• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
SakuraCon 2008 - Tervek, 5letek, Versenyek, nevezések
Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 <<
beküldve: 2008-02-11 17:56:26
(#10)
idk pls delete
idk pls delete
[ True mangafan ]
Az én terveim: Elkölteni 15k-t (csak mangákra, esetleg egy narutos fejpántot).

AMV versenyre nevezni és ha addigra összegyűlik ember akkor bleach cp performance

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
moderátor
beküldve: 2008-02-11 17:44:47
(#9) Válasz Nona (#8) üzenetére
Berni
Berni
[ Addiktgyanús ]
Tényleg,mi is van a fórumtalival?Nem Trisa mondta,hogy a táblát csinálja?
Hát az tuti h lesz de ezt biztos tod te is v a helyszínt nem tudok?? amit énnem tok mien tábla???

Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
moderátor
Szerk: Berni 2008-02-11 17:45:57
beküldve: 2008-02-11 17:34:11
(#8)
Nona
Nona
[ Addiktgyanús ]
Tényleg,mi is van a fórumtalival?Nem Trisa mondta,hogy a táblát csinálja?

"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
moderátor
beküldve: 2008-02-11 17:29:26
(#7)
Berni
Berni
[ Addiktgyanús ]
Az én terveim jegyek nagyon-nagyon-nagyon előre lefoglalni,bejutni , elmenni a fórumtalálkozóra, cosplayezni sok mangás cuccot venni és találkozni a barátaimmal!!! Röviden és tömören ennyi!!!

Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
moderátor
Szerk: Berni 2008-02-11 17:30:10
beküldve: 2008-02-11 17:27:09
(#6)
Nona
Nona
[ Addiktgyanús ]
-A jegy megvevése elővételben,most nem szúrom el
-Cosplay nem lesz,de ha minden jól megy akkor gothic lolita cuccban fogok mászkálni...találtam egy jó kis varrónőt aki megvalósítja beteg kis terveimet occóért.
-Talán rajzversenyre is nevezek...a hangsúly a talánon.
-Különböző mangákra/fancuccokra/dvd-kre verem el nehezen összekuporgatot kis pénzem...márami nem megy el varrónőre.
-Sürgősen,akár illegállisan/bankrablás,jön még valaki? / pénzt szerezni...
-Meg még egy csomó tervem van...de most lusta vagyok leírni az összeset

Moonie:én is teljes menetfelszerlésben HÉV-ezek és villamosozok...utána meg a városba sétálgatok a haverjaimmal...hogy néznek az emberek...
előre is gyönyörködök...

"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
moderátor
Szerk: Nona 2008-02-11 17:30:25
beküldve: 2008-02-11 17:24:24
(#5)
Moonie
Moonie
[ Addiktgyanús ]
Hát lássuk, amik terve vannak véve

0. Sakurazakában 2napos jegy előre megvétele
1. iszonyatos pénzhiány... ez sajna nem igazán terv hanem a valóság^^"
2. Conon szülinapom ünneplése, ugyanis 2 nappal utána lesz^^
3. előző hátránya h amit kapok rá pénzt legalább a felét vissza kell adnom szüleimnek akiktől kérek pénzt a cp cucc anyagára...
4. mint ki lehetett találni CPXD Szombaton nem versenyben valami egyszerűnek beöltözni (meglévő ruci felvevése), vasárnap versenyben a Bleachből... a karakter meg bwuhaha (gyakorlottabb nézők már kitalálhatták)XD
5. Kevés maradék pénzemből muszáj legalább 1 figurát vennem különben nem con a con. Ha tehetem több cuccot is, mangáról sajna valszeg le kell mondaom-.- Ha mégsem akkor vagy Tarot Café vagy Rozen Maiden lesz a befutó^^
6. gondolkodás a fanart versenyen, inkább a beküldősön, valamint AMV-versenybe nevezés ha elkészül addig a videó (ami az utóbbi 2 évben nem sikerült, bele sem kezdtem^^" reméynkedni h ez az év más lesz)
7. hülyülés a haverokkalX), és vasárnap cp cuccban a McDonalds meglátogatása

Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
moderátor
Szerk: Moonie 2008-02-11 17:26:02
beküldve: 2008-02-11 17:07:37
(#4)
Hanon
Hanon
[ True shotafan ]
Terv:
-Ahogy lehet jegyet venni, megvetetem valakivel x)
-Április 18.-án (péntek) este lesátorozni a PeCsa előtt, valahogy be is kell jutni, nem? >)
-Venni Chrno Crusadet, Black Catet, Chobitsot, Árnybírót (ha addigra kijön az új), Tarot Cafét (-||-), D a Vámpírvadászt (-||-)
-Szintén venni Bleach/Rozen Maiden figurát/kulcstartót
-AMV versenyt végigülni

Eddig ennyi volna

What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
moderátor
beküldve: 2008-02-11 17:00:03
(#3)
vadooc
vadooc
[ Megszállott ]
a tervem a jegy jó előre megvétele és 30k elköltése. és inkább fancuccokat veszek, mint mangákat... bár attól függ milyen lesz a felhozatal. ;)

http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
moderátor
beküldve: 2008-02-11 16:12:35
(#2)
Bendzsi
Bendzsi
[ Addiktgyanús ]
Én mindent úgy tervezek, ahogy eddig. A jegyeket előre lefoglalom, alagút tervrajz készítés a legközelebbi bank alá, nagy vásárlás DVD/manga, AMV/Cosplay nézés, konzol...........stb.

Annyi lesz a változás, hogy nem megyek egyedül miután felfedeztem a Notesz klubot és voltam egy vetítésükön megismerkedtem pár Békés-megyei animeFan-al, nem vagyok egyedül. Még talán annyi változás, hogy megfordúlt a fejemben a cosplay.......bár nemhiszem, hogy összejön. Bár ötletem már van kit személyesítenék meg.

Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
moderátor
Szerk: Bendzsi 2008-02-11 16:12:49
beküldve: 2008-02-11 15:55:16
(#1)
Daimoon
Daimoon
[ Megszállott ]
Nemsokára megrendezésre kerül a 2008-as SakuraCon. Amíg nem nyitnak neki egy NAGY cikket, ide jöhet minden kérdés, terv, stb.

Addigis az alapadatok : Helyszín : Petőfi Csarnok
Időpont : 2008 Április 19-20 (sz-v)

Nemsokára beindul a regisztráció, és a jelentkezések a versenyekre. Weboldal, ahol hamarosan mindent megtalálsz : [Link]
Hát igen, ez is eljött, hamarosan megrendezésre kerül a MAT által szervezett Újabb SakuraCon. És ismét a Petőfi Csanokban x)
Tervek:
- Előző este bankrablás, pénzhiányban szenvedek / Minden vagyonom a CP-be öltem/&lt;---a bankrablás csak vicc volt
Akkor most komolyan x)

*Tervek* no2.
- Mivel elég erős info-hiányban szenvedek, így csak az alapok:
-AMV verseny ( ahogy a fórumokat lapozgattam megtudtam : Idén is lesz Animax kategória)
- Gigantikus méretű L2 AMV (Mielőtt valaki megkérdezi, az L2 Nem a Death Note-ra utal!!! xD )
-Animaxra még nem tudom mit nevezek ( Ha nem jut az eszembe más-ami valószínű- akkor egy csöpögősakcióskrimisesromant ikusosyaoisosdaimoonos Gravi AMV lesz /Ha megtanulom kezelni a Vegast x)/
- Rajzverseny : Hát még nem tudom, ha megint két kategória lesz, akkor
- Fanart : - CH-33 from NHS *kéész*
- Original Art : - *_* &lt;----semmi 5let
CosPlayverseny :
- Craftmanship : Princess Princessből Tooru Kouno *majdnem kész*
-Performance : De Majd csak jövőre ----&gt; CH-33 a NHS-ből X)
Karaoke :
- Nem szeretném a 3. világháború kitörését megkísérelni - így nem éneklek semmit. x)
Tácpad/Konzol:
-Táncpadra benevezem anyát, Konzolra Apát (Animés család vagyunk, na! Vagyis Én az vagyok, anyáék meg kénytelenek) xD
Ezeken kívül Elpusztítom a PeCsa Pocky-készletét x)
Jah igen : És : Nagyon-nagyon sok mangát fogok venni, de mivel még nincs meg a program, így erre vonatkozólag nem írok semmit :)
És most ti jöttök.
^_^ KisRengény vége ^_^

Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
moderátor
Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 <<