Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
SakuraCon 2008 - Tervek, 5letek, Versenyek, nevezések
beküldve: 2008-03-16 18:28:39
(#55) édes egyetlen . necrokidem.. KI ENGETTE MEG NEKED H EGYÁLTALÁN TUDD EZT A NEVET!!!???????????EZ AZ EGYETLEN A HAJNI UTÁN AMIRE HARAPOK... ..chikám.. nem úgy volt h nem tudsz rajzolni??? vagy mi én már semmit nem értek..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Miért szerintem az Emese is elég szép név hehe..
Sztem is... de ha más nem is, TE tudhatnád, h nem szereti, ha így hívják...
De térjünk vissza a témára, mielőtt teljesen szétoffoljuk a topicot...
Ma ujjongva mesélte az egyik csop.társam a nyelvsuliba, h elfogadták a nevezését a cosplayre, a karaokera és a rajzversenyre is, úhogy újabb három eseménnyel bővült számomra a con-tervezetem... ugyanis megígértem neki, h mindenképpen meglesem a produkcióit...
Egyébként a lánykát is Emesének hívják!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-03-16 17:39:11
beküldve: 2008-03-16 15:11:22
(#53) Miért szerintem az Emese is elég szép név hehe..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Most mi a baj, Hajni?
Ne is törődj vele... néha előjön nála a sezlonrugó-effekt... de még mindig nem akkora a baj, mintha a második nevén szólították volna...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-15 21:22:06
(#51) már semmi ..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-03-15 21:16:15
(#50) beküldve: 2008-03-15 20:59:38
(#49) Láss csodát, már nincs is ott semmiféle olyan név, amit nem szeretsz.
beküldve: 2008-03-15 20:55:33
(#48) tökéletes... édesem.. csak egy aprócsak hiba csúszott be...
KI ENGEDTE MEG H MÁSOK ELŐTT HAJNALKÁNAK SZÓLÍTS??????????????????????? ??????????????????????????? *üvöltés vége.*. aki halláskárosodást kapott keresse fel az ügyvédemet....
én ne tudnék.. miről híres a te picilányod?? ha nem erről!!
még inkább édes vagy
KI ENGEDTE MEG H MÁSOK ELŐTT HAJNALKÁNAK SZÓLÍTS??????????????????????? ??????????????????????????? *üvöltés vége.*. aki halláskárosodást kapott keresse fel az ügyvédemet....
én ne tudnék.. miről híres a te picilányod?? ha nem erről!!
még inkább édes vagy
beküldve: 2008-03-15 20:52:58
(#47) Oh, Picilány hercegnő, nagyon megbántam ezt a rossz kijelentést. A mangákat mindenképp feljebbvalónak tartom, és remélem jó sok lesz belőle a Con-on. Animét csakis akkor fogok venni, hogyha megvettem az összes jó mangát ha lesz rá pénzem.
Megfelel?
Meg tudsz bocsátani érte?
Megfelel?
Meg tudsz bocsátani érte?
Szerk: Sakamoto Riku 2008-03-15 20:58:43
beküldve: 2008-03-15 20:48:03
(#46) szreteném teljes átéléssel
beküldve: 2008-03-15 20:47:25
(#45) Lásd: 40. hsz.-em. Szerintem az mindent elárul, hogy megbántam bűnös kijelentésemet.
beküldve: 2008-03-15 20:42:43
(#44) ez sajnos lehetettlen ugyanis még este mikor alszol több mindent felfalsz ha van ottkon csótányod akkor inkább ő fal fel téged míg alszol szoal ez sem jött be.. de ha megkegyelmezel a mangáknak animeknek akkor talán mindennemű támadástól eltekinthetünk
beküldve: 2008-03-15 20:39:34
(#43) Na jó. Beismerem, erre nem számítottam. Egy esélyem maradt: ha a csótányok olyanok, mint a kutyák. Ha nem mozdulsz, rád se bagóznak.
beküldve: 2008-03-15 20:30:59
(#42) de már repülnek a dcsótányok is... azok meg mint tudjuk még egy atomrobbanást is túlélnek
dobáljunk inkább bolhákat az viccesebb
Engem próbáltok meg becsapni? Mindig van a zsebemben egy doboz rovarírtó spray a biztonság kedvéért.