Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Honey and clover
beküldve: 2013-01-23 21:06:32
(#151) Hát már van 2-3 éve is annak, hogy megnéztem. Most megint elkezdtem az animét, és hát már az első részen sírva röhögtem. Kíváló anime, kivételes szépségű figurák. Nincs hozzá fogható. És a történet, egyszerűen remek. Imádom...
Aki szereti a művészetet, a jó poénokat, és még nem látta annak kötelező...
Aki szereti a művészetet, a jó poénokat, és még nem látta annak kötelező...
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
beküldve: 2011-02-10 22:41:47
(#150) egyik kedvencem !!!
és habár a live action nek is megvannak a poénjai de nem tud felérni az anime szintjére..
és habár a live action nek is megvannak a poénjai de nem tud felérni az anime szintjére..
*A fórumszabályzat tiltja a warezolást. A moderátor*
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
Szerk: Moderátor 2011-05-13 21:32:13
beküldve: 2010-10-15 00:04:11
(#149) Kicsit lemaradva ugyan de tegnap befejeztem az élőszereplős verziót. És, hát szerintem az anime sokkal jobb ,és viccessebb...Nem tom ki, hogy van vele...
Animax hiányában, és ha tényleg nem kerül kiadásba, akkor lehet az lesz. De nem szokásom.
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
beküldve: 2010-09-24 22:54:44
(#147) a 2. évadot nem választotta el az 1-töl az animax mert adták mintha folyamatos lenne. de amikor van az a chapter k meg chapter l című részek akkor azok úgymond speciál részek és utána jön a 2. évad. és azt csak az uj openingröl lehe tudni és arrol hogy at írják benne hogy "haney and clover II"
"Itachi megbűnhődött a tetteiért. Sasuke meg csak bűnhődött... A tettei még csak most jönnek.
kotoko : van 2 évad és azt is leszinkronizálták
Húú, köszi....akkor feltétlenül meg kell néznem azt is
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
beküldve: 2010-09-24 18:58:35
(#145) szerintem a legjobb a méz és lóhere. vagyis a 2-. a mama után én láttam minden részét és van olyan amin mindig sírok. PL takemoto visszajön a nagy biciklis kalandbol .
travis: mire jó az internet?? töltsd le
travis: mire jó az internet?? töltsd le
"Itachi megbűnhődött a tetteiért. Sasuke meg csak bűnhődött... A tettei még csak most jönnek.
beküldve: 2010-09-24 16:25:13
(#144) Én is nagyon szeretem, és ahogy egyre több részt megnéztem belőle, egyre jobban tetszett ...jó lenne egy második évad is
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
beküldve: 2010-09-23 20:54:35
(#143) Most, hogy 1 hétig volt lehetőségem Animaxot nézni, rájöttem, hogy ez a Méz és Lóhere egy nagyon-nagyon kellemes sorozat. Ha valami csoda folytán egyszer DVD kiadásba kerülne, akkor nyáladzó szájjal ugranék rá. (de hasonló érzéseket váltott ki a Detective Conan is, mégha csak két rész erejéig sikerült belenézni...)
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
beküldve: 2010-08-04 23:47:38
(#142) Ha +nézem mindíg a barátaim jutnak eszembe, és az tök jó. Nekem nagyon bejött. De az anime jobb volt mint az élő...
Eleinte én sem szerettem de amikor a barátnőm elkezdett róla mesélni nagyon kíváncsi lettem és megnézet egy részt................azóta is nagyon szeretem!!
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-10-05 12:48:27
beküldve: 2010-07-20 15:01:27
(#140) Én eleinte nem szerettem annyira...(nem tom miért)
de aztán egyszer megnéztem és megszerettem...
de aztán egyszer megnéztem és megszerettem...
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
beküldve: 2010-07-20 10:56:31
(#139) Az "egértekercs" tényleg nagy volt. Takemoto valahogy magamra emlékeztet a szerencsétlenségeivel. És Haguról tényleg nehéz elhinni, hogy elmúlt 20 éves. Meg eleinte zavaró volt a gyakori karácsony.
"Az elérhetetlen célok könnyei vagy a céltalanság könnyei. Melyek keserűbbek?" ~Honey and clover~
beküldve: 2010-07-16 19:57:24
(#138) Én is nagyon szeretem a Méz és Lóherét, főleg azért is tetszett meg mert egy műveszeti suliban játszódik és a szerplők is művészek,én is sokat szoktam rajzolni.Takemotot kedveltem nagyon meg Moritat.
Szórakoztató és elgondolkodtató egyben.
Szórakoztató és elgondolkodtató egyben.
Az Idő halad hát fecséreld sírásra vagy másra várva önző ez a világ és önzőek az emberek, de azért még tartogat valami szépet az élet neked, az élet neked...
beküldve: 2010-07-16 13:24:19
(#137) Nemrég fejeztem be. A röhögőgörcs állandó volt, sírni viszont nem sikerült. Nem is volt cél mondjuk....
Karakterek:
Yuuta: Szimpatikus volt. Nem egy örült elmebeteg, eszes srác, bírtam a Buráját
Ayumi: Csak ennyit: KÖRÍVESRÚGÁÁÁÁÁS!!!
Mayama: Ő inkább felnőtt, mint egyetemista, de részeg pillanataiban arc volt
Nomiya: Mátékánk jó munkát végzett a szinkronnal, eltalálta a karaktert.
Hagu: Elhiszi azt bárki, hogy a történet végére túl volt 20-on?
Rika: Nem hagyott bennem mélyebb nyomott
Tanárbá: Ő sem.
Azt hiszem, egy valaki maradt, akiről szót ejtenék: SHINOBUUUUUU!!!!!!!!!!! A legnagyobb arc az egész történetben! Egértekercs!!
Karakterek:
Yuuta: Szimpatikus volt. Nem egy örült elmebeteg, eszes srác, bírtam a Buráját
Ayumi: Csak ennyit: KÖRÍVESRÚGÁÁÁÁÁS!!!
Mayama: Ő inkább felnőtt, mint egyetemista, de részeg pillanataiban arc volt
Nomiya: Mátékánk jó munkát végzett a szinkronnal, eltalálta a karaktert.
Hagu: Elhiszi azt bárki, hogy a történet végére túl volt 20-on?
Rika: Nem hagyott bennem mélyebb nyomott
Tanárbá: Ő sem.
Azt hiszem, egy valaki maradt, akiről szót ejtenék: SHINOBUUUUUU!!!!!!!!!!! A legnagyobb arc az egész történetben! Egértekercs!!