Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Honey and clover
beküldve: 2009-07-09 16:56:39
(#121) És az a macsek, akit gyerekkorában kínzott?
Már majdnem el is felejtettem XD
Gravity is a habit that is hard to shake off.
A rolleres meg az Oscar díjas rész is jó volt xD uff... már csak ha egy képet meglátok róla, röhögni kezdek xD
És az a macsek, akit gyerekkorában kínzott?
És az a macsek, akit gyerekkorában kínzott?
beküldve: 2009-07-08 17:54:42
(#118) Én azt hiszem megnézem még1szer mert annyi jó jelenetet eszembe juttattatok Morita 4ever
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
xD Jaj, és amikor beiratkozott megint az egytemre? Olyan egy idióta, bármit csinált, a padlón fetrengtem, annyira röhögtem rajta
beküldve: 2009-07-08 17:41:44
(#116) Morita 4EVER!
Kedvenc részem:
Kedvenc részem:
"Morita! A másodikon vagyunk! Ki ne ugorj!
Viszláát
MORITAA!!
Kampós kötél? Minek hord ez magánál ilyet?
Egy igazi ninja mindenre felkészüül!"
Viszláát
MORITAA!!
Kampós kötél? Minek hord ez magánál ilyet?
Egy igazi ninja mindenre felkészüül!"
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2009-07-08 16:30:15
(#114) Eleinte mindig elkapcsoltam, akárhányszor ment a tv-ben, de aztán rászántam magam, és hű, ebben egész jók a poénok Morita nélkül nem lenne ugyanaz
Csak Takemotót meg Mayamát nem bírtam annyira (Bár Mayama részegen egész vicces volt xD)
Ayunak sem kellett volna annyit futni Mayama után
Bár engem idegesített a végén, hogy Hagu Shuujival marad
Csak Takemotót meg Mayamát nem bírtam annyira (Bár Mayama részegen egész vicces volt xD)
Ayunak sem kellett volna annyit futni Mayama után
beküldve: 2009-07-01 19:14:26
(#113) Szerintem is nagyon jó anime,bár voltak részek amin majdnem elaludtam,de Morita amiket csinált.xDDD
^^Usagi Tsukino^^
beküldve: 2009-07-01 19:06:27
(#112) szerintem az a brémai muzsikusok akar lenni
az egyzsarvú a csacsi az oroszlán a macska a pudli a kutya és a lúd a kakas, csak ez egy tuningolt változat...
az egyzsarvú a csacsi az oroszlán a macska a pudli a kutya és a lúd a kakas, csak ez egy tuningolt változat...
Szerintem is azok az öcsémnek is ezt magyaráztam.
Olyan nincs, hogy olyan nincs!
beküldve: 2008-09-20 10:37:55
(#110) Hát a kutya nem az lenne aki Hagura vigyázot amikor Shuuji elment és Takemoto etment hozzá mert Yamadának elkellet mennie. Az egyszarvú meg aki Yamadára vigyázott amikor Nomiya nézte a lábát és az egyszarvú meg nem engette , hogy csináljon velle valamit mint egyfajta örző és ott futotak a vonat mellet is. A többit nem tudom
szerintem az a brémai muzsikusok akar lenni
Ki tudja , hogy mit jelentenek az openingbe az oroszlán és a lúd(ha egyáltalán az az lenne) ?
Nem hiszem, hogy bármit is jelentenének, csak nagyon jól néznek ki az állatok így egymás hegyén-hátán.
Vagy esetleg egy szobor akar lenni.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Szerk: Dark-san 2008-09-14 06:46:53
beküldve: 2008-09-13 08:44:06
(#107)