Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
SakuraCon 2008 - Tervek, 5letek, Versenyek, nevezések
beküldve: 2008-02-13 13:41:49
(#25) Nagyon nagy buli lenne utána egy felvonulás a belvárosban /vagy legalábbis a közelben/ CP-s cuccokban :) Tuti,hogy lenne egy-két vállalkozó szellemű emberke xD
Kis megszeppent japán turistacsoport meg :
- Te, az ott nem egy Deidara?
-Jééé, tényleg! Az ott meg az Akatsuki xD
/Mondjuk sztem nem a jelmezek miatt lepődnének meg, hanem azon, hogy még Magyarországon is ENNYIRE hódít az anime-manga xD/
A magyarok meg, akik arra járnak:
- Na, ezek meg honnan szabadultak? <------xD
Azzért van egy kis különbség :))))
Na hajrá, már csak 67 napot kell kibírni!
Kis megszeppent japán turistacsoport meg :
- Te, az ott nem egy Deidara?
-Jééé, tényleg! Az ott meg az Akatsuki xD
/Mondjuk sztem nem a jelmezek miatt lepődnének meg, hanem azon, hogy még Magyarországon is ENNYIRE hódít az anime-manga xD/
A magyarok meg, akik arra járnak:
- Na, ezek meg honnan szabadultak? <------xD
Azzért van egy kis különbség :))))
Na hajrá, már csak 67 napot kell kibírni!
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
alister majd ha fenn leszel kérlek válaszolj.. kb hányan..bocsi inkább mennyi személy fér el PSZHdban a rakományon és a "legénységen" kívül??????
Igen szentem volnánk 1 páran akik beülnénk melléd XD
A művészet olyan dolog ami csak 1 pillanatra virágzik ki mielőtt elhervadna.A művészet 1 pillanat szépsége az én műcvészetem a ROBBANTÁS hmmm...
beküldve: 2008-02-12 15:28:44
(#23) Hmmm...nekem nincs nagyon konkrét tervem csak npár dolog...
Jegyet venni méghozzá elővételben !!!
-1.x is elhívni vkit mert tavay totál 1edül voltam és úgy uncsi
-Deidara cosplay,de nem jelizni csak mászkálni a cuccban XD
-mangákat venni!!!tarott café 5,ruroni kenshin 2 (+3 is...ha lesz rá pánzem )
-nevezni a rajzversenyre(huuuu...télleg azt el kéne kezdeni rajzolni un....)
-narutos cp-sekkel ,vagy másokkal dumcsizni és ha már itt tartunk harcolni hahhhhaxD
ÉÉÉs végül csoportos felvonulást rendezni a pecsa elött és véletlenül sem autóval(!!!!!)
hanem tömegközlekedéssel hazamenni !!!!!!!!=D(meg odajönni is XP)
hát kb ennyi ^^
Jegyet venni méghozzá elővételben !!!
-1.x is elhívni vkit mert tavay totál 1edül voltam és úgy uncsi
-Deidara cosplay,de nem jelizni csak mászkálni a cuccban XD
-mangákat venni!!!tarott café 5,ruroni kenshin 2 (+3 is...ha lesz rá pánzem )
-nevezni a rajzversenyre(huuuu...télleg azt el kéne kezdeni rajzolni un....)
-narutos cp-sekkel ,vagy másokkal dumcsizni és ha már itt tartunk harcolni hahhhhaxD
ÉÉÉs végül csoportos felvonulást rendezni a pecsa elött és véletlenül sem autóval(!!!!!)
hanem tömegközlekedéssel hazamenni !!!!!!!!=D(meg odajönni is XP)
hát kb ennyi ^^
A művészet olyan dolog ami csak 1 pillanatra virágzik ki mielőtt elhervadna.A művészet 1 pillanat szépsége az én műcvészetem a ROBBANTÁS hmmm...
beküldve: 2008-02-12 15:22:44
(#22) alister majd ha fenn leszel kérlek válaszolj.. kb hányan..bocsi inkább mennyi személy fér el PSZHdban a rakományon és a "legénységen" kívül??????
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
"A" terv:
1.Nyitás előtt öt perccel egy PSZH*-val a tömegen keresztül a Pecsába hajtunk.
2. Könnygázfüst fedezete alatt a begyűjtőegység elhagyja a jármű fedélzetét.
3. A begyűjtőegység minden mozdíthatót a PSZH-ba hord.
4. A PSZH legénysége a nehézfegyverekkel távol tartja a tömeget és a biztonságiakat.
5. A rakodás végeztével a PSZH elhajt a Városligeti-tó felé
6. Találkozás a tónál egy nehéz szállítóhelikopterrel, öt perccel az akció kezdete után
7. Távozás kelet felé a levegőben
4. A PSZH legénysége a nehézfegyverekkel távol tartja a tömeget és a biztonságiakat.
6. Találkozás a tónál egy nehéz szállítóhelikopterrel, öt perccel az akció kezdete után
*: PÁncélozott SZállítóHarcjármű
XD lol van még hely abban a kocsiban XP un?
beküldve: 2008-02-12 13:42:19
(#20) Örülök, hogy így fellendült a Topic, asszem én valamit kihagytam: Békés megyéből megyek x)
Pénteken nagynehezen végigülöm az óráimat, aztán anyáékkal fülfuvaroztatom/hogy kell írni?mind1/ Pestre, aztán egy rokonoknál alszunk ( Apropó rokonok! Az enyéim olyan nagy ügyet csináltak a Conból, hogy eljönnek megnézni a CP-m x) 3 Felnőttel + 6 gyerekkel x) ) xD Jó kis család xD
Jah igen még egy fontosság : Ha már a bejutásról van szó :
- Apa pont márciusban lesz százados nyomozó x) Éss....Nem, nem "Jegyeket, bérleteket", hanem "utat utat"
De szerintem anya veszélyesebb, mert pillanatok alatt faltörő kossá változik /Neki ksözönhettük a képregényfeszkón, hogy2.nak jutottunk be -Pedig amikor megérkeztünk - Már jóvaltöbben voltak az 1000-nél xD /
xD Nah ennyi!
Pénteken nagynehezen végigülöm az óráimat, aztán anyáékkal fülfuvaroztatom/hogy kell írni?mind1/ Pestre, aztán egy rokonoknál alszunk ( Apropó rokonok! Az enyéim olyan nagy ügyet csináltak a Conból, hogy eljönnek megnézni a CP-m x) 3 Felnőttel + 6 gyerekkel x) ) xD Jó kis család xD
Jah igen még egy fontosság : Ha már a bejutásról van szó :
- Apa pont márciusban lesz százados nyomozó x) Éss....Nem, nem "Jegyeket, bérleteket", hanem "utat utat"
De szerintem anya veszélyesebb, mert pillanatok alatt faltörő kossá változik /Neki ksözönhettük a képregényfeszkón, hogy2.nak jutottunk be -Pedig amikor megérkeztünk - Már jóvaltöbben voltak az 1000-nél xD /
xD Nah ennyi!
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
One Pieceből kinek CP-zel?
YGO Duel jöhet
Nami leszek
Te is YGO-zol? Királyság, akkor majd meg kéne dumálni egy időpontot, egy meccs erejéig
esetleg megkérdezhetem, hogy milyen beállítottságú paklid van? Én E Herokkal nyomom
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
beküldve: 2008-02-11 21:52:12
(#18) "A" terv:
*: PÁncélozott SZállítóHarcjá rmű
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-02-11 21:23:40
(#17) Hú, mindenki hogy tudja, hogy mit fog ott csinálni! Nekem még az se biztos, hogy eljutok e életem első con-jára
De ha mégis kijutnék, már nekem is megvan a progim, le is írom, szép sorrendben.
0. Összekaparni pici vagyonomat. Anyucit meg apucit kifosztani. Ha nem adnak pénzt csatlakozhatok valakihez egy bankrablós akcióhoz?
1. Valahogy eljutni a Pecsába. (Már ez komoly feladat lesz)
2. Rögtönzött térképet készíteni, hogy ne tévedjek el. (Tájékozódási képesség=nuku)
3. Megvásárolok mindent amit kicsi szemem és szám kíván, persze amennyit enged a pénztárca (ejnye, de sok gond van ezzel a pénz dologgal :P)
4. Minden megnézni és külföldi turistásat játszani :)
5. Aztán miután jól szétvásároltam a fejem, haza is kéne jutni. (De muris lenne ha nem kerülnék haza )
CP esetleg jövőre, most még csak gyönyörködöm bennetek
De ha mégis kijutnék, már nekem is megvan a progim, le is írom, szép sorrendben.
0. Összekaparni pici vagyonomat. Anyucit meg apucit kifosztani. Ha nem adnak pénzt csatlakozhatok valakihez egy bankrablós akcióhoz?
1. Valahogy eljutni a Pecsába. (Már ez komoly feladat lesz)
2. Rögtönzött térképet készíteni, hogy ne tévedjek el. (Tájékozódási képesség=nuku)
3. Megvásárolok mindent amit kicsi szemem és szám kíván, persze amennyit enged a pénztárca (ejnye, de sok gond van ezzel a pénz dologgal :P)
4. Minden megnézni és külföldi turistásat játszani :)
5. Aztán miután jól szétvásároltam a fejem, haza is kéne jutni. (De muris lenne ha nem kerülnék haza )
CP esetleg jövőre, most még csak gyönyörködöm bennetek
A Végső Döntés: Meghalni, Hogy Élhess... /アライヴ/
beküldve: 2008-02-11 20:59:02
(#16) Remek ^^
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-02-11 20:56:54
(#15) Nos ezt még nem tudom, de ha érdekel majd felkereslek :)
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Moonie:én is teljes menetfelszerlésben HÉV-ezek és villamosozok...utána meg a városba sétálgatok a haverjaimmal...hogy néznek az emberek...
előre is gyönyörködök...
Nálam busz, metró és villamos, utóbbi 2őn már más cp-sekkelXD Amúgy nálam alap a cp-ben mászkálás a városban, conon kívül is volt már ilyen hülyülésXD
Kihagyhatatlan
És megnéztem költségvetésemet, rájőve h a tervezett cosplay sajna kilőve... még ha március elején meg is szerezném az anyagot nem készülnék el vele a conig mert még előrehozott törire is tanulnom kell :( Viszont előveszek vmi régebbi cp-cuccot vagy összedobok vmi naon egyszerűt és csoportos performenszXD Azt nem hagyom kiXD
Ha bleach cosplayed lesz akkor nem szeretnél csatlakozni az én performancemhez?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Moonie:én is teljes menetfelszerlésben HÉV-ezek és villamosozok...utána meg a városba sétálgatok a haverjaimmal...hogy néznek az emberek...
előre is gyönyörködök...
Nálam busz, metró és villamos, utóbbi 2őn már más cp-sekkelXD Amúgy nálam alap a cp-ben mászkálás a városban, conon kívül is volt már ilyen hülyülésXD
Kihagyhatatlan
És megnéztem költségvetésemet, rájőve h a tervezett cosplay sajna kilőve... még ha március elején meg is szerezném az anyagot nem készülnék el vele a conig mert még előrehozott törire is tanulnom kell :( Viszont előveszek vmi régebbi cp-cuccot vagy összedobok vmi naon egyszerűt és csoportos performenszXD Azt nem hagyom kiXD
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Terv:
-One Piece cpben bankot rabolni, hogy akkor már egy kicsit tényleg kalózkodjunk
-helybenrajzolós verseny
-Yu-Gi-Oh TCG party
-mangák és kitűzők minden mennyiségben
-meg persze One piece cp performance
-és utána a fővárosi békés polgárok megbotránkoztatása cp cuccban való csoportos vonulásért, és akkor sz'tem már a pécsiek is megkapják a magukét, mert nem lesz időnk átöltözni, ha még vasárnap haza akarunk jutni
-helybenrajzolós verseny
-Yu-Gi-Oh TCG party
-és utána a fővárosi békés polgárok megbotránkoztatása cp cuccban való csoportos vonulásért, és akkor sz'tem már a pécsiek is megkapják a magukét, mert nem lesz időnk átöltözni, ha még vasárnap haza akarunk jutni
One Pieceből kinek CP-zel?
YGO Duel jöhet
beküldve: 2008-02-11 20:01:57
(#11) Terv:
-helybenrajzolós verseny
-Yu-Gi-Oh TCG party
-helybenrajzolós verseny
-Yu-Gi-Oh TCG party
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.