Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
SakuraCon 2008 - Tervek, 5letek, Versenyek, nevezések
/picilány/.. nos eztényleg nagy dilemma..hát szerintem.. vegyél jegyet mert inkább legyen kettő mint egy sem..
picilány voltam.. pape nevében....................van aki nem érti???
Én értem, bár 2-szer is el kellett olvasnom, hogy teljesen felfogjam, miről ban szó.
Hogy ne csak off legyen: Húsvét alkalmából szereztem 3000 pénzt. Biztos kapok majd még valamennyi költőpénzt. Akkor majd több pénzzel szállhatok harcba , mint tavaly.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-03-24 19:19:20
/picilány/.. nos eztényleg nagy dilemma..hát szerintem.. vegyél jegyet mert inkább legyen kettő mint egy sem..
Mivel nekem válaszoltál, és én értem, ezért mindegy, h rajtam kívül ki érti vagy ki nem... nnnnaaa.... ezt most jól megaszontam...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-24 13:33:46
(#98) /picilány/.. nos eztényleg nagy dilemma..hát szerintem.. vegyél jegyet mert inkább legyen kettő mint egy sem..
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
beküldve: 2008-03-24 13:17:04
(#97) Most nagy dilemmában vok... még nem jött meg a MAT-tagságim... mikor vegyek jegyet??? És ha megjön addig??? Jaaaajjjjj.... segítség!!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-24 11:59:02
(#96) jövő hét..? hmm.. asszem az már április.. és akkor menünk.. és ott fogunk alukálni csak h miénk legyen az első jegy.. két hét után fárasztó lesz a földön aludni..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-03-24 11:56:07
(#95) Angyalokkal szárnyaló, selyemtollú Picim! Mikor vesszük meg a jegyeket?
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
Én is terveztem L-t cosplayelni,[...] csak a szememmel nem tudok mit kezdeni
Egy jó fekete szemceruza csodákra képes x)
Emberek, jelentem, lesz egy L cosplayer! XD Már gyakorlom az ilyen illem/viselkedés dolgokat...
Én is terveztem L-t cosplayelni, de még nem biztos, hogy nevezek is. Az a baj, hogy olyan hajam van, mint Lightnak. Ezt a viselkedésformát én is gyakorlom (tök jól megy, csak a szememmel nem tudok mit kezdeni ). Meg hogy nézne ki, hogy cosplayversenyen feltűnik egy nagy L, aztán egy kicsi? Vagy fordítva.
Én viccesebb L lennék...:P egyrészt az IGAZI (nem becenevem) Kíra... öhm... ugye...
Másrészt lány vagyok, de próbálom megoldani, hogy ne legyen oan feltűnő...
Aztán hála drága családomnak (meg magamnak is kicsit)alig alszom, és alapból oan szemeim vannak, mint L-nek.
A beszélő szerencsesüti...
rudy édesem.. lassan már tényleg nem tudna min ledöbbeni.. eddigi legidősebb fazon .. 26.. szoal ha lekötözöm sztem jöhetsz..vagy azt mondom a testőröm vagy..
Több mint testőr!
beküldve: 2008-03-23 18:18:42
(#91) rudy édesem.. lassan már tényleg nem tudna min ledöbbeni.. eddigi legidősebb fazon .. 26.. szoal ha lekötözöm sztem jöhetsz..vagy azt mondom a testőröm vagy..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-03-23 18:13:51
(#90) Az nem vészes egyáltalán. Most József Attiláról tanulunk, és a Mama című verse mellett van egy kép az anyjáról amikor 35 éves. Mi az osztályból minimum 70-nek néztük.
beküldve: 2008-03-23 18:12:37
(#89) Miért, mennyi idős vagy? Ha megnézném a profilodba, akkor rögtön leállna a gép.
26
beküldve: 2008-03-23 18:07:05
(#87) Miért, mennyi idős vagy? Ha megnézném a profilodba, akkor rögtön leállna a gép.
rudy édesem ha haverod nem vesz be.. jer hozzánk .. két vagy három megálló innen a PECSA..bár nem tom apám belemenne e de sebaj majd lekötözöm..hihi
Hehe! Köszönöm, még nem válaszolt a srác, nomeg van még egy név a tarsolyomban.
Mit szólna? Sokak szerint kinézek harmincnak (ráncok...), kicsit ledöbbenne...