Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Honey and clover
beküldve: 2010-07-16 13:05:15
(#136) Nem tom mért, de én valahogy utálom Nomiya-t. Rika sem valami szimpatikus.
"Az elérhetetlen célok könnyei vagy a céltalanság könnyei. Melyek keserűbbek?" ~Honey and clover~
beküldve: 2010-07-06 22:03:29
(#135) Biztosan én vagyok egy érzelmi selejt, de belőlem ez az egész úgy ahogy van nem váltott ki túl nagy érzelmeket. Alapvetően a történet és a karakterek egyenként sem jöttek be, akár az animéről, akár a doramáról van szó. Rikát pedig kifejezetten utáltam, bár a doramában szerencsére nem volt annyira irritáló. A leginkább pedig Nomiya volt szimpatikus, de az ő karakterére se mondanám, hogy szerettem, imádtam és efféle túlzások.
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
beküldve: 2010-07-06 20:13:11
(#134) beküldve: 2010-07-06 14:40:59
(#133) Nekem ez a kedvenc animém, én is elkezdtem újra végignézni. Mikor visszagondolok Morita hülyeségeire, engem is elkap a röhögőgörcs. Meg persze a sírógörcs is elkapott párszor. Amúgy, sokmindenkitől hallottam (vagyis olvastam), hogy Morita a kedvenc karaktere. Nekem is ő a kedvencem. Takemoto-t meg azért szereten, mert ugyan olyan szerencsétlen mint én.
A filmet is láttam de nem volt olyan jó, mint az anime (de ez az én véleményem).
A filmet is láttam de nem volt olyan jó, mint az anime (de ez az én véleményem).
"Az elérhetetlen célok könnyei vagy a céltalanság könnyei. Melyek keserűbbek?" ~Honey and clover~
Szerk: Lory 2010-07-06 15:25:02
beküldve: 2010-06-25 10:28:03
(#132) Húú én nagyon szeretem zet az animét és én is sokat nevettem rajta meg talán sírtam is xD
ajánlom mindenkineeeek
ajánlom mindenkineeeek
beküldve: 2010-02-14 13:22:12
(#131) Hát igen az OP-ja sztem is elég fura -.-'
De amúgy nagyon jó kis anime, sokat lehet rajta nevetni és egyaránt szomorkodni is.Aki még nem láta nézze meg
De amúgy nagyon jó kis anime, sokat lehet rajta nevetni és egyaránt szomorkodni is.Aki még nem láta nézze meg
beküldve: 2010-01-10 18:51:56
(#130) Hú, én most akarom majd megnézni. Akkor láttam pár részt amikor az animaxon ment, de (nem akarok senkit bántani) az OP-ja rendszeresen elüldözött, és csak egyszer egyszer lestem bele, de most valahogy kedvet kaptam hozzá ^^
"A rádió feltalálója épp most osztotta le Hasfelmetsző Jacket..." Will
beküldve: 2010-01-10 18:42:38
(#129) én töbször is végignéztem. és 1 pár részen elsírtam magam . de jóvolt. abszolút Morita fan lettem de az egész tetszett nagyon . kéne még sok ien. és énis látnám mangában . de csak a mangafantol mert mástól nem veszek nemtom miért talán elvi okokbol .
"Itachi megbűnhődött a tetteiért. Sasuke meg csak bűnhődött... A tettei még csak most jönnek.
beküldve: 2009-12-23 18:04:50
(#128) Takemoto 2. nézésre sokkal szimpatikusabb :) De azért még mindig Morita a legjobb
de valahogy a végére már nem tudtam,h akkor az első rész óta hány év is telt el... De lényegében ez csak egy mellékes infó (csak néha engem már zavart,h jé,az előbb is karácsony volt,most meg már megint az van?? ^^")
Jah, ez engem is szokott zavarni több animében is...nem egyértelműek az időben történőváltások, elvégre itt nincs fekete keret. Főleg a Nana animében kavarodtam bele a prológusok és a valódi történések közti váltásokba az elején, mert az animét előbb láttam, mint a mangát olvastam.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2009-08-09 20:01:19
(#126) Am, most akkor még menni fog az Animaxen???
Csak mert nemrég volt az utcsó rész!!!
Remélem még menni fog!
Csak mert nemrég volt az utcsó rész!!!
Remélem még menni fog!
beküldve: 2009-07-20 14:01:41
(#125) Kéne csinálni egy Honey and Clover (spoiler veszély) Topicot ...? Bár én biztos nem csinálnám meg mert ha kimenne a divatból még engem büntetnének h: Minek találtad ki? Meg hogy Morduk csinálta nem én...-t
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2009-07-20 14:02:08
beküldve: 2009-07-20 13:55:03
(#124) Yaay,végignéztem. Legalábbis az első évadot.
Végülis jó az anime,vége is tetszett, de valahogy a végére már nem tudtam,h akkor az első rész óta hány év is telt el... De lényegében ez csak egy mellékes infó (csak néha engem már zavart,h jé,az előbb is karácsony volt,most meg már megint az van?? ^^")
Második évad milyen?
Végülis jó az anime,vége is tetszett, de valahogy a végére már nem tudtam,h akkor az első rész óta hány év is telt el... De lényegében ez csak egy mellékes infó (csak néha engem már zavart,h jé,az előbb is karácsony volt,most meg már megint az van?? ^^")
Második évad milyen?
beküldve: 2009-07-18 13:27:10
(#123) Nemrégiben újra elkezdtem nézni a H & C-t. A 14. részig jutottam.
Egy vagy két éve is nekiugrottam,csak nem tudom,miért,de abbahagytam. De most megint rászántam magam.Szerintem egy nagyon jó anime,van benne poén dögivel,meg komolyabb részek is. Egyszer egyik barátnőm kérdezte,h milyen animét ajánlanék neki, én meg mondtam,h nézzen bele a Méz és lóherébe. Bele is nézett,de neki nem tetszett,mondván,h ő talált egy részt neten,vmeddig meg is nézte,de az olyan komor volt,h nem bírta tovább. Én csak néztem nagyokat. Olyan animéket szeret,amikben sok a poén (látta már az Ouran-t is),gondoltam,ez is jó lesz,mert tényleg ebben is van rengeteg poén,de mégsem jött be.
Most a poénról pl. eszembe jutott,h az egyik nemrég nézett részben mi volt...
Egy vagy két éve is nekiugrottam,csak nem tudom,miért,de abbahagytam. De most megint rászántam magam.Szerintem egy nagyon jó anime,van benne poén dögivel,meg komolyabb részek is. Egyszer egyik barátnőm kérdezte,h milyen animét ajánlanék neki, én meg mondtam,h nézzen bele a Méz és lóherébe. Bele is nézett,de neki nem tetszett,mondván,h ő talált egy részt neten,vmeddig meg is nézte,de az olyan komor volt,h nem bírta tovább. Én csak néztem nagyokat. Olyan animéket szeret,amikben sok a poén (látta már az Ouran-t is),gondoltam,ez is jó lesz,mert tényleg ebben is van rengeteg poén,de mégsem jött be.
Most a poénról pl. eszembe jutott,h az egyik nemrég nézett részben mi volt...
Morita vagy megpuszilta,vagy megcsókolta Hagut (Mouse no. 1.... ),aztán ordított egyet,és elrohant X'D
A rolleres meg az Oscar díjas rész is jó volt xD uff... már csak ha egy képet meglátok róla, röhögni kezdek xD
És az a macsek, akit gyerekkorában kínzott?
És az a macsek, akit gyerekkorában kínzott?
Azok tényleg jók! Akárhányszor megnézzük, nem kapunk levegőt a röhögéstőlXD
Ha az életed fontos, kezdj tisztalappal...