Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
SakuraCon 2008 - Tervek, 5letek, Versenyek, nevezések
beküldve: 2008-03-23 17:21:26
(#85) rudy édesem ha haverod nem vesz be.. jer hozzánk .. két vagy három megálló innen a PECSA..bár nem tom apám belemenne e de sebaj majd lekötözöm..hihi
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Nem vásárolni megyek, ott lesz ugye a mangafanos társaság, meg egy ex-576-os banda is remélhetőleg. Így már nem is hangzik olyan rosszul.
Úgy néz ki, hogy mégiscsak megyek con-ra. Na, örül valaki?
Legalább lesz valaki, akit ismerek. Már nem pénzkidobás a dolog?
beküldve: 2008-03-23 13:24:53
(#82) úgy néz ki h én mégsem tudok menni... dehát majd Győrbe. az közelebb is van, meg addig spórolok.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2008-03-23 11:33:56
(#81) Emberek, jelentem, lesz egy L cosplayer! XD Már gyakorlom az ilyen illem/viselkedés dolgokat...
Én is terveztem L-t cosplayelni, de még nem biztos, hogy nevezek is. Az a baj, hogy olyan hajam van, mint Lightnak. Ezt a viselkedésformát én is gyakorlom (tök jól megy, csak a szememmel nem tudok mit kezdeni ). Meg hogy nézne ki, hogy cosplayversenyen feltűnik egy nagy L, aztán egy kicsi? Vagy fordítva.
Az apukám által beküldött pénz is megérkezett hozzájuk már néhány napja.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-03-23 08:40:14
beküldve: 2008-03-22 23:34:13
(#79) Énis hülye vaygok ezekhez az átutalásos/banki izémizékhez... megnyugtat, h nm vok egyedül... bnőmmel valszeg holnapután v mikor megyünk megvenni a SakuraZakába a jegyet, és ott tervezek beszerezni pár jó kitűzőt, amit eddig sosem tudtam... na meg egy új egérpadot...
Na, tervezhetem meg a kiadásaimat... T_T
Emberek, jelentem, lesz egy L cosplayer! XD Már gyakorlom az ilyen illem/viselkedés dolgokat...
Na, tervezhetem meg a kiadásaimat... T_T
Emberek, jelentem, lesz egy L cosplayer! XD Már gyakorlom az ilyen illem/viselkedés dolgokat...
A beszélő szerencsesüti...
beküldve: 2008-03-22 21:44:06
(#78) Jövőhéten megveszeme a jegyem. Most már csak 2 dolgot kell elintéznek:
1. Szabadság április 19-20. napjára.
2. Szálláshely szerzés szombat estére (tervem van, remélem belemegy haverom).
1. Szabadság április 19-20. napjára.
2. Szálláshely szerzés szombat estére (tervem van, remélem belemegy haverom).
beküldve: 2008-03-22 21:43:18
(#77) Én tuti megyek, már a jegyeket is előrendeltem és vissza is jeleztek már, hogy megérkezett a pénz! És egy csomó ismerősöm jön velem, olyanok is aki még csak mostanában kezdtek el az én és egy másik nagy anime rajongó barátnőm hatására nézni anime-ot. Már annyira várom! Csak legyen kész a cosplay-em
Szerk: Ayumi-chan 2008-03-22 21:44:00
és végre az én drága egyetlen panírba forgatott édesanyám elrakta a pénzt conra.. most már a jegyem biztos megvan.. már csak költőpénz kell .. *-apa .... nem tudnál kevéske.. potom 10000 ruppót adni..?*
Picilány, erre vártam, hogy kimond, biztosan jössz a Con-ra. Most nagyon boldog vagyok.
Én szüleimtől ősszel szintén 10000 Ft-ot kaptam, de még hozzáadtam a sajátomból 4000 Ft-ot. Nem több, mint 1300 Ft maradt meg. És nem tudtam megvenni az összes dolgot, amit szerettem volna. Idén talán kapok húsvétra pénzt, és akkor többet tehetek hozzá a költőpénzhez. Kérdés, hogy mennyit kapok költőpénznek.
beküldve: 2008-03-22 19:12:58
(#75) és végre az én drága egyetlen panírba forgatott édesanyám elrakta a pénzt conra.. most már a jegyem biztos megvan.. már csak költőpénz kell .. *-apa .... nem tudnál kevéske.. potom 10000 ruppót adni..?*
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Köszi!
Akkor megyek is valamikor bevásárolni egy kétnapos jegyet!
Akkor megyek is valamikor bevásárolni egy kétnapos jegyet!
lumana.wordpress.com
Én arra lennék kivi, hogy mikor lehet már megvenni a Sakurazakában vagy a Trillianban...
A Sakurazakában elvileg mától lehet venni.
A jegyek ára megérkezett a MAT-hoz, úgyhogy már csak át kell vennem szombat reggel, aztán be kell turakodnom, és felvásárolni mindent + megnézni mindent + csomó képet készíteni.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2008-03-21 01:59:43
(#72) Én arra lennék kivi, hogy mikor lehet már megvenni a Sakurazakában vagy a Trillianban... mert az átutalásos izé nekem túl komplikáltnak tűnik, meg (és ez a fő ok, nem h idióta vok a banki cuccokhoz) szeretném a mancsomban tudni a kis fecnit már most! Akkor tuti nem maradok kint! (hacsak nem hagyom otthon...XD)
lumana.wordpress.com
beküldve: 2008-03-21 00:00:49
(#71) A jegyet elvileg már megrendeltük...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."