Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
SakuraCon 2008 - Tervek, 5letek, Versenyek, nevezések
beküldve: 2008-03-15 20:24:09
(#40) Jól van, jól van, felelőtlen kijelentés volt. Elsősorban mindenképp mangát és Death Note-t veszek. Aztán jöhetnek a DVD-k. Talán még egy méregdrága doboz Pawky-ra is rászánom magam.
beküldve: 2008-03-15 20:21:33
(#39) dobáljunk inkább bolhákat az viccesebb
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
iggen.. jól gondoltad.. de ez maradjon a mi titkunk.. nos.. én terveim.. hát örülök h ha egyáltalán kijutok.. ugyanis a jövőre nézve az alapom(szülőkre gondol) eléggé megcsappant.. és ha egyáltalán kijutok... akkor szeretnék beszerezni pár mangát.. chikám kérdeznék nem akarsz velem társulni.. csak h a napfényt ne egyedül egyem.. így mégis csak több pénzed maradna.. jah ... és inkább sziklát dobjunk rikura..
Már meg is beszéltük... de a szikla nem jó... igaz, h naon fáj, de csak rövid ideig... a kő-kavics kombináció hosszadalmasabb és kínzóbb...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-03-15 20:21:25
beküldve: 2008-03-15 20:11:56
(#37) iggen.. jól gondoltad.. de ez maradjon a mi titkunk.. nos.. én terveim.. hát örülök h ha egyáltalán kijutok.. ugyanis a jövőre nézve az alapom(szülőkre gondol) eléggé megcsappant.. és ha egyáltalán kijutok... akkor szeretnék beszerezni pár mangát.. chikám kérdeznék nem akarsz velem társulni.. csak h a napfényt ne egyedül egyem.. így mégis csak több pénzed maradna.. jah ... és inkább sziklát dobjunk rikura..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Most olyat mondok, amin először én magam is meglepődtem: Remélem nem lesz annyira sok jó manga a Con-on, mert nincs sok pénzem, és szeretnék beszerezni pár DVD-t is, mert csak 3 van eddig.
Juuuujjjjj.... ilyet mondani.... kövezzük meg!!! -Jó, akkor azt a két nagyobbat kérem, meg egy zacskó kavicsot... ááá, legyen inkább két zacskó!!!
(Sztem picilány ezt értette...
)今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-15 20:03:04
(#35) Most olyat mondok, amin először én magam is meglepődtem: Remélem nem lesz annyira sok jó manga a Con-on, mert nincs sok pénzem, és szeretnék beszerezni pár DVD-t is, mert csak 3 van eddig.
beküldve: 2008-03-15 13:18:38
(#34) Én még nem rendeltem meg a jegyet, mert még várom a MAT-tagságimat...
ha nem jön meg ápr. elejéig, akkor megrendelem elővételbe... és asszem, h már reggel 8-kor ott fogok toporogni a pecsa előtt...
A vásárlási tervekről csak annyit, hogy ami belefér...
már korábban is írtam, h az áprilisi fizumból gyorsan feladom a csekkeket, oszt utána fényevő leszek...
és az összes maradék pénzemet a con-on fogom elkölteni...
ha nem jön meg ápr. elejéig, akkor megrendelem elővételbe... és asszem, h már reggel 8-kor ott fogok toporogni a pecsa előtt...
A vásárlási tervekről csak annyit, hogy ami belefér...
már korábban is írtam, h az áprilisi fizumból gyorsan feladom a csekkeket, oszt utána fényevő leszek...
és az összes maradék pénzemet a con-on fogom elkölteni...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-15 11:35:14
(#33) Tervek: 5-6 mangakötet, 1-2 dvd beszerzése. Ezek minimum értékek. Ha lesz még pénzem, akkor több is lesz ebből.
A jegyvásárlás elővételbenfog megtörténni és remélem idén is lehet majd kapni a Sárkánytűzben, mert akkor veszek Békéscsabán.
Nevezek az amv versenyre, szeretnék idén ismét 300 képet készíteni, esetleg szerzek kamerát kölcsönbe, ha összejön.
Amit még meg kell oldanom, aza a szombat esti szálláshely. Meg kell majd kérdeznem pár volt kollégát, melyiknek okés a dolog.
A jegyvásárlás elővételbenfog megtörténni és remélem idén is lehet majd kapni a Sárkánytűzben, mert akkor veszek Békéscsabán.
Nevezek az amv versenyre, szeretnék idén ismét 300 képet készíteni, esetleg szerzek kamerát kölcsönbe, ha összejön.
Amit még meg kell oldanom, aza a szombat esti szálláshely. Meg kell majd kérdeznem pár volt kollégát, melyiknek okés a dolog.
beküldve: 2008-03-15 08:28:25
(#32) Megrendeltem a jegyet, elvileg hétfőn be is fizetem. 19-én reggel nagyon korán odamegyek a PeCsához, felmerem a jegyet, beturakodom, aztán felvásárolok mindenfélét, ameddig a pénzemből futja.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2008-03-14 21:02:05
(#31) ÓÓ ez tök jó hogy már 2 versenyre is beneveztem
Nagyon várom már csak aztán be tudjak jutni!!!!
Nagyon várom már csak aztán be tudjak jutni!!!!Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2008-03-14 20:59:21
(#30) Ma üzentem a MAT-nak neten kersesztül, hogy banki befizetéssel kérünk egy szép, ropogós karperecet. Ezen most örülök, mert legalább meglesz a jegyem, és tuti, hogy megyek a Con-ra.
beküldve: 2008-03-07 09:26:04
(#29) Azt hiszem nekem is komoly előtakarékossági programot kell indítanom a Con-ra... megint a valós élet alapomat csapolom meg, hogy mangalapokból építsek fellegvárat!
Még jó, hogy itt dolgozom a liget mellett, így nem lesz gond a jegyelővétel.
Még jó, hogy itt dolgozom a liget mellett, így nem lesz gond a jegyelővétel.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-03-06 09:12:56
(#28) A jegyet én is elővételben veszem meg... Hanon tanácsára pár nappal korábban személyesen fogom elintézni a dolgot...
Vásárlás... hát, igen... már el is határoztam, h a fizetésemből gyorsan feladom a csekkeket, utána meg átmegyek fényevőbe, hogy legyen elég zseton a zsebemben...
És természetesen MINDENT megnézek, ami belefér...
Vásárlás... hát, igen... már el is határoztam, h a fizetésemből gyorsan feladom a csekkeket, utána meg átmegyek fényevőbe, hogy legyen elég zseton a zsebemben...
És természetesen MINDENT megnézek, ami belefér...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-05 21:14:04
(#27) Elővételben megszerzem a jegyet. A Con-on fórumtalira megyek, megnézem a cosplay-t, animevetítést is nézek majd, rengeteget vásárolgatok. Nagy vonalakban ennyi. Ha lesz jó előadás (biztos lesz), akkor arra feltétlenül elmegyek.
beküldve: 2008-02-23 12:49:48
(#26) Mivel túl sok volt a bankrablás, és a környéken lévö pénzforrások kihaltak vagy kihaltak lesznek mire én odajutnék... ezért én az ott felgyülemmlő népek tartalékaiból kívánkozom kipengetni csekélyke költségeimet.
wehhhehhe (éljen a ninjusthu)
ezen még majd gondolkoznom kell #D
(Eiyo teljesen véletlenül még soha nem járt egy ilyen Con-on sem, és nem tud semmit, de még idöben elkezdi szerencsére, mert széjjel rúgom azta hájas seggét - mondá a hang belül.)
szóval ezért is a programom megtervezetlenül fog csünggeni a levegöben mindaddig, míg magától testet nem ölt. a tettek embere vagyok, nem a tervezéseké, de irányadókat elfogadnék...
Sáp
wehhhehhe (éljen a ninjusthu)
ezen még majd gondolkoznom kell #D
(Eiyo teljesen véletlenül még soha nem járt egy ilyen Con-on sem, és nem tud semmit, de még idöben elkezdi szerencsére, mert széjjel rúgom azta hájas seggét - mondá a hang belül.)
szóval ezért is a programom megtervezetlenül fog csünggeni a levegöben mindaddig, míg magától testet nem ölt. a tettek embere vagyok, nem a tervezéseké, de irányadókat elfogadnék...
Sáp
栄誉 Eiyo avagy a világ legnagyobb KockaLámája 因縁