Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
SakuraCon 2008 - Tervek, 5letek, Versenyek, nevezések
beküldve: 2008-02-11 17:56:26
(#10) Az én terveim: Elkölteni 15k-t (csak mangákra, esetleg egy narutos fejpántot).
AMV versenyre nevezni és ha addigra összegyűlik ember akkor bleach cp performance
AMV versenyre nevezni és ha addigra összegyűlik ember akkor bleach cp performance
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Tényleg,mi is van a fórumtalival?Nem Trisa mondta,hogy a táblát csinálja?
Hát az tuti h lesz de ezt biztos tod te is v a helyszínt nem tudok?? amit énnem tok mien tábla??? Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2008-02-11 17:34:11
(#8) Tényleg,mi is van a fórumtalival?Nem Trisa mondta,hogy a táblát csinálja?
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2008-02-11 17:29:26
(#7) Az én terveim jegyek nagyon-nagyon-nagyon előre lefoglalni,bejutni , elmenni a fórumtalálkozóra, cosplayezni sok mangás cuccot venni és találkozni a barátaimmal!!! Röviden és tömören ennyi!!!
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2008-02-11 17:27:09
(#6) -A jegy megvevése elővételben,most nem szúrom el
-Cosplay nem lesz,de ha minden jól megy akkor gothic lolita cuccban fogok mászkálni...találtam egy jó kis varrónőt aki megvalósítja beteg kis terveimet occóért.
-Talán rajzversenyre is nevezek...a hangsúly a talánon.
-Különböző mangákra/fancuccokra/dvd-kre verem el nehezen összekuporgatot kis pénzem...márami nem megy el varrónőre.
-Sürgősen,akár illegállisan/bankrablás,jön még valaki? / pénzt szerezni...
-Meg még egy csomó tervem van...de most lusta vagyok leírni az összeset
Moonie:én is teljes menetfelszerlésben HÉV-ezek és villamosozok...utána meg a városba sétálgatok a haverjaimmal...hogy néznek az emberek...
előre is gyönyörködök...
-Cosplay nem lesz,de ha minden jól megy akkor gothic lolita cuccban fogok mászkálni...találtam egy jó kis varrónőt aki megvalósítja beteg kis terveimet occóért.
-Talán rajzversenyre is nevezek...a hangsúly a talánon.
-Különböző mangákra/fancuccokra/dvd-kre verem el nehezen összekuporgatot kis pénzem...márami nem megy el varrónőre.
-Sürgősen,akár illegállisan/bankrablás,jön még valaki? / pénzt szerezni...
-Meg még egy csomó tervem van...de most lusta vagyok leírni az összeset
Moonie:én is teljes menetfelszerlésben HÉV-ezek és villamosozok...utána meg a városba sétálgatok a haverjaimmal...hogy néznek az emberek...
előre is gyönyörködök...
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2008-02-11 17:24:24
(#5) Hát lássuk, amik terve vannak véve
0. Sakurazakában 2napos jegy előre megvétele
1. iszonyatos pénzhiány... ez sajna nem igazán terv hanem a valóság^^"
2. Conon szülinapom ünneplése, ugyanis 2 nappal utána lesz^^
3. előző hátránya h amit kapok rá pénzt legalább a felét vissza kell adnom szüleimnek akiktől kérek pénzt a cp cucc anyagára...
4. mint ki lehetett találni CPXD Szombaton nem versenyben valami egyszerűnek beöltözni (meglévő ruci felvevése), vasárnap versenyben a Bleachből... a karakter meg bwuhaha (gyakorlottabb nézők már kitalálhatták)XD
5. Kevés maradék pénzemből muszáj legalább 1 figurát vennem különben nem con a con. Ha tehetem több cuccot is, mangáról sajna valszeg le kell mondaom-.- Ha mégsem akkor vagy Tarot Café vagy Rozen Maiden lesz a befutó^^
6. gondolkodás a fanart versenyen, inkább a beküldősön, valamint AMV-versenybe nevezés ha elkészül addig a videó (ami az utóbbi 2 évben nem sikerült, bele sem kezdtem^^" reméynkedni h ez az év más lesz)
7. hülyülés a haverokkalX), és vasárnap cp cuccban a McDonalds meglátogatása
0. Sakurazakában 2napos jegy előre megvétele
1. iszonyatos pénzhiány... ez sajna nem igazán terv hanem a valóság^^"
2. Conon szülinapom ünneplése, ugyanis 2 nappal utána lesz^^
3. előző hátránya h amit kapok rá pénzt legalább a felét vissza kell adnom szüleimnek akiktől kérek pénzt a cp cucc anyagára...
4. mint ki lehetett találni CPXD Szombaton nem versenyben valami egyszerűnek beöltözni (meglévő ruci felvevése), vasárnap versenyben a Bleachből... a karakter meg bwuhaha (gyakorlottabb nézők már kitalálhatták)XD
5. Kevés maradék pénzemből muszáj legalább 1 figurát vennem különben nem con a con. Ha tehetem több cuccot is, mangáról sajna valszeg le kell mondaom-.- Ha mégsem akkor vagy Tarot Café vagy Rozen Maiden lesz a befutó^^
6. gondolkodás a fanart versenyen, inkább a beküldősön, valamint AMV-versenybe nevezés ha elkészül addig a videó (ami az utóbbi 2 évben nem sikerült, bele sem kezdtem^^" reméynkedni h ez az év más lesz)
7. hülyülés a haverokkalX), és vasárnap cp cuccban a McDonalds meglátogatása
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2008-02-11 17:07:37
(#4) Terv:
-Ahogy lehet jegyet venni, megvetetem valakivel x)
-Április 18.-án (péntek) este lesátorozni a PeCsa előtt, valahogy be is kell jutni, nem? >)
-Venni Chrno Crusadet, Black Catet, Chobitsot, Árnybírót (ha addigra kijön az új), Tarot Cafét (-||-), D a Vámpírvadászt (-||-)
-Szintén venni Bleach/Rozen Maiden figurát/kulcstartót
-AMV versenyt végigülni
Eddig ennyi volna
-Ahogy lehet jegyet venni, megvetetem valakivel x)
-Április 18.-án (péntek) este lesátorozni a PeCsa előtt, valahogy be is kell jutni, nem? >)
-Venni Chrno Crusadet, Black Catet, Chobitsot, Árnybírót (ha addigra kijön az új), Tarot Cafét (-||-), D a Vámpírvadászt (-||-)
-Szintén venni Bleach/Rozen Maiden figurát/kulcstartót
-AMV versenyt végigülni
Eddig ennyi volna
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-02-11 17:00:03
(#3) a tervem a jegy jó előre megvétele és 30k elköltése. és inkább fancuccokat veszek, mint mangákat... bár attól függ milyen lesz a felhozatal. ;)
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2008-02-11 16:12:35
(#2) Én mindent úgy tervezek, ahogy eddig. A jegyeket előre lefoglalom, alagút tervrajz készítés a legközelebbi bank alá, nagy vásárlás DVD/manga, AMV/Cosplay nézés, konzol...........stb.
Annyi lesz a változás, hogy nem megyek egyedül miután felfedeztem a Notesz klubot és voltam egy vetítésükön megismerkedtem pár Békés-megyei animeFan-al, nem vagyok egyedül. Még talán annyi változás, hogy megfordúlt a fejemben a cosplay.......bár nemhiszem, hogy összejön. Bár ötletem már van kit személyesítenék meg.
Annyi lesz a változás, hogy nem megyek egyedül miután felfedeztem a Notesz klubot és voltam egy vetítésükön megismerkedtem pár Békés-megyei animeFan-al, nem vagyok egyedül. Még talán annyi változás, hogy megfordúlt a fejemben a cosplay.......bár nemhiszem, hogy összejön. Bár ötletem már van kit személyesítenék meg.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
beküldve: 2008-02-11 15:55:16
(#1) Nemsokára megrendezésre kerül a 2008-as SakuraCon. Amíg nem nyitnak neki egy NAGY cikket, ide jöhet minden kérdés, terv, stb.
Addigis az alapadatok : Helyszín : Petőfi Csarnok
Időpont : 2008 Április 19-20 (sz-v)
Nemsokára beindul a regisztráció, és a jelentkezések a versenyekre. Weboldal, ahol hamarosan mindent megtalálsz : [Link]
Hát igen, ez is eljött, hamarosan megrendezésre kerül a MAT által szervezett Újabb SakuraCon. És ismét a Petőfi Csanokban x)
Tervek:
- Előző este bankrablás, pénzhiányban szenvedek / Minden vagyonom a CP-be öltem/<---a bankrablás csak vicc volt
Akkor most komolyan x)
*Tervek* no2.
- Mivel elég erős info-hiányban szenvedek, így csak az alapok:
-AMV verseny ( ahogy a fórumokat lapozgattam megtudtam : Idén is lesz Animax kategória)
- Gigantikus méretű L2 AMV (Mielőtt valaki megkérdezi, az L2 Nem a Death Note-ra utal!!! xD )
-Animaxra még nem tudom mit nevezek ( Ha nem jut az eszembe más-ami valószínű- akkor egy csöpögősakcióskrimisesromant ikusosyaoisosdaimoonos Gravi AMV lesz /Ha megtanulom kezelni a Vegast x)/
- Rajzverseny : Hát még nem tudom, ha megint két kategória lesz, akkor
- Fanart : - CH-33 from NHS *kéész*
- Original Art : - *_* <----semmi 5let
CosPlayverseny :
- Craftmanship : Princess Princessből Tooru Kouno *majdnem kész*
-Performance : De Majd csak jövőre ----> CH-33 a NHS-ből X)
Karaoke :
- Nem szeretném a 3. világháború kitörését megkísérelni - így nem éneklek semmit. x)
Tácpad/Konzol:
-Táncpadra benevezem anyát, Konzolra Apát (Animés család vagyunk, na! Vagyis Én az vagyok, anyáék meg kénytelenek) xD
Ezeken kívül Elpusztítom a PeCsa Pocky-készletét x)
Jah igen : És : Nagyon-nagyon sok mangát fogok venni, de mivel még nincs meg a program, így erre vonatkozólag nem írok semmit :)
És most ti jöttök.
^_^ KisRengény vége ^_^
Addigis az alapadatok : Helyszín : Petőfi Csarnok
Időpont : 2008 Április 19-20 (sz-v)
Nemsokára beindul a regisztráció, és a jelentkezések a versenyekre. Weboldal, ahol hamarosan mindent megtalálsz : [Link]
Hát igen, ez is eljött, hamarosan megrendezésre kerül a MAT által szervezett Újabb SakuraCon. És ismét a Petőfi Csanokban x)
Tervek:
- Előző este bankrablás, pénzhiányban szenvedek / Minden vagyonom a CP-be öltem/<---a bankrablás csak vicc volt
Akkor most komolyan x)
*Tervek* no2.
- Mivel elég erős info-hiányban szenvedek, így csak az alapok:
-AMV verseny ( ahogy a fórumokat lapozgattam megtudtam : Idén is lesz Animax kategória)
- Gigantikus méretű L2 AMV (Mielőtt valaki megkérdezi, az L2 Nem a Death Note-ra utal!!! xD )
-Animaxra még nem tudom mit nevezek ( Ha nem jut az eszembe más-ami valószínű- akkor egy csöpögősakcióskrimisesromant ikusosyaoisosdaimoonos Gravi AMV lesz /Ha megtanulom kezelni a Vegast x)/
- Rajzverseny : Hát még nem tudom, ha megint két kategória lesz, akkor
- Fanart : - CH-33 from NHS *kéész*
- Original Art : - *_* <----semmi 5let
CosPlayverseny :
- Craftmanship : Princess Princessből Tooru Kouno *majdnem kész*
-Performance : De Majd csak jövőre ----> CH-33 a NHS-ből X)
Karaoke :
- Nem szeretném a 3. világháború kitörését megkísérelni - így nem éneklek semmit. x)
Tácpad/Konzol:
-Táncpadra benevezem anyát, Konzolra Apát (Animés család vagyunk, na! Vagyis Én az vagyok, anyáék meg kénytelenek) xD
Ezeken kívül Elpusztítom a PeCsa Pocky-készletét x)
Jah igen : És : Nagyon-nagyon sok mangát fogok venni, de mivel még nincs meg a program, így erre vonatkozólag nem írok semmit :)
És most ti jöttök.
^_^ KisRengény vége ^_^
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)