Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
SakuraCon 2008 - Tervek, 5letek, Versenyek, nevezések
beküldve: 2008-03-15 20:24:09
(#40) Jól van, jól van, felelőtlen kijelentés volt. Elsősorban mindenképp mangát és Death Note-t veszek. Aztán jöhetnek a DVD-k. Talán még egy méregdrága doboz Pawky-ra is rászánom magam.
beküldve: 2008-03-15 20:21:33
(#39) dobáljunk inkább bolhákat az viccesebb
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
iggen.. jól gondoltad.. de ez maradjon a mi titkunk.. nos.. én terveim.. hát örülök h ha egyáltalán kijutok.. ugyanis a jövőre nézve az alapom(szülőkre gondol) eléggé megcsappant.. és ha egyáltalán kijutok... akkor szeretnék beszerezni pár mangát.. chikám kérdeznék nem akarsz velem társulni.. csak h a napfényt ne egyedül egyem.. így mégis csak több pénzed maradna.. jah ... és inkább sziklát dobjunk rikura..
Már meg is beszéltük... de a szikla nem jó... igaz, h naon fáj, de csak rövid ideig... a kő-kavics kombináció hosszadalmasabb és kínzóbb...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-03-15 20:21:25
beküldve: 2008-03-15 20:11:56
(#37) iggen.. jól gondoltad.. de ez maradjon a mi titkunk.. nos.. én terveim.. hát örülök h ha egyáltalán kijutok.. ugyanis a jövőre nézve az alapom(szülőkre gondol) eléggé megcsappant.. és ha egyáltalán kijutok... akkor szeretnék beszerezni pár mangát.. chikám kérdeznék nem akarsz velem társulni.. csak h a napfényt ne egyedül egyem.. így mégis csak több pénzed maradna.. jah ... és inkább sziklát dobjunk rikura..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Most olyat mondok, amin először én magam is meglepődtem: Remélem nem lesz annyira sok jó manga a Con-on, mert nincs sok pénzem, és szeretnék beszerezni pár DVD-t is, mert csak 3 van eddig.
Juuuujjjjj.... ilyet mondani.... kövezzük meg!!! -Jó, akkor azt a két nagyobbat kérem, meg egy zacskó kavicsot... ááá, legyen inkább két zacskó!!!
(Sztem picilány ezt értette... )
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-15 20:03:04
(#35) Most olyat mondok, amin először én magam is meglepődtem: Remélem nem lesz annyira sok jó manga a Con-on, mert nincs sok pénzem, és szeretnék beszerezni pár DVD-t is, mert csak 3 van eddig.
beküldve: 2008-03-15 13:18:38
(#34) Én még nem rendeltem meg a jegyet, mert még várom a MAT-tagságimat... ha nem jön meg ápr. elejéig, akkor megrendelem elővételbe... és asszem, h már reggel 8-kor ott fogok toporogni a pecsa előtt...
A vásárlási tervekről csak annyit, hogy ami belefér... már korábban is írtam, h az áprilisi fizumból gyorsan feladom a csekkeket, oszt utána fényevő leszek... és az összes maradék pénzemet a con-on fogom elkölteni...
A vásárlási tervekről csak annyit, hogy ami belefér... már korábban is írtam, h az áprilisi fizumból gyorsan feladom a csekkeket, oszt utána fényevő leszek... és az összes maradék pénzemet a con-on fogom elkölteni...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-15 11:35:14
(#33) Tervek: 5-6 mangakötet, 1-2 dvd beszerzése. Ezek minimum értékek. Ha lesz még pénzem, akkor több is lesz ebből.
A jegyvásárlás elővételbenfog megtörténni és remélem idén is lehet majd kapni a Sárkánytűzben, mert akkor veszek Békéscsabán.
Nevezek az amv versenyre, szeretnék idén ismét 300 képet készíteni, esetleg szerzek kamerát kölcsönbe, ha összejön.
Amit még meg kell oldanom, aza a szombat esti szálláshely. Meg kell majd kérdeznem pár volt kollégát, melyiknek okés a dolog.
A jegyvásárlás elővételbenfog megtörténni és remélem idén is lehet majd kapni a Sárkánytűzben, mert akkor veszek Békéscsabán.
Nevezek az amv versenyre, szeretnék idén ismét 300 képet készíteni, esetleg szerzek kamerát kölcsönbe, ha összejön.
Amit még meg kell oldanom, aza a szombat esti szálláshely. Meg kell majd kérdeznem pár volt kollégát, melyiknek okés a dolog.
beküldve: 2008-03-15 08:28:25
(#32) Megrendeltem a jegyet, elvileg hétfőn be is fizetem. 19-én reggel nagyon korán odamegyek a PeCsához, felmerem a jegyet, beturakodom, aztán felvásárolok mindenfélét, ameddig a pénzemből futja.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2008-03-14 21:02:05
(#31) ÓÓ ez tök jó hogy már 2 versenyre is beneveztem Nagyon várom már csak aztán be tudjak jutni!!!!
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2008-03-14 20:59:21
(#30) Ma üzentem a MAT-nak neten kersesztül, hogy banki befizetéssel kérünk egy szép, ropogós karperecet. Ezen most örülök, mert legalább meglesz a jegyem, és tuti, hogy megyek a Con-ra.
beküldve: 2008-03-07 09:26:04
(#29) Azt hiszem nekem is komoly előtakarékossági programot kell indítanom a Con-ra... megint a valós élet alapomat csapolom meg, hogy mangalapokból építsek fellegvárat!
Még jó, hogy itt dolgozom a liget mellett, így nem lesz gond a jegyelővétel.
Még jó, hogy itt dolgozom a liget mellett, így nem lesz gond a jegyelővétel.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-03-06 09:12:56
(#28) A jegyet én is elővételben veszem meg... Hanon tanácsára pár nappal korábban személyesen fogom elintézni a dolgot...
Vásárlás... hát, igen... már el is határoztam, h a fizetésemből gyorsan feladom a csekkeket, utána meg átmegyek fényevőbe, hogy legyen elég zseton a zsebemben...
És természetesen MINDENT megnézek, ami belefér...
Vásárlás... hát, igen... már el is határoztam, h a fizetésemből gyorsan feladom a csekkeket, utána meg átmegyek fényevőbe, hogy legyen elég zseton a zsebemben...
És természetesen MINDENT megnézek, ami belefér...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-05 21:14:04
(#27) Elővételben megszerzem a jegyet. A Con-on fórumtalira megyek, megnézem a cosplay-t, animevetítést is nézek majd, rengeteget vásárolgatok. Nagy vonalakban ennyi. Ha lesz jó előadás (biztos lesz), akkor arra feltétlenül elmegyek.
beküldve: 2008-02-23 12:49:48
(#26) Mivel túl sok volt a bankrablás, és a környéken lévö pénzforrások kihaltak vagy kihaltak lesznek mire én odajutnék... ezért én az ott felgyülemmlő népek tartalékaiból kívánkozom kipengetni csekélyke költségeimet.
wehhhehhe (éljen a ninjusthu)
ezen még majd gondolkoznom kell #D
(Eiyo teljesen véletlenül még soha nem járt egy ilyen Con-on sem, és nem tud semmit, de még idöben elkezdi szerencsére, mert széjjel rúgom azta hájas seggét - mondá a hang belül.)
szóval ezért is a programom megtervezetlenül fog csünggeni a levegöben mindaddig, míg magától testet nem ölt. a tettek embere vagyok, nem a tervezéseké, de irányadókat elfogadnék...
Sáp
wehhhehhe (éljen a ninjusthu)
ezen még majd gondolkoznom kell #D
(Eiyo teljesen véletlenül még soha nem járt egy ilyen Con-on sem, és nem tud semmit, de még idöben elkezdi szerencsére, mert széjjel rúgom azta hájas seggét - mondá a hang belül.)
szóval ezért is a programom megtervezetlenül fog csünggeni a levegöben mindaddig, míg magától testet nem ölt. a tettek embere vagyok, nem a tervezéseké, de irányadókat elfogadnék...
Sáp
栄誉 Eiyo avagy a világ legnagyobb KockaLámája 因縁