Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Honey and clover
Ennyire tájékozottak >_>
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Gate Wars játékos || Stargate Atlantisz fan || Ubuntu user || Opera böngésző mániás || Tux fan || Dell user
Szerk: Moderátor 2009-07-02 18:38:47
Szerk: Moderátor 2009-07-02 18:38:29
beküldve: 2008-08-17 22:33:11
(#101) Ki tudja , hogy mit jelentenek az openingbe az oroszlán és a lúd(ha egyáltalán az az lenne) ?
beküldve: 2008-08-17 15:31:54
(#100) Lezárták a többi szereplő sorsát is:
Csupán az apró részletekre kell figyelni, utána már az ember magától is összerakja.
-az utolsó rész endingjének képsorai sokat elárulnak Ayu és Nomiya kapcsolatáról és a továbbiak kitalálásához nem kell túl nagy képzelőerő,
-Mayama és Rika is nagyjából rendben van,
-Hagumi meg egyik srácot sem választotta, amit nagyjából meg tudok érteni,
-Mayama és Rika is nagyjából rendben van,
-Hagumi meg egyik srácot sem választotta, amit nagyjából meg tudok érteni,
Csupán az apró részletekre kell figyelni, utána már az ember magától is összerakja.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Eh, nem akarok vészmadárkodni, de nem hiszem el, hogy olyan nehéz megnyomni azt a rohadt spoiler gombot. én nem nézem a Honey and clover-t, szal elméletileg semmi jogom nincs beszólni, de lehet, hogy más szeretné nézni, szóval nem kéne lelőni a végét! Eh.
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
A büszkeség nem sokat ér, ha halott vagy.
Szerk: Moderátor 2009-07-02 18:37:56
Szerintem is lezárult a történet, meg nem is húztam volna tovább sztem jól fejezték be.
A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3
Szerk: Moderátor 2009-07-02 18:37:33
Mi ugyanazt a sorozatot néztük? Szerintem nagyonis lezárultak az érzelmi szálak.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Moderátor 2009-07-02 18:36:58
Ez nem off volt, hanem egy része spoiler.
Szerk: Moderátor 2009-07-02 18:37:17
beküldve: 2008-08-15 08:33:03
(#95) Maga az anime nagyon tetszik, a top5-be be is került. csak teljesen befejezetlen.
Egyedül Takemoto sorsa zárult le végérvényesen: nem jött és nem is jön össze Haguval, és restaurátorként dolgozik. Na jó, munka szempontjából a többieké is nagyjából le van zárulva, de az érzelmi szálakat illetően... kicsit többet vártam volna. A Haguért folytatott harc Shuuji és Morita között még le sem zárult, sőt, közel sincs vége sztem... nah hagyom az offolást.
*Hiányzó spoiler pótolva. A moderátor*
"Dehogyis... Mi csak a saját testünket akarjuk visszaszerezni..."
Szerk: Moderátor 2009-07-02 18:39:33
beküldve: 2008-08-15 05:46:52
(#94) Wí én is kíváncsi lettem volna csak akk már lehet , hogy nekünk a folytatás nem jött volna be szóval én eg ykicsit örülök , hogy konkrét párokat nem mutatak de azért kíváncsi lettem volna , hogy a rendező kihez kit képzelt volna el. De már minegy
Szerk: Aina 2008-08-15 05:47:46
A sorozat végén voltak jövőképek.
Tudom csak kíváncsi lettem volna hogy Takemoto és Morita milyen feleséget választanak.
Ez elég érdekesen hangzik...így hogy mondtad én is kiváncsi lettem egy kicsit...
Nan-kuru-nai-sah...., "Ahol az álom véget ér, ott kezdödik a valósát"- (Kalos)
A manga kereken 10 kötetes.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-08-10 12:35:21
(#91) nem tudja vki h hány kötetes a manga??
,,i had a dream that no one else could have. It's just my faith the absolute truth"~BY.:L~
A sorozat végén voltak jövőképek.
Tudom csak kíváncsi lettem volna hogy Takemoto és Morita milyen feleséget választanak.
Táncolj Hercegnő!
beküldve: 2008-08-09 18:55:14
(#89)