Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Honey and clover
Nem olyan nehéz forrást találni hozzájuk.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-08-05 18:02:45
(#72) beküldve: 2008-08-04 17:14:26
(#71) Én úgy tudom, hogy kijött a manga befejezése után még pár extra fejezet, de persze, ahogy manga többi részét, úgy ezeket se fordítja a kutya se.
Amúgy készült a mangából filmsorozat és mozifilm is. A sorozatot érdemes megnézni, de a mozit azt ajánlom mesze kerüljétek.
Amúgy készült a mangából filmsorozat és mozifilm is. A sorozatot érdemes megnézni, de a mozit azt ajánlom mesze kerüljétek.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-08-04 16:44:34
(#70) Nincs esély folytatásra, mivel a mangának is már rég vége és az anime főleg a barátok egyetemi éveit mutatja be, amit az anime végére mindenki be is fejezett és elkezdte a saját életét.
Lányok mind találtak párt, így a folytatás csak időhúzás lenne.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Szerk: Elhaym 2008-08-04 16:46:22
beküldve: 2008-08-04 16:23:09
(#69) Én is remélem hogy folytatni fogják, mert jó lenne... én Haguhoz főként Moritát tudnám elképzelni mert szerintem ők ketten aranyosabbak mint Takemotoval.
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
beküldve: 2008-08-03 19:43:51
(#68) Szerintem is Szerintetek folytatni fogják? Mert én úgy érzem mintha olyan befejezetlen lenne hisz alig tudtuk meg mi a vége csak sejteték vagysi utaltak rá , hogy valyon mi történhet. Valyon a mi fantáziánkra bízták vagy folytatni fogják. Remélem igen. Azért ha folytatnák kicsit félnék , hogy valyon úgy fog-e alakulni ahogy mi szeretnénk de azért rem folytatják. Megértettem mért méz és lóhere a címe Hisz Hagumi mézelmegkent kenyeret adott Takemotonak amibe 4 levelű lóherék vannak. Méz szerintem a szeremet a drámát jelentheti , a lóhere pedig a szerencsét , hogy valyon ővé lesz -e az akit szeret és valahogy így értelmeztem . De aki tudja létszi világosítson fel ^^
Szerintem Morita is illet volna Haguhoz, mindketten kissé elvont művészlelkek. Takemotóban meg van valami kisfiús ártatlanság, ami miatt szintén passzolt volna Hagumihoz.
Röviden és tömören mind a két srác illik Haguhoz....
Nan-kuru-nai-sah...., "Ahol az álom véget ér, ott kezdödik a valósát"- (Kalos)
Szerintem Morita is illet volna Haguhoz, mindketten kissé elvont művészlelkek. Takemotóban meg van valami kisfiús ártatlanság, ami miatt szintén passzolt volna Hagumihoz.
beküldve: 2008-08-03 13:05:09
(#65) Szegény Takemoto, neki kellett a legjobban megszenvedni a céljaiért. Szerintem egyébként ő illett volna legjobban Haguhoz, csak egyelőre még Shuuji tudja Hagunak nyújtani azt a biztonságos támaszt, amire szüksége van. Hagu viszont Moritát szereti. Nehéz eset...
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
De egyik favorit az első szezonból amikor morita megcsólota hagut és aztán bekötözte a sállal.
Jaj, az mekkora volt! Morita totál zavarba jött és elkezdett ordítozni meg elrohant. Olyan édi volt! Best Kissing Scene Ever!
Szerintem pont jó volt így, hogy az első szezon könnyedebb és humorosabb volt, jól felvezette a későbbi drámát. Azért voltak az első sorozatban is megható jelentek, vagy csak rám volt ilyen hatással Takemoto biciklis túrája? Minden esetre nekem könnyebb volt így megkedvelnem a karaktereket.
A pontozásról az előbb elfelejtkeztem. Számomra mind a két szezon 10/10-es volt (pedig ilyen magas pontokkal nem szoktam dobálózni).
A pontozásról az előbb elfelejtkeztem. Számomra mind a két szezon 10/10-es volt (pedig ilyen magas pontokkal nem szoktam dobálózni).
Egyetértek. Nekem is tetszet at első szezon és szintén a második is. Igaz kicsit a másodikba több volt a dráma ez attól függ ki milyet animéket szeret.Nekem is nagyon tetszet az a rész amikor takemotto elindult okinawába.De egyik favorit az első szezonból amikor morita megcsólota hagut és aztán bekötözte a sállal. Meg persze ne hadjuk ki azt a sexy rollert se xD amit maymának kreált morita.Szoval szerintem is ugyanolyan jó volt mind a két szezon
Szerk: Aina 2008-08-03 08:55:31
beküldve: 2008-08-02 19:27:04
(#62) Szerintem pont jó volt így, hogy az első szezon könnyedebb és humorosabb volt, jól felvezette a későbbi drámát. Azért voltak az első sorozatban is megható jelentek, vagy csak rám volt ilyen hatással Takemoto biciklis túrája? Minden esetre nekem könnyebb volt így megkedvelnem a karaktereket.
beküldve: 2008-08-02 17:23:49
(#61) beküldve: 2008-08-02 17:23:28
(#60) Én is szomorú vagyok , hogy vége lett. Jó lenne kiadnák a mangát bizti sokan megvennék.Vagyis én biztos
Szerintem nagyon jó lett a befejezés örülök , hogy senkinek se lett rossz a végén hisz takemotot mondta is , higy nem bírta volna elviselni ha hagu moritát választja ,de az is jó ,hogy akkor már takemototval se jött össze.így legalább mindenkinek jó egykicsit Azt sajnálom a legjobban , hogy Ayuról és Nomiyáról nem mutattak sokat.
Szerintem nagyon jó lett a befejezés örülök , hogy senkinek se lett rossz a végén hisz takemotot mondta is , higy nem bírta volna elviselni ha hagu moritát választja ,de az is jó ,hogy akkor már takemototval se jött össze.így legalább mindenkinek jó egykicsit Azt sajnálom a legjobban , hogy Ayuról és Nomiyáról nem mutattak sokat.
beküldve: 2008-08-02 16:43:26
(#59) Első sorozat nem volt nagy szám, sokszor már túlzásba vitték a komolytalanságot, lassú is volt, a sok bulizás is zavart, így sokszor előfordult , hogy majdnem elaludtam az adott részeken. Számomra eléggé átlagos volt, így csak 5 pontot adnék rá.
1 special: ennek nem sok értelme volt, nem tetszett. 3 pont
2 special: ez már élvezhetőbb volt és vicces. De csak az első fele amikor Yamazakinak vettek ruhákat. 6 pont
2. sorozat már jobban tetszett, több volt benne az érzelem, a dráma és volt pár megható jelenet is.
Kedvenc szereplőm egyedül csak Nomiya lett.
Befejezés nem az lett amire számítottam. Bár végülis megértem Hagu döntését.
De annak örülök, hogy Ayu és Nomiya szerelmi kapcsolata kialakulóban van.
7 pont
Új animék közül a DNtől, Blood+tól és az FMAtól nagyon elmarad. Előbbi kettő 10 pontos, utóbbi 9,5 volt.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym