Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Honey and clover
beküldve: 2008-08-09 18:45:21
(#88) Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele, de én hiányoltam a sorozat végéról egy jövőképet. Vagy csak a anime végződik így?
Táncolj Hercegnő!
Egy 11 részes TV sorozat készült a mangából és egy mozifilm. De a mozi nagyon eltávolodott az eredetitől, totál más a hangulata és egyes jelnetetek egészen más jelentéstartalmat kaptak.
Az vágta ki nálam végleg a biztosítékot, hogy Mayama és Ayu viszonzatlan szerelmét gyakorlatilag a mániákus kukkolók szintjére süllyesztették. Mayamának komoly gyűjteménye van Rika holmijaiból, amiben használt műanyagkanál is szerepel!
Most komolyan?
Ayu azért nem igazán kukkolt Mayama után. Neki vannak ilyen hajlamai... Ezt látnom kell.
Az nagyon tetszett hogy Morita&Takemoto egymás fenekét rugdosva pályázott el...
"Dehogyis... Mi csak a saját testünket akarjuk visszaszerezni..."
Sajnálom. De te is voltál egyszer újonc szal ennyi :
Nagyon igazad van. Mondok hazzá valami pluszt: elolvastam a fórumszabályzatot.
OFF kikapcsÜzit megkaptad Aina?
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-08-07 19:28:49
(#83)
Szerk: Aina 2008-08-07 19:29:23
Most komolyan, melyik fórumon szokták az újoncok elolvasni a fórumszabályzatot?
Én sem szoktam sehol. Azért a jólnevelt emberek általánosan tudják, mit szabad és mit nem.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-08-07 18:30:13
(#81) Most komolyan, melyik fórumon szokták az újoncok elolvasni a fórumszabályzatot?
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-08-07 18:30:20
beküldve: 2008-08-07 14:34:14
(#80) Költői kérdés: vajon mostanában az Új arcok közül hányan olvasák végig becsületesen a fórumszabályzatot?
^^Én nem láttam de te honan szeted le ?/ha ezt itt meg lehet kérdezni/
Nem igazán lehet, az etikettben is benne van, hogy nem szabad.
beküldve: 2008-08-06 19:59:21
(#78) Valld be, hogy az a fő bajod Mayamával, hogy nem Ayumit válassza!
Egyébként a moziban Ayu is hasonló szinten van. Van egy jelenet, ahol Mayama követi Rikát, Ayu meg követi Mayamát. Gondolom viccesnek szánták.
Egyébként a moziban Ayu is hasonló szinten van. Van egy jelenet, ahol Mayama követi Rikát, Ayu meg követi Mayamát. Gondolom viccesnek szánták.
Szerk: Mariko 2008-08-06 19:12:34
Mayamának komoly gyűjteménye van Rika holmijaiból, amiben használt műanyagkanál is szerepel!
Blehhh... Van egy olyan érzésem, hogy ezután csak még ellenszenvesebb lenne. *igazából nincs olyan szmájli, ami az undoromat reálisan ki tudná fejezni* Pedig most sem kedvelem igazán. És még akkor voltam felháborodva, mikor az animében a személyes cuccai között turkált...
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-08-06 18:17:34
(#75) Egy 11 részes TV sorozat készült a mangából és egy mozifilm. De a mozi nagyon eltávolodott az eredetitől, totál más a hangulata és egyes jelnetetek egészen más jelentéstartalmat kaptak.
Az vágta ki nálam végleg a biztosítékot, hogy Mayama és Ayu viszonzatlan szerelmét gyakorlatilag a mániákus kukkolók szintjére süllyesztették. Mayamának komoly gyűjteménye van Rika holmijaiból, amiben használt műanyagkanál is szerepel!
Nem olyan nehéz forrást találni hozzájuk.
Én azt hallottam a mozfilmek nem sikerültek olyan jól??Aki ismeri az lécci mondja el, hogy ö szerinte ez igaz vagy nem...
Nan-kuru-nai-sah...., "Ahol az álom véget ér, ott kezdödik a valósát"- (Kalos)