Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
SakuraCon 2008
Kapcsolódó tartalom: SakuraCon 2008
adok fel hirdetést is... lol
"Keressük Sanyit, aki megszállottan kattintgatott a 2008-as Sakuraconon... jelige: Mangafan" ^^
"Keressük Sanyit, aki megszállottan kattintgatott a 2008-as Sakuraconon... jelige: Mangafan" ^^
Nem rossz ötlet Talán még célra is vezetne...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
2. tnap rájöttem h kire hasonlít SANYI (bocsi..de megvilágosodtam)olyan nekünk.. mint a nerima daikon brothers-ből a krapek akitől kölcsönöznek..
Wáháhá, ez nagyon komoly!
Ez mind szép és jó.... de jó lenne előkeríteni a srácot... kíváncsi lennék a képeire... már megfordult a fejemben, h adok fel hirdetést is... lol
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
2. tnap rájöttem h kire hasonlít SANYI (bocsi..de megvilágosodtam)olyan nekünk.. mint a nerima daikon brothers-ből a krapek akitől kölcsönöznek..
Wáháhá, ez nagyon komoly!
Én meg a Navigátor Film bemutatójáról maradtam le, peddig töbször is megnéztem hátha elkezdődöt már.
Esetleg valaki ott volt? Mondtak valami érdekeset?
Esetleg valaki ott volt? Mondtak valami érdekeset?
Én ott voltam, mert a MangaFan bemutatkozót vártam, csak ahelyett még a Navigátor Film bemutatkozója jött, mert megint csúsztak a dolgok. Őszintén megmondom, hogy egyáltalán nem figyeltem oda, mangát lapozgattam, de szerencsére nem volt hosszú. A MangaFan bemutatkozó pedig jó lett. Kösz a képet, Csaba.
beküldve: 2008-04-25 11:09:54
(#378) 1. szegény dalma.. nem tom.. hát..próbáld könyves boltban ott kiadják
2. tnap rájöttem h kire hasonlít SANYI (bocsi..de megvilágosodtam)olyan nekünk.. mint a nerima daikon brothers-ből a krapek akitől kölcsönöznek.. komolyan soha nem látod az arcát meg semmit nem tudsz róla..de jó h van..kitölti a műsoridőt..off vége bocsi de ezt muszáj voltam
2. tnap rájöttem h kire hasonlít SANYI (bocsi..de megvilágosodtam)olyan nekünk.. mint a nerima daikon brothers-ből a krapek akitől kölcsönöznek.. komolyan soha nem látod az arcát meg semmit nem tudsz róla..de jó h van..kitölti a műsoridőt..off vége bocsi de ezt muszáj voltam
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
ááááá Az Con-on nemhittek nekem hogy 16 vok és nemadtak Hellsing-et
Ez fura...
Tényleg az. O__o Én is 16 vagyok, és minden további nélkül odaadták. Koromat meg sem kérdezték. Végülis mind1 lett volna, ha nem hiszik el, mert ott volt nálam a személyim...
Meg nem is értem h. miért pont 16-os korhatárt szabtak ki, amikor a manga hátulján 12-es, a második oldal legalján pedig 14-es korhatár van kiírva...
ááááá Az Con-on nemhittek nekem hogy 16 vok és nemadtak Hellsing-et
Ez fura...
beküldve: 2008-04-24 21:23:55
(#375) ááááá Az Con-on nemhittek nekem hogy 16 vok és nemadtak Hellsing-et
belehalok !!!! (De mintha azt hallottam volna hogy korhatáron kívül adnak VAGYIS 16 éves kortól már adnak NEEEM???? )
belehalok !!!! (De mintha azt hallottam volna hogy korhatáron kívül adnak VAGYIS 16 éves kortól már adnak NEEEM???? )
beküldve: 2008-04-24 20:59:33
(#374) khm.. (huhh de nehéz ma vletek beszélni) ti emeséről beszéltek(én értem ..)én meg közben nézem az amvt.. és arról is mondok véleményt(ti nem értettétek)már vili????(komolyan ma én fogalmazok nehezen??)
Jóvammááá.... nem kell rögtön leharapni a kicsi szöszke buksimat...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
khm.. (huhh de nehéz ma vletek beszélni) ti emeséről beszéltek(én értem ..)én meg közben nézem az amvt.. és arról is mondok véleményt(ti nem értettétek)már vili????(komolyan ma én fogalmazok nehezen??)
Sejtettem hogy az amv-ről beszélsz, csak belekevertük valahogy a cp-s Emesét. Aki pedig nem látta még az Azumanga Daioh-t, annak ajánlom a megnézését. Nagyon lol anime. Imádom!
beküldve: 2008-04-24 11:24:37
(#371) khm.. (huhh de nehéz ma vletek beszélni) ti emeséről beszéltek(én értem ..)én meg közben nézem az amvt.. és arról is mondok véleményt(ti nem értettétek)már vili????(komolyan ma én fogalmazok nehezen??)
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
tom tom.. és mikr levették a két coffot róla.. (vagy mittom én mi a szösz az)=>erről eszembe jutott egy reklám no de mind .az sem volt semmi
Kiről vették le a copfokat???? *Fogalomzavar*
Amg kis barátnőmnek az a saját haja volt...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-04-24 11:14:26
(#369) tom tom.. és mikr levették a két copfot róla.. (vagy mittom én mi a szösz az)=>erről eszembe jutott egy reklám no de mind .az sem volt semmi
Szerk: PICILÁNY 2008-04-24 11:25:21
khm..azért chiyon még mindeig nem tettem túl magam..(ez kegyetlen)
Amikor elkezdte mozgatni a haját, fetrengtem a röhögéstől...