Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
SakuraCon 2008
Kapcsolódó tartalom: SakuraCon 2008
beküldve: 2008-04-23 08:58:56
(#352) Nemtom volt-e már korábban *lusta visszamászni*...
Cloud cosplayeres csóka kardja. ^^!
[Link]
Cseppet rázizzent a részletekre! o_O
Cloud cosplayeres csóka kardja. ^^!
[Link]
Cseppet rázizzent a részletekre! o_O
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-04-23 00:49:27
(#351) idén sok Misa Misa volt látható a Conon, akárcsak Sakura
"ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁRHH Light muszáj megennem egy almááááááát!!!!!!!!!"
Jók. De nekem a robor lánynak a ruhája egy picit extrém volt. ( így a képen most)
A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3
beküldve: 2008-04-22 18:28:13
(#349) Sanyi (azki) képeit hol lehet megtekinteni?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-04-22 17:16:06
(#348) beküldve: 2008-04-22 15:52:21
(#347) ne bántsd a beteget
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
bocsánat..khm..reggel..korán volt(jó kifogás) az nem brigi hanem BERNI csak pöttöm olyan beteg h még írni sem tud...
Angyalbögyörő virágtündérkém. Szerkesztés gomb. Ennyi.
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
beküldve: 2008-04-22 15:46:47
(#345) bocsánat..khm..reggel..korán volt(jó kifogás) az nem brigi hanem BERNI csak pöttöm olyan beteg h még írni sem tud...
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Pape láttalak én is a képen, szerintem az már FMA alatt készült, szerintem jó, hogy Pöttömmel lemaradtunk a jobbszélen, mert két kifordult szemű, vízihullához hasonló maszat bittos rontott volna az összképen! (az a film totál hazavágott!)
Ööö... Azért az én arcom is sokmindent elárul. Na, azért szerintem tűrhető volt a film. Láttam már rosszabbat is... De hol van a fény a szememből??? (Az értelem lángjára gondol)
Vízihulla? Nem is, inkább... inkább szimplán úgy néztetek ki, mint a nyugdíjasok a kórházban egy kis morfium után...
Hanon! Kustiii!
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
Ez a Teknős egy állatXD Nagyon cuki volt a bugyis jelenet Tudta hogyan kell beindítani a népet
Úgy sajnálom, hogy nem láttam
Ez beteg XD
Akinek van a Hiei cosplayerről fényképe légyszíves küldje el! Mert nem láttam, de meg kell néznem
Amit holnap megtehetsz azt halaszd holnaputánra ^^
Szerk: Sty-chan 2008-04-22 15:42:35
beküldve: 2008-04-22 06:29:15
(#342) brigi én lehetek őszinte?!!(kit érdekel mindig az vok ezért szívom meg)ha jól emlékszem azt mondtad h szabattad?!?nos a ruha tényleg jó volt de így igazán sok dolgod nem volt vle..(khm olyan csúnya vagy pöttöm.. )a hajad viszont jó volt és látszott mögötte az igyekezet ..meg h "nehogy most jöjj nekem szét te hülye konty(szerű vmi)" ..ugyi nem gázoltam lélekbe..mondd h nem
Szerk: PICILÁNY 2008-04-22 06:29:48
Berni, megnéztem videódat, amin be vagy öltözve, nagyon jó lett a jelmezed *.* Grat
Kár, hogy nem voltam ott szombaton
Kár, hogy nem voltam ott szombaton
Szerk: .., 2008-04-21 22:16:31
Ez a Teknős egy állatXD Nagyon cuki volt a bugyis jelenet Tudta hogyan kell beindítani a népet
INGYEN ÖLELÉS! :)
Haha nahát ez aztán nagyon Jó fej non!!
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
A legjobb egyéni performance volt. Nagyon jól hozta a karaktert, a jelmez is jó volt és ez ott élőben nagyon ütött. Sajnálhatja aki nem látta...