Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Honey and clover
beküldve: 2008-08-02 16:04:54
(#58) Nagy kár hogy vége lett, pedig még egy idejig nézztem volna...
Nan-kuru-nai-sah...., "Ahol az álom véget ér, ott kezdödik a valósát"- (Kalos)
beküldve: 2008-08-02 14:58:52
(#57) beküldve: 2008-08-02 14:32:55
(#56) áhh vége lett.nem lehet igaz.....ugy imádtaam. éss jah kiadhatnák a manga verzióját
"Látod,minden értelmetlen tudtad,hogy Kira úgyis utolér,hogy a sorsod elől nincs menekvés" (Death Note)
Hát igen, kár hogy vége lett! Most pont időszerű lenne kiadni a mangát.
Szívesen olvasnám én is! Ráadásul nem is olyan hosszú, 10 kötet talán?
Laissez faire, laissez passer.
Aha, de nem is tudtam, hogy ennek van mangája is. Akkor le vok maradva. De, ha van akkor egyetértek.
A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerintem is jó lett a vége.
Bár a tanár úr vallomása engem eléggé meglepett. Hagu választása viszont már nem, mindig is Shuji ált a legközelebb hozzá, még ha szerelmes is volt Moritába akkor is. Szegény Takemotónak meg egy fikarcnyi esélye sem volt.
Az Ayu-Nomiya párosnak én is örültem, sztem abból még lesz valami.
Az utolsó jelenet meg nagyon tetszett és végre értelmet nyert a cím is.
Aha nekem is tetszet a vége csak kár, hogy vége.
Már alig nézek Animax-et mert csak ismétlés van.
A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3
beküldve: 2008-08-02 12:36:54
(#51) Szerintem is jó lett a vége.
Bár a tanár úr vallomása engem eléggé meglepett. Hagu választása viszont már nem, mindig is Shuji ált a legközelebb hozzá, még ha szerelmes is volt Moritába akkor is. Szegény Takemotónak meg egy fikarcnyi esélye sem volt.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-08-02 12:37:03
beküldve: 2008-08-02 08:03:41
(#50) Nah, sajna ennek is vége... Egyértelmű, hogy a DN mellett az Animax friss szerzeményei közül csak erre érdemes szót és időt pazarolni.
A maga kategóriájában nagyon jó sorozat. Kellemes környezet, jó szereplők (csak Hagu ) és teljesen mindennapi életet boncolgató sztori. A magyar változatban is tökéletesen átérződött az utolsó epizód hangulata. A szinkron is nagyszerű volt. Szerintem jó lett a befejezés, csak Moritára lennék kíváncsi, hogy ezután mihez kezdene.
Amúgy elég jó lezárták a sztorit, rengeteg más sorozathoz képest. Biztató, hogy kedvencem, Ayu olyan kedvesen mosolygott Nomiyára az ending pár képsorán.
A maga kategóriájában nagyon jó sorozat. Kellemes környezet, jó szereplők (csak Hagu ) és teljesen mindennapi életet boncolgató sztori. A magyar változatban is tökéletesen átérződött az utolsó epizód hangulata. A szinkron is nagyszerű volt. Szerintem jó lett a befejezés, csak Moritára lennék kíváncsi, hogy ezután mihez kezdene.
Amúgy elég jó lezárták a sztorit, rengeteg más sorozathoz képest. Biztató, hogy kedvencem, Ayu olyan kedvesen mosolygott Nomiyára az ending pár képsorán.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-07-31 20:10:51
(#49) Nekünk oviban fel kellett rakni a jobb kezünket, és úgy inni. Vagy a balt? Hehe...régen volt.
Holnap lesz az utolsó 2 rész. Kíváncsi vagyok, hogy mit alakítanak a végére.
Holnap lesz az utolsó 2 rész. Kíváncsi vagyok, hogy mit alakítanak a végére.
A Föld, a Naprendszer elmegyógyintézete.
Nekem úgy mesélték haverok, akik kitalálták.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Szerk: Nagashi 2008-07-30 21:28:41
Csak azt ne mondd, hogy ezt magad találtad ki. Ha mégis, akkor nagy elme lehetsz.
beküldve: 2008-07-30 20:50:12
(#46) A legjobb (és tapasztalataim szerint tényleg a legjobb) csukláselmulasztó módszer a következő. Fogsz egy szalvétát (papírzsepi, tökmindegy) És megfogod a szélét. Erősen koncentrálsz, hogy amint csuklanál, eltéped. Koncentrálsz, konceltrálsz, szorítod a szalvétát, szorítod... Ha csuklasz, tépsz...szorít, koncentrál... és elmúlt.
A csuklás akaratlan rekeszizomösszerándulás, ilyen koncentrálós, harci készültségi helyzetben pedig hamar elmúlik, mert normalizálódik a légzésed. Ajánlom a trükköt
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Jó rész volt a tegnapi, Morita megint túlpörgött!
A csuklás elmúlasztó módszerek közül nekem csak kettő volt új, a cukros víz meg a pálcikás módszer, a pohár másik oldaláról ivást már ismertem.
A csuklás elmúlasztó módszerek közül nekem csak kettő volt új, a cukros víz meg a pálcikás módszer, a pohár másik oldaláról ivást már ismertem.
Én csak egyet próbáltam az pedig a pálcikás csak én evőezközt raktam oda De bevált tök jó
Amúgy télleg mindenki szerethető de azért vannak kedvencek
Igen ő az! Köszi!