Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
SakuraCon 2008
Kapcsolódó tartalom: SakuraCon 2008
Levelup videó a SakuraConról:
[Link]
[Link]
Kellet kis idő még végig tudtam nézni az egészet, sajna én ismét nem tudtam elmenni a Con-ra de szerintem nagyon nagy lehetett. Amit mondtak szerintem már sokkal többen ragaszkodnak a mangákhoz és az animékhez mint pár 10 ezer mert akkor nem nőtte volna ki a Petőfi csarnokot... Másrészt meg azt is hozzzá kell tenni hogy akkor nem érné meg a sok mangákkal foglalkozó kiadóknak hogy ezzel kereskedjenek... Bár én nem vagyok benne és nem tudom de ennek ellenére én úgy gonolom hogy ez sokkal több annál...
Azt is gonolom hogy sok szülő nem feltétlenűl örűl ennek a dolognak mert csak újabb kiadás és egyebek, de szerintem még mindig jobb ha mangát nézeget a gyerek mintsem az utcán randalíroz vagy kimegy tüntetni... (^^" Ugye ugye van mint tanúlni az okos felnőtektől)
Az meg más dolog hogy igen is vannak erősen véres mangák amik szigorúan 18+-os kategoriát ütik meg... De ha úgy vesszük az élet is csak 18 évesen lehet igazán sejteni (megérteni csak késöbb) de egy gyereket nem lehet minden veszélytől és gondtól megvédeni. "Jaj lányom a gyereket a golyák hozzák" felfogás nem fog mindig menni egyszer úgyis megtudja... (Ezt a végén az összefoglaló szövegre mondtam)
Amúgy szerintem fantasztikus hogy ennyien voltak és ennyien együt tudtak örülni ennek az egésznek. És az is fantasztikus hogy tizen huszon nehány évesek varnak és méghozzá milyen closplay-ruhákat... Szóval szerintem biztos hogy van ennek is negatív oldala de ameddig a pozitív van előnyben addig jó.
[OFF]És ha úgy nézzük a HP ellen is mennyien tüntettek és mégis több száz fiatal életükben előszőr olvastak el egy könyvet ami nem is olyan kis terjedelmű... És mint tudjuk a könyv olvasás nem rossz dolog... OFF]
Jóó isten mennyit írok...
~*~A képzelet sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás véges. A képzelet felöleli az egész világot...~*~
beküldve: 2008-05-06 10:31:30
(#411) erocon????hm..megfontolandó.... (lenne..ha erocon lenne.. )
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
másrészt nem sokat fiatal menne EroCon-ra szerintem.
Azt te csak hiszed...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-05-06 08:57:40
(#409) beküldve: 2008-05-03 20:14:56
(#408) Vajon mit? Semmit. Csak nem kellene fiatalok "zaklatását" hallania.
Mert nem engednék be őket?
beküldve: 2008-05-01 07:11:53
(#406) nem kéne elszenvednem többet a "Csóóóóókoloooom, Orsi néééééniiiii!!!"-típu sú zaklatásokat... lol ^^
Már miért is nem?
Mert általánosban dógozok...
És ezen mit változtatna az Erocon?
Köszi, igyekszem türelmesen várni ( ami nem erősségem ).
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
nem kéne elszenvednem többet a "Csóóóóókoloooom, Orsi néééééniiiii!!!"-típu sú zaklatásokat... lol ^^
Már miért is nem?
S attól még lehet hogy pár diák elmenne
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
nem kéne elszenvednem többet a "Csóóóóókoloooom, Orsi néééééniiiii!!!"-típu sú zaklatásokat... lol ^^
Már miért is nem?
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-04-30 18:59:36
(#401) Sanya megnyugtatott h a szgépére már felkerültek a képek...de még kikell őket válogatnia és fel is kell töltenie...szal türelem
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2008-04-30 17:47:57
(#400) Gege, mikor linkeled már Sanyi képeit?
Már mindenki nagyon várja!
Már mindenki nagyon várja!
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
Már miért is nem?
Rudymester: Váháhá, ez az aláírás!
Semmi bajom nem lenne, ha Erocon lenne. Az legalább "normális", de a halálom amikor nyomatják a yaoi cuccokat. Elöl, körülöttem a csajok úgy sikítottak egy-egy "meleg" részen, mintha valami szuper fiúcsapat lépne fel... Szó szerint remegtek...
Hmmm... Erocon??? *vizuális típusként megjelentek előtte a színpadképek*
Mindenesetre, egy dolog miatt tuti jó lenne az erocon... nem kéne elszenvednem többet a "Csóóóóókoloooom, Orsi néééééniiiii!!!"-típu sú zaklatásokat... lol ^^
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-04-30 08:57:38