Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Honey and clover
beküldve: 2008-04-28 17:51:29
(#13) Nos magát a történetet naon arinak találom , de a rajzolása nem az én stílusom. Tehát az első 3 rész után megáltam.
LOL
LOL
beküldve: 2008-04-28 17:43:49
(#12) Bezony, rák lesz az. Méghozzá valószínűleg kesztyű és valaki hadonászik a tál alatt. (%
No, 24 epizód végignézve. A két special episod és a második sorozat még hátra van.
Az eleje tényleg lassú egy kicsit, de legalább megismerhetjük a szereplőket. Az első pár részben Mayama volt az én kedvencem is a nyugodtsága és az "apáskodása" miatt. (Nomeg a cigretta miatt. Hiába, dohányos embert meg lehet fogni dohányzó karakterekkel (%
Azután, ahogy haladt előre a történet Morita szimpatikusabb lett. A vicces és a komoly pillanatok miatt is. (Ayumi, Takemoto, Hagu)
A sorozat végére mégis Takemoto lett a kedvencem.
Egy nagyon kellemes animéhez volt szerencsém. ^^
No, 24 epizód végignézve. A két special episod és a második sorozat még hátra van.
Az eleje tényleg lassú egy kicsit, de legalább megismerhetjük a szereplőket. Az első pár részben Mayama volt az én kedvencem is a nyugodtsága és az "apáskodása" miatt. (Nomeg a cigretta miatt. Hiába, dohányos embert meg lehet fogni dohányzó karakterekkel (%
Azután, ahogy haladt előre a történet Morita szimpatikusabb lett. A vicces és a komoly pillanatok miatt is. (Ayumi, Takemoto, Hagu)
A sorozat végére mégis Takemoto lett a kedvencem.
Szeretem a road movie[-kat. A hős elindul A-ból, elmegy B-ig majd vissza A-ba és az úton felnő. Az a mondat pedig, hogy kíváncsi volt, meddig tud elmenni anélkül, hogy visszafordulna. No az engem megnyert teljesen.
Egy nagyon kellemes animéhez volt szerencsém. ^^
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2008-04-28 17:45:10
beküldve: 2008-04-28 15:47:50
(#11) Az a valami nem polip, hanem rák. Amúgy nekem is Mayama a kedvencem.
beküldve: 2008-04-28 09:16:20
(#10) Szerintem az eleje nem nagy durranás, viszont az 5dik résztől egész jó fordulatot vesznek az események! AZ opening, mint zene tetszik, és az ending se rossz! De azért az opening képi részével vannak fenntartásaim. pl: hogy kerül egy tányérra pisis bugyi?! jah meg azt nem vágom, h mi az a legvégén, ami kiugrik a álból??? polip?! vagy mi aszösz?!! ki tudja erre a választ??
Amúgy amit eddig láttam belőle az télleg tetszett, és asrácok benne nagyon jók!!!!! a kedvencem Mayama! olyan édes!
Amúgy amit eddig láttam belőle az télleg tetszett, és asrácok benne nagyon jók!!!!! a kedvencem Mayama! olyan édes!
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
beküldve: 2008-04-27 22:22:44
(#9) Nekem tetszik bár igaz hogy nem sok részt láttam belőle és a neveket se tudom de aranyos
beküldve: 2008-04-22 09:55:25
(#8) Én nem szoktam kedvelni az ilyen fajta animeket de a Honey and Clover nagyon megtetszett legény létemre. (%
A magyar szinkron nekem tetszik, pedig ilyen téren elég finnyás szoktam lenni. Már csak egy napot kell szabaddá tennem, hogy végignézzem, mert ez a hetente két rész kevés. $:
A magyar szinkron nekem tetszik, pedig ilyen téren elég finnyás szoktam lenni. Már csak egy napot kell szabaddá tennem, hogy végignézzem, mert ez a hetente két rész kevés. $:
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2008-04-22 08:05:41
(#7) A Conon bejelentették, hogy lesz a második sorozat is. Mondjuk az már nem tetrszik annyira, mint az első, de jó, hogy legalább valamennyi részt leadják.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-04-17 21:41:26
(#6) beküldve: 2008-04-12 22:07:52
(#5) Nagyjából fél éve én is nekiálltam már egyszer megnézni, akkor feladatam 1-2 rész után, mert unalmasnak találtam.
Azonban két hete véletlenül ráakadtam az Animaxon (anno japánul láttam, és nem tudtam, hogy erről az animéről van szó), és érdekes módon most megtetszett.
Azonban két hete véletlenül ráakadtam az Animaxon (anno japánul láttam, és nem tudtam, hogy erről az animéről van szó), és érdekes módon most megtetszett.
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
beküldve: 2008-04-07 16:56:01
(#4) beküldve: 2008-03-29 09:07:37
(#3) Egyetértek veled, sajátos hangvételű, aranyos sorozat, bár nekem leginkább csak az első sorozata tetszett. Talán azért, mert kedvenc szereplőm,
Nos, a magyar változat is tetszett, a szinkron is jó szerintem. Azért Simonyi Piroskára kíváncsi leszek, mint Hagu. És Morita már most hozta a formáját.
Yamada sorsa nem vett túl pozitív fordulatot. Ráadásul számomra kiakasztó volt a második sorozat végére kialakult tíz férfiból kilenc Hagu-chant választaná típusú felállás.
Nos, a magyar változat is tetszett, a szinkron is jó szerintem. Azért Simonyi Piroskára kíváncsi leszek, mint Hagu. És Morita már most hozta a formáját.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Szerk: Dark-san 2008-03-29 09:08:28
beküldve: 2008-03-28 16:26:29
(#2) Én már láttam japán szinkronnal, nekem személy szerint tetszett a sorozat. Sajátos hangvétele van, aranyos, kíváncsi vagyok a szinkron milyen lesz. Remélem nem lesz Death Note premiere jellegű
"A SÖR lassan butít, de nem baj én ráérek." ̿ ̿̿̿̿̿ ̿ ̿̿̿̿'̿'\̵͇̿̿\=((•̪●))=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿ ̿̿
beküldve: 2008-03-28 15:42:56
(#1) Nos, kíváncsi vagyok, hogy a mélyen tisztelt fórumozó "kollégák" mit szólnak ehhez az új sorozathoz.
Ugyebár március 28-tól (azaz mától) látható a tévében.
A szinkronstáb:
Takemoto Yuuta - Előd Botond,
Morita Shinobu - Bodrogi Attila,
Mayama Takumi - Fekete Zoltán,
Hanamoto Hagumi - Simonyi Piroska,
Harada Ayumi - Mezei Kitty,
Hanamoto Shuuji - Dévai Balázs,
Hasegara - Maday Gábor,
Kaoru - Varga Rókus,
Harada Rika - Kisfalvi Krisztina,
Soda - Versényi László,
főcím - Kovács M. István.
További magyarhangok: Hegedüs Miklós, Kardos Bence, Lass Beáta, Laudon Andrea, Martin Adél, Molnár Judit, Nagy Viktor, Papucsek Vilmos, Pekár Adrienn, Sánta László, Sipos Eszter Anna, Szaksz Gabriella.
Magyar szöveg: Basa Zsófia és Koch Zita,
Hangmérnök és vágó: Bőhm Gergely,
Gyártásvezető: Németh Piroska,
Szinkronrendező: Dobay Brigitta.
A magyar szinkront az Animax megbízásából az SDI Sun Hungary készítette.
Forrás: Japanimánia.
Szóval kíváncsian várom a véleményeket.
Ugyebár március 28-tól (azaz mától) látható a tévében.
A szinkronstáb:
Takemoto Yuuta - Előd Botond,
Morita Shinobu - Bodrogi Attila,
Mayama Takumi - Fekete Zoltán,
Hanamoto Hagumi - Simonyi Piroska,
Harada Ayumi - Mezei Kitty,
Hanamoto Shuuji - Dévai Balázs,
Hasegara - Maday Gábor,
Kaoru - Varga Rókus,
Harada Rika - Kisfalvi Krisztina,
Soda - Versényi László,
főcím - Kovács M. István.
További magyarhangok: Hegedüs Miklós, Kardos Bence, Lass Beáta, Laudon Andrea, Martin Adél, Molnár Judit, Nagy Viktor, Papucsek Vilmos, Pekár Adrienn, Sánta László, Sipos Eszter Anna, Szaksz Gabriella.
Magyar szöveg: Basa Zsófia és Koch Zita,
Hangmérnök és vágó: Bőhm Gergely,
Gyártásvezető: Németh Piroska,
Szinkronrendező: Dobay Brigitta.
A magyar szinkront az Animax megbízásából az SDI Sun Hungary készítette.
Forrás: Japanimánia.
Szóval kíváncsian várom a véleményeket.