Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Honey and clover
Nomiya magyar hangja engem is érdekelne. *Nomiya love*
Padammm; Szabó Máté: Nomiya Takumi
Remélem róla van szó. A második évadba még nem ástam bele magam. $:
Node ha más szereplők hangjai is érdekelnek akkor újfent csak padammm; [Link]
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Nomiya magyar hangja engem is érdekelne. *Nomiya love*
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-07-08 17:48:26
(#41) Nem tudjátok h ki a magyhangja Nomyának? Mert már egy ideje idegesít, h nemtom kiaz. Én mindenkinek drukkolok a szerelem terén, de engem Mayam a mostani réazben nagyon idegesített.
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
A NomiaxAyu párost én teljesen elképzelhetőnek tartom. Ha Mayama tényleg elutazik Rikával fél évre, vagy talán még több időre is, akkor Ayumi képes lesz elfelejteni a fiút és onnantól szabad az út Nomia előtt.
Rika meg hát képtelen túltenni magát a férje halálán, de ha ez sikerül neki, és úgy tűnik már jó úton halad, akkor igenis összejöhetnek. Valamilyen szinten Rika már most is kedveli Mayamát, nem nem szerelmes belé, de szerintem elég közel állnak egymáshoz, hogy később beleszeressen.
Persze a MayamaxAyu párosítás lenne az ideális, de erre egyre kevesebb az esély.
Amúgy van egy olyan sanda gyanúm, hogy a sorozat végén az érzelmi kapcsolatok többsége nem lesz tisztán lezárva, hanem nyitva marad egy csomó minden.
Rika meg hát képtelen túltenni magát a férje halálán, de ha ez sikerül neki, és úgy tűnik már jó úton halad, akkor igenis összejöhetnek. Valamilyen szinten Rika már most is kedveli Mayamát, nem nem szerelmes belé, de szerintem elég közel állnak egymáshoz, hogy később beleszeressen.
Persze a MayamaxAyu párosítás lenne az ideális, de erre egyre kevesebb az esély.
Amúgy van egy olyan sanda gyanúm, hogy a sorozat végén az érzelmi kapcsolatok többsége nem lesz tisztán lezárva, hanem nyitva marad egy csomó minden.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-07-05 12:46:53
beküldve: 2008-07-05 11:02:47
(#39) Egyébként nekem ez az egész Rika-Mayama kapcsolat nonszensz. Szóval mindezek ellenére ez a viszonyulás... Szvsz Mayama talán Rikának egyfajta Harada-pótlék. Az, hogy mennyire fog felé nyitni, hát... nem mintha érezne Rika valamit is szvsz Mayama iránt. Jó kedves, meg önfeláldozó srác (leszámítva, hogy pofátlanul belenézett Rika személyes dolgaiba, amihez még így sincs semmi köze), de ettől még nem lesz szerelmes bele.
Sajna ugyanolyan kilátástalan az Ayu-Nomiya páros sorsa is, amit sajnálok, mert az ő sorsukat szivemen viselem.
Sajna ugyanolyan kilátástalan az Ayu-Nomiya páros sorsa is, amit sajnálok, mert az ő sorsukat szivemen viselem.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-07-05 10:15:41
(#38) Jahh az egyszarvúak nem voltak semmik.....drukkolok Nomiya!!
"Látod,minden értelmetlen tudtad,hogy Kira úgyis utolér,hogy a sorsod elől nincs menekvés" (Death Note)
Szerk: TenshiMuyo 2008-07-05 10:17:06
beküldve: 2008-07-04 23:33:42
(#37) A mai részek is jók voltak.
A leány erényét örző egyszarvúak nagyon nagyok! És a szövegük!
A leány erényét örző egyszarvúak nagyon nagyok! És a szövegük!
Kiváncsi vagyok Ayu hogyan fog reagálni Nomia szerelmi vallomására. Remélem a végén nyit egy kicsit az irányába.
És jó, hogy végre közelebb engedte magához Mayamát Rika. De az azért meglepett, hogy időközönként ágyba bújtak.
És jó, hogy végre közelebb engedte magához Mayamát Rika. De az azért meglepett, hogy időközönként ágyba bújtak.
Szerk: Mariko 2008-07-04 23:34:07
És milyen jó volt megint. Két újabb trükkel gazdagodtunk a csuklás megszüntetésére.
"Már csak 99 csuklás és meghalsz.... 98 .... Óóóó 97 ...".
Óóó, az a rész nagyon jó volt! Mikor meséltem a barátnőmnek a poharas-pálcikásat, nem volt képes megérteni, miről hablatyolok neki!!
"Itt van a Suzaku brigád! Körbe vagy kerítve! Engedd szabadon a halat, vagy bemegyünk a házba!!" xD
Ja,boccs,leesett.
Dehát tudjuk;ha a hülyeségtől nőni lehetne akk én ülve nyalogatnám a holdat...
Hehehe.
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
beküldve: 2008-06-28 13:06:40
(#34) Ja,boccs,leesett.
Dehát tudjuk;ha a hülyeségtől nőni lehetne akk én ülve nyalogatnám a holdat...
Jéééééééééééé ez narancsos!
Két újabb trükkel gazdagodtunk a csuklás megszüntetésére.
Három...
Úgy értettem, hogy ami használható is.
Mért, melyik nem használható? (boccs,nem szoktam ilyesmit alkalmazni ha csuklok,remélem elnézed )
Szerk: Noriko 2008-06-28 13:04:04
beküldve: 2008-06-28 12:42:27
(#32) Jó rész volt a tegnapi, Morita megint túlpörgött!
A csuklás elmúlasztó módszerek közül nekem csak kettő volt új, a cukros víz meg a pálcikás módszer, a pohár másik oldaláról ivást már ismertem.
A csuklás elmúlasztó módszerek közül nekem csak kettő volt új, a cukros víz meg a pálcikás módszer, a pohár másik oldaláról ivást már ismertem.
Három...
Úgy értettem, hogy ami használható is.
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
Három...
És milyen jó volt megint. Két újabb trükkel gazdagodtunk a csuklás megszüntetésére.
"Már csak 99 csuklás és meghalsz.... 98 .... Óóóó 97 ...".