:59
beküldve: 2011-10-10 17:14:42
(#982) Én csak azt nem értem hogy a filmben amikor l beírja a nevét a halálistába akkor mér 6 napot vagy menyit ad magának mért nem mondjuk 80 at vagy valami ilyesmi?????
*Hiányzó spoiler pótolva. Meg ez itt igazából offtopik is.
A moderátor*
A hős túl közel került a naphoz szárnyán a viasz megolvadt és ő lezuhant. Így fest egy bűnös aki bepofátlankodott isten területére.
Szerk: Moderátor 2011-10-19 01:08:11
beküldve: 2011-08-27 18:17:49
(#981) Nem tudja valaki hol lehet megnézni online a Halállista 3 filmben? Lehetőleg plugin nélkül.
"Tőled jobban senki nem utálja a vámpírokat, mégis több vérre van szükséged, mint bármelyik más vámpírnak. Azt hiszem, te vagy a legvámpíribb közülünk"
Nekem is tetszik már az anime Mangába majd jövőhéten akarom megszerezni,filmbe is nagyon bejön. Szóval az a lényeg hogy Death note FOREVER!
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
"Tőled jobban senki nem utálja a vámpírokat, mégis több vérre van szükséged, mint bármelyik más vámpírnak. Azt hiszem, te vagy a legvámpíribb közülünk"
Szerk: Moderátor 2011-10-07 13:07:04
beküldve: 2011-08-23 14:22:46
(#979) Szreintem azért lehet ennyi rajongója, mert ehhez hasonló manga kevés van ... Engem is lenyűgözött
(-(-(-(-.-)-)-)-) kínai maffia
Nem értek veled egyet én olvasom a mangát és a filmeket is láttam mind a 3-at és az animét is megnéztem de szerintem nagyon jól sikerült az anime és a zene aláfestéseket is eltalálták ,bár a film jobban bejön azoknak akik L fanok.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Szerk: Moderátor 2011-10-07 13:06:29
beküldve: 2011-08-07 11:16:49
(#977) Én mangába nem olvastam még de majd akarom...animébe nem nagy szám csak el megy nekem filmben tetszik!
NA de várjunk csak egy mosómedve farknyit....
Az L örökösei anime film az nem az anime sorozat utolsó x része ?
Tulajdonképpen nem számít...a Mangához képest télleg nagyon ratyi
a mángához képest inden anime fos legalábbis szerintem
de magyarul meg szerintem nézhetetlen nagyon rosszul válagdtak magyar szinkronhangokat
A hős túl közel került a naphoz szárnyán a viasz megolvadt és ő lezuhant. Így fest egy bűnös aki bepofátlankodott isten területére.
Nem csak a te véleményed XD
Egyszerűen nem tudom megérteni hogy hogyan lehet ennyi rajongója.
Akkor inkább a sorozat (bár én azt sem szeretem annyira).
Egyszerűen nem tudom megérteni hogy hogyan lehet ennyi rajongója.
Akkor inkább a sorozat (bár én azt sem szeretem annyira).
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
NA de várjunk csak egy mosómedve farknyit....
Tulajdonképpen nem számít...a Mangához képest télleg nagyon ratyi
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
Szerk: Vízi~Majom 2011-05-15 09:46:00
Én az FR-t töltöttem le és abban sem voltak benne.
A két filmremake hulladék a sorozathoz képest,de lehet,hogy ez csak az én véleményem.
A két filmremake hulladék a sorozathoz képest,de lehet,hogy ez csak az én véleményem.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-05-16 23:55:48