Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
SakuraCon 2008 - Tervek, 5letek, Versenyek, nevezések
Mikortól lehet helyszínen venni?!
Sztem egy héttel előtte már lehet...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-20 15:11:41
(#69) Mikortól lehet helyszínen venni?!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Jól tom hogy április 23-án lesz con megint????
Még mindig ápr. 19-20. a dátum...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-20 14:15:22
(#67) Jól tom hogy április 23-án lesz con megint????
Csak az tud szívből nevetni aki már elegett szenvedett!
Ez a biztos, még úgy is, hogy az elővételi sorban is "harc" lesz. Remélhetőleg elég korán ott leszek ahhoz, hogy ne legyen gond.
Nah az biztos hogy ott is harc fog folyni És hát én még amúgy is stresszes emberke vagyok ugyhogy még attól is parázok h nem fogok tudni bejutni!! De remélem minden rendben lesz Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2008-03-19 20:20:08
(#65) Pestiek előnyben.
Sasuke ha rám hallgatsz, egy héttel előbb elmész a PeCsához, és megveszed ott a jegyet.
Nekem elég macerás lenne felvonatozni csak azért, hogy meglegyen a jegyem. Lutrizni meg nem fogok, hogy vagy bejutok vagy nem.
Ez a biztos, még úgy is, hogy az elővételi sorban is "harc" lesz. Remélhetőleg elég korán ott leszek ahhoz, hogy ne legyen gond.
Sasuke ha rám hallgatsz, egy héttel előbb elmész a PeCsához, és megveszed ott a jegyet.
Nekem elég macerás lenne felvonatozni csak azért, hogy meglegyen a jegyem. Lutrizni meg nem fogok, hogy vagy bejutok vagy nem.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2008-03-19 20:14:45
(#64) én is úgy tervezem hogy ott veszem meg a jegyet, de hogy mi fog ebből elsűlni....
Most jött meg apukám a munkából. Azt a nagyszerű hírt hozta, hogy befizette a jegy árát. Itt szorongatom a kezembe a Raifaissen Bank igazoló papírkáját. Csak össze ne gyűrjem.
Én hétfőn fizettem be. A honlapon még nem írták ki, hogy befizettem, de ami késik, nem múlik. Én is őrzöm a bizonylatot.
Már csak a zsét kéne előteremtenem. Talán még sikerülhet összekapargatonom annyit, amennyit szeretnék.
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
Most jött meg apukám a munkából. Azt a nagyszerű hírt hozta, hogy befizette a jegy árát. Itt szorongatom a kezembe a Raifaissen Bank igazoló papírkáját. Csak össze ne gyűrjem.
Én hétfőn fizettem be. A honlapon még nem írták ki, hogy befizettem, de ami késik, nem múlik. Én is őrzöm a bizonylatot.
Már csak a zsét kéne előteremtenem. Talán még sikerülhet összekapargatonom annyit, amennyit szeretnék.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2008-03-19 20:05:50
(#61) Most jött meg apukám a munkából. Azt a nagyszerű hírt hozta, hogy befizette a jegy árát. Itt szorongatom a kezembe a Raifaissen Bank igazoló papírkáját. Csak össze ne gyűrjem.
PSzH-s akció (lásd ezen topik egyik első hozzászólását) lefújva , mert túl sok olyan ember lesz ott, akit nem akarunk elütni... úgyhogy csak simán könyök- és boken-használat lesz a sorban...
Mázlisták
Mázlisták
Azért én viszek egy viperát és két kézigránátot... just in case.
But I hope, not against me...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
PSzH-s akció (lásd ezen topik egyik első hozzászólását) lefújva , mert túl sok olyan ember lesz ott, akit nem akarunk elütni... úgyhogy csak simán könyök- és boken-használat lesz a sorban...
Mázlisták
Mázlisták
Azért én viszek egy viperát és két kézigránátot... just in case.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-03-18 00:19:49
(#58) PSzH-s akció (lásd ezen topik egyik első hozzászólását) lefújva , mert túl sok olyan ember lesz ott, akit nem akarunk elütni... úgyhogy csak simán könyök- és boken-használat lesz a sorban...
Mázlisták
Mázlisták
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-03-16 18:37:57
(#57) jah akkor tudtam én..csak mán a melegvíz kiszítta az agyhelyem...
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
édes egyetlen . necrokidem.. KI A G*******ENGETTE MEG NEKED H EGYÁLTALÁN TUDD EZT A NEVET!!!???????????EZ AZ EGYETLEN A HAJNI UTÁN AMIRE HARAPOK... ..chikám.. nem úgy volt h nem tudsz rajzolni??? vagy mi én már semmit nem értek..
Édes kicsi szövegértés-zavaros picilányom... NEM én neveztem az alábbiakra, hanem az egyik CSOPORTTÁRSAM...
Necro: Ugye, megmondtam...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3