• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
SakuraCon 2008 - Tervek, 5letek, Versenyek, nevezések
Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 <<>>
beküldve: 2008-02-13 13:41:49
(#25)
Daimoon
Daimoon
[ Megszállott ]
Nagyon nagy buli lenne utána egy felvonulás a belvárosban /vagy legalábbis a közelben/ CP-s cuccokban :) Tuti,hogy lenne egy-két vállalkozó szellemű emberke xD
Kis megszeppent japán turistacsoport meg :
- Te, az ott nem egy Deidara?
-Jééé, tényleg! Az ott meg az Akatsuki xD
/Mondjuk sztem nem a jelmezek miatt lepődnének meg, hanem azon, hogy még Magyarországon is ENNYIRE hódít az anime-manga xD/

A magyarok meg, akik arra járnak:
- Na, ezek meg honnan szabadultak? <------xD

Azzért van egy kis különbség :))))

Na hajrá, már csak 67 napot kell kibírni!

Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
moderátor
beküldve: 2008-02-12 15:30:23
(#24) Válasz PICILÁNY (#22) üzenetére
Tayu-chan
Tayu-chan
[ Új arc ]
alister majd ha fenn leszel kérlek válaszolj.. kb hányan..bocsi inkább mennyi személy fér el PSZHdban a rakományon és a "legénységen" kívül??????

Igen szentem volnánk 1 páran akik beülnénk melléd XD

A művészet olyan dolog ami csak 1 pillanatra virágzik ki mielőtt elhervadna.A művészet 1 pillanat szépsége az én műcvészetem a ROBBANTÁS hmmm...
moderátor
beküldve: 2008-02-12 15:28:44
(#23)
Tayu-chan
Tayu-chan
[ Új arc ]
Hmmm...nekem nincs nagyon konkrét tervem csak npár dolog...

Jegyet venni méghozzá elővételben !!!
-1.x is elhívni vkit mert tavay totál 1edül voltam és úgy uncsi
-Deidara cosplay,de nem jelizni csak mászkálni a cuccban XD
-mangákat venni!!!tarott café 5,ruroni kenshin 2 (+3 is...ha lesz rá pánzem )
-nevezni a rajzversenyre(huuuu...télleg azt el kéne kezdeni rajzolni un....)
-narutos cp-sekkel ,vagy másokkal dumcsizni és ha már itt tartunk harcolni hahhhhaxD

ÉÉÉs végül csoportos felvonulást rendezni a pecsa elött és véletlenül sem autóval(!!!!!)
hanem tömegközlekedéssel hazamenni !!!!!!!!=D(meg odajönni is XP)

hát kb ennyi ^^

A művészet olyan dolog ami csak 1 pillanatra virágzik ki mielőtt elhervadna.A művészet 1 pillanat szépsége az én műcvészetem a ROBBANTÁS hmmm...
moderátor
beküldve: 2008-02-12 15:22:44
(#22)
PICILÁNY
PICILÁNY
[ Megszállott ]
alister majd ha fenn leszel kérlek válaszolj.. kb hányan..bocsi inkább mennyi személy fér el PSZHdban a rakományon és a "legénységen" kívül??????

"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
moderátor
beküldve: 2008-02-12 15:15:56
(#21) Válasz alister (#18) üzenetére
Tayu-chan
Tayu-chan
[ Új arc ]
"A" terv:
1.Nyitás előtt öt perccel egy PSZH*-val a tömegen keresztül a Pecsába hajtunk.
2. Könnygázfüst fedezete alatt a begyűjtőegység elhagyja a jármű fedélzetét.
3. A begyűjtőegység minden mozdíthatót a PSZH-ba hord.
4. A PSZH legénysége a nehézfegyverekkel távol tartja a tömeget és a biztonságiakat.
5. A rakodás végeztével a PSZH elhajt a Városligeti-tó felé
6. Találkozás a tónál egy nehéz szállítóhelikopterrel, öt perccel az akció kezdete után
7. Távozás kelet felé a levegőben

*: PÁncélozott SZállítóHarcjármű

XD lol van még hely abban a kocsiban XP un?

moderátor
beküldve: 2008-02-12 13:42:19
(#20)
Daimoon
Daimoon
[ Megszállott ]
Örülök, hogy így fellendült a Topic, asszem én valamit kihagytam: Békés megyéből megyek x)
Pénteken nagynehezen végigülöm az óráimat, aztán anyáékkal fülfuvaroztatom/hogy kell írni?mind1/ Pestre, aztán egy rokonoknál alszunk ( Apropó rokonok! Az enyéim olyan nagy ügyet csináltak a Conból, hogy eljönnek megnézni a CP-m x) 3 Felnőttel + 6 gyerekkel x) ) xD Jó kis család xD
Jah igen még egy fontosság : Ha már a bejutásról van szó :
- Apa pont márciusban lesz százados nyomozó x) Éss....Nem, nem "Jegyeket, bérleteket", hanem "utat utat"
De szerintem anya veszélyesebb, mert pillanatok alatt faltörő kossá változik /Neki ksözönhettük a képregényfeszkón, hogy2.nak jutottunk be -Pedig amikor megérkeztünk - Már jóvaltöbben voltak az 1000-nél xD /

xD Nah ennyi!

Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
moderátor
beküldve: 2008-02-11 22:14:26
(#19) Válasz idk pls delete (#12) üzenetére
Sen17
Sen17
[ Addiktgyanús ]

One Pieceből kinek CP-zel?

YGO Duel jöhet

Nami leszek

Te is YGO-zol? Királyság, akkor majd meg kéne dumálni egy időpontot, egy meccs erejéig

esetleg megkérdezhetem, hogy milyen beállítottságú paklid van? Én E Herokkal nyomom

We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
moderátor
beküldve: 2008-02-11 21:52:12
(#18)
alister
alister
[ True mangafan ]
"A" terv:
1.Nyitás előtt öt perccel egy PSZH*-val a tömegen keresztül a Pecsába hajtunk.
2. Könnygázfüst fedezete alatt a begyűjtőegység elhagyja a jármű fedélzetét.
3. A begyűjtőegység minden mozdíthatót a PSZH-ba hord.
4. A PSZH legénysége a nehézfegyverekkel távol tartja a tömeget és a biztonságiakat.
5. A rakodás végeztével a PSZH elhajt a Városligeti-tó felé
6. Találkozás a tónál egy nehéz szállítóhelikopterrel, öt perccel az akció kezdete után
7. Távozás kelet felé a levegőben

*: PÁncélozott SZállítóHarcjá rmű

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
moderátor
beküldve: 2008-02-11 21:23:40
(#17)
Hanako
Hanako
[ Új arc ]
Hú, mindenki hogy tudja, hogy mit fog ott csinálni! Nekem még az se biztos, hogy eljutok e életem első con-jára
De ha mégis kijutnék, már nekem is megvan a progim, le is írom, szép sorrendben.
0. Összekaparni pici vagyonomat. Anyucit meg apucit kifosztani. Ha nem adnak pénzt csatlakozhatok valakihez egy bankrablós akcióhoz?
1. Valahogy eljutni a Pecsába. (Már ez komoly feladat lesz)
2. Rögtönzött térképet készíteni, hogy ne tévedjek el. (Tájékozódási képesség=nuku)
3. Megvásárolok mindent amit kicsi szemem és szám kíván, persze amennyit enged a pénztárca (ejnye, de sok gond van ezzel a pénz dologgal :P)
4. Minden megnézni és külföldi turistásat játszani :)
5. Aztán miután jól szétvásároltam a fejem, haza is kéne jutni. (De muris lenne ha nem kerülnék haza )

CP esetleg jövőre, most még csak gyönyörködöm bennetek

A Végső Döntés: Meghalni, Hogy Élhess... /アライヴ/
moderátor
beküldve: 2008-02-11 20:59:02
(#16)
idk pls delete
idk pls delete
[ True mangafan ]
Remek ^^

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
moderátor
beküldve: 2008-02-11 20:56:54
(#15)
Moonie
Moonie
[ Addiktgyanús ]
Nos ezt még nem tudom, de ha érdekel majd felkereslek :)

Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
moderátor
beküldve: 2008-02-11 20:53:45
(#14) Válasz Moonie (#13) üzenetére
idk pls delete
idk pls delete
[ True mangafan ]

Moonie:én is teljes menetfelszerlésben HÉV-ezek és villamosozok...utána meg a városba sétálgatok a haverjaimmal...hogy néznek az emberek...
előre is gyönyörködök...

Nálam busz, metró és villamos, utóbbi 2őn már más cp-sekkelXD Amúgy nálam alap a cp-ben mászkálás a városban, conon kívül is volt már ilyen hülyülésXD
Kihagyhatatlan

És megnéztem költségvetésemet, rájőve h a tervezett cosplay sajna kilőve... még ha március elején meg is szerezném az anyagot nem készülnék el vele a conig mert még előrehozott törire is tanulnom kell :( Viszont előveszek vmi régebbi cp-cuccot vagy összedobok vmi naon egyszerűt és csoportos performenszXD Azt nem hagyom kiXD

Ha bleach cosplayed lesz akkor nem szeretnél csatlakozni az én performancemhez?

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
moderátor
beküldve: 2008-02-11 20:48:00
(#13) Válasz Nona (#6) üzenetére
Moonie
Moonie
[ Addiktgyanús ]

Moonie:én is teljes menetfelszerlésben HÉV-ezek és villamosozok...utána meg a városba sétálgatok a haverjaimmal...hogy néznek az emberek...
előre is gyönyörködök...

Nálam busz, metró és villamos, utóbbi 2őn már más cp-sekkelXD Amúgy nálam alap a cp-ben mászkálás a városban, conon kívül is volt már ilyen hülyülésXD
Kihagyhatatlan

És megnéztem költségvetésemet, rájőve h a tervezett cosplay sajna kilőve... még ha március elején meg is szerezném az anyagot nem készülnék el vele a conig mert még előrehozott törire is tanulnom kell :( Viszont előveszek vmi régebbi cp-cuccot vagy összedobok vmi naon egyszerűt és csoportos performenszXD Azt nem hagyom kiXD

Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
moderátor
beküldve: 2008-02-11 20:08:04
(#12) Válasz Sen17 (#11) üzenetére
idk pls delete
idk pls delete
[ True mangafan ]
Terv:
-One Piece cpben bankot rabolni, hogy akkor már egy kicsit tényleg kalózkodjunk
-helybenrajzolós verseny
-Yu-Gi-Oh TCG party
-mangák és kitűzők minden mennyiségben
-meg persze One piece cp performance
-és utána a fővárosi békés polgárok megbotránkoztatása cp cuccban való csoportos vonulásért, és akkor sz'tem már a pécsiek is megkapják a magukét, mert nem lesz időnk átöltözni, ha még vasárnap haza akarunk jutni

One Pieceből kinek CP-zel?

YGO Duel jöhet

moderátor
beküldve: 2008-02-11 20:01:57
(#11)
Sen17
Sen17
[ Addiktgyanús ]
Terv:
-One Piece cpben bankot rabolni, hogy akkor már egy kicsit tényleg kalózkodjunk
-helybenrajzolós verseny
-Yu-Gi-Oh TCG party
-mangák és kitűzők minden mennyiségben
-meg persze One piece cp performance
-és utána a fővárosi békés polgárok megbotránkoztatása cp cuccban való csoportos vonulásért, és akkor sz'tem már a pécsiek is megkapják a magukét, mert nem lesz időnk átöltözni, ha még vasárnap haza akarunk jutni

We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
moderátor
Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 <<>>