Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
SakuraCon 2008
Kapcsolódó tartalom: SakuraCon 2008
Rudymester: Váháhá, ez az aláírás!
Semmi bajom nem lenne, ha Erocon lenne. Az legalább "normális", de a halálom amikor nyomatják a yaoi cuccokat. Elöl, körülöttem a csajok úgy sikítottak egy-egy "meleg" részen, mintha valami szuper fiúcsapat lépne fel... Szó szerint remegtek...
Asako
Kacsincs rám kicsi bárány.
Semmi bajom nem lenne, ha Erocon lenne. Az legalább "normális", de a halálom amikor nyomatják a yaoi cuccokat. Elöl, körülöttem a csajok úgy sikítottak egy-egy "meleg" részen, mintha valami szuper fiúcsapat lépne fel... Szó szerint remegtek...
beküldve: 2008-04-28 23:52:44
(#395) Én igencsak néztem volna egy jónagyot, és szóhoz sem jutottam volna, ha nekem nem adták volna ki a Hellsinget xD
MIANEVED?!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-04-28 21:55:52
(#393) Nekem nem volt problémám semmivel,
mivel rég elmúltam 16. Mangafan pultjánál egy jót beszélgetem,a kiadó szerkesztőjével..
Minden olyan kiadványt megvetem amiből anyagi keretemre telet. Asako
mivel rég elmúltam 16. Mangafan pultjánál egy jót beszélgetem,a kiadó szerkesztőjével..
Minden olyan kiadványt megvetem amiből anyagi keretemre telet. Asako
Kacsincs rám kicsi bárány.
ááááá Az Con-on nemhittek nekem hogy 16 vok és nemadtak Hellsing-et
Ez fura...
Tényleg az. O__o Én is 16 vagyok, és minden további nélkül odaadták. Koromat meg sem kérdezték. Végülis mind1 lett volna, ha nem hiszik el, mert ott volt nálam a személyim...
Meg nem is értem h. miért pont 16-os korhatárt szabtak ki, amikor a manga hátulján 12-es, a második oldal legalján pedig 14-es korhatár van kiírva...
azt a ...... nekem meg nemadtak óóó hogy ... á mindedj majd máskor majd ezzel jövök kössz
de mégis furcsa ésolyan szívás volt nemtudom kivolt az de uhhh ott kérem a narutót az FMA-s dvd-t meg a hellsinget erre kiveszi belőle a hellsinget és visszarakja a helyére aztán megkérdeztem hogy miért *hallgat*
kérdi : korod ?
mondom: 16 !
na és elmegy a francba
Taliztunk is előtte... Kicsit rámenősnek kell lenni és figyelni kell a talpalatnyi helyeket. Láttam egy pici kis részt, ahova mehetek. Pofátlanul bementem, mondja egy srác ide mindjárt jönnek. Mondom majd arrébb megyek ha itt lesznek. Megjöttek, kb 3 centit arrébb mentem. kb 10 perc múlva látom hogy 2 fangirl elmegy kicsit bentebbről, én egyből másztam a helyükre. Ott már nem zsibbadtam el annyira...
Ha jó képeket akarsz csinálni, az elsők között kell megérkezned. Bár idén megint elkövettem a hibát, amit eddig mindíg. A színpad bal oldalához mentem, pedig MINDÍG a jobb oldal felé néznek a cp-sek miközben dumálnak...
Ha jó képeket akarsz csinálni, az elsők között kell megérkezned. Bár idén megint elkövettem a hibát, amit eddig mindíg. A színpad bal oldalához mentem, pedig MINDÍG a jobb oldal felé néznek a cp-sek miközben dumálnak...
beküldve: 2008-04-28 19:58:24
(#390) Rudymester, klassz képeket csináltál. Nekem nem volt jó helyem cosplayeseket fényképezni. Jó lehetett a performance, megnéztem volna.
beküldve: 2008-04-28 14:20:53
(#389) beküldve: 2008-04-28 14:17:06
(#388) Én is akartam zacsit,de nem akartam mangát venni,így csak bnőmnek lett mert ő viszont beújított 2 árnybírót is.Nekem elég volt a bejáratnál átadott MAT-os szatyor is ^^ Még mindig meg van.
A szerelem csak az ítélőképesség átmeneti megingása.
akkor elmondom még1x h én ismerem Sanyát és amint feltette a képeit a gépére, kiválogatta őket, és fel is töltötte azokat, linkelni fogom
Várni fogjuk.
akkor elmondom még1x h én ismerem Sanyát és amint feltette a képeit a gépére, kiválogatta őket, és fel is töltötte azokat, linkelni fogom
Probléma megoldva
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-04-26 11:23:14
(#385)
Szerk: alister 2008-04-26 11:24:11
beküldve: 2008-04-26 11:19:50
(#384) akkor elmondom még1x h én ismerem Sanyát és amint feltette a képeit a gépére, kiválogatta őket, és fel is töltötte azokat, linkelni fogom
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
adok fel hirdetést is... lol
"Keressük Sanyit, aki megszállottan kattintgatott a 2008-as Sakuraconon... jelige: Mangafan" ^^
"Keressük Sanyit, aki megszállottan kattintgatott a 2008-as Sakuraconon... jelige: Mangafan" ^^
Nem rossz ötlet Talán még célra is vezetne...
Már csak azt nem tom eldönteni, h HOL adjam fel azt a bizonyos hirdetést???
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3