Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
SakuraCon 2008
Kapcsolódó tartalom: SakuraCon 2008
//update: Na közben meg írnak is. Nem beszélünk így ismeretlen emberrel 8)
Ezt pont te mondod kedves Hanon-chan... Én puszit akartam neked adni... Tudod mennyire szeretlek.
beküldve: 2008-04-21 18:41:54
(#321) //update: Na közben meg írnak is. Nem beszélünk így ismeretlen emberrel 8)
//update2: Bár most hogy így mondjátok. Mangafan's top IQfighters. Na, csináljátok!! x'))
//update3: Lopott szöveg amúgy még mindig nem menő, de hagyjuk is.
Dobogós amvk szerintem mind felejtősek voltak. Nem mintha a "top 17" annyira színvonalas válogatás lett volna. Shinkai még mindig menő, de mondtam én, dobogóhoz már frissebb cucc kell. Legközelebb tényleg megpróbálkozok egy dezsnyót 2. opening vs. Haruhi-Lucky Star-FMA mixel. A dezsnyót vs. Shinkait nem nagyon értékelték x)))
//update2: Bár most hogy így mondjátok. Mangafan's top IQfighters. Na, csináljátok!! x'))
//update3: Lopott szöveg amúgy még mindig nem menő, de hagyjuk is.
Dobogós amvk szerintem mind felejtősek voltak. Nem mintha a "top 17" annyira színvonalas válogatás lett volna. Shinkai még mindig menő, de mondtam én, dobogóhoz már frissebb cucc kell. Legközelebb tényleg megpróbálkozok egy dezsnyót 2. opening vs. Haruhi-Lucky Star-FMA mixel. A dezsnyót vs. Shinkait nem nagyon értékelték x)))
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2008-04-21 18:47:39
[QUOTE]
De azért titta jóóó hooogy engem így hiányoltatoook :'))))
[QUOTE]
Hanon drága!!! Ki mondta, h TÉGED hiányoltunk??? A veled vívott boxmeccs hiányzott, amivel levezethettük volna a feszültséget...
[QUOTE]
Hanon drága!!! Ki mondta, h TÉGED hiányoltunk??? A veled vívott boxmeccs hiányzott, amivel levezethettük volna a feszültséget...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Chika egy kérdésem lenne:akkor legyen ősszel esetleg Mangafan cp?
Syan drága!!! Ha itthon leszek, akkor simán!!! lol
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-04-21 18:29:15
(#318) Ha már mindenki leírta,hogy is érezte magát a conon akkor pár sort én is legépelek.Marha jól éreztem magam,bár a tömegnyomor nem volt a kedvencem,de megérte így is.
Jó volt a fórumtali is,marha jó volt látni titeket.Összeségében pedig,sajna nem volt sok pénzem,de egy Hellsing mangát persze beszereztem és lett volna egy Deidara plüssszerűség,de az egyiket Trisa megvette,a másikat meg mire visszaértem elvitték.Az amv verseny tetszett,a szombati cosplay-t nem láttam,de a vasárnapi így is bőven elég volt.Nekem is a Zackary,Pikkon és Hiei műsora tetszett.Sok élményben és persze barátban gazdag con volt és ősszel remélem még ennél is jobb con vár majd mindenkit!
CON FOREVA!!!
Jó volt a fórumtali is,marha jó volt látni titeket.Összeségében pedig,sajna nem volt sok pénzem,de egy Hellsing mangát persze beszereztem és lett volna egy Deidara plüssszerűség,de az egyiket Trisa megvette,a másikat meg mire visszaértem elvitték.Az amv verseny tetszett,a szombati cosplay-t nem láttam,de a vasárnapi így is bőven elég volt.Nekem is a Zackary,Pikkon és Hiei műsora tetszett.Sok élményben és persze barátban gazdag con volt és ősszel remélem még ennél is jobb con vár majd mindenkit!
CON FOREVA!!!
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
Szerk: Syan 2008-04-21 18:33:22
beküldve: 2008-04-21 17:19:01
(#317) Na szóval: Én nagyon jól éreztem magam a conon, főleg mert majdnem végi picimmel voltam. A Vad Virágok pultját meg a Mangattackét denehezentaláltammeg, viszont sikerült jó pár mangához hozzájutnom és szerencsére haverm elhozta a beígért headbandot is. Néhány cosplayes lány kicsit duci volt, de sebaj, a ruha a lényeg
Picim most ne nézz ide : Azt azért nem gondoltam volna hogy trisa ennyire "so damn cute"...de komolyan, nagyon meglepődtem
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2008-04-21 17:41:38
Arrafelé mindenki nagyon heves vérmérsékletű ilyen téren, mitakarsz 8)
Én az egész dobogós listát nem értem. Meg ráadásul az a Code Geasses ufózöldhajúbébi meg a clamp-bishi amv. Nem vágom.
Hjaj, mesés tényleg nagyon jó volt, csak kár a minőségért. x'))
Egyébként animecon fórumán fel lesznek sorolva a vetített cuccok (ami nagyon jól jön, egy Fate/Stay Night amvnek csak a legvégével futottam össze, de baromi jó zenét nyomtak alatta)
//update: ja hogy mondtad, akkor nem érdekes ^^
Én az egész dobogós listát nem értem. Meg ráadásul az a Code Geasses ufózöldhajúbébi meg a clamp-bishi amv. Nem vágom.
Hjaj, mesés tényleg nagyon jó volt, csak kár a minőségért. x'))
Egyébként animecon fórumán fel lesznek sorolva a vetített cuccok (ami nagyon jól jön, egy Fate/Stay Night amvnek csak a legvégével futottam össze, de baromi jó zenét nyomtak alatta)
//update: ja hogy mondtad, akkor nem érdekes ^^
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2008-04-21 17:13:55
szio apu..elolvastad mi történt vled álmomban??
Igen. A többit a dumcsi topikban...
beküldve: 2008-04-21 17:09:52
(#314) szio apu..elolvastad mi történt vled álmomban??
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Télleg össze vannak gyűjtve valahol ezek az amv-k egy helyen? Legalább link szinten?
Jól szólt nagyban a vided Rudy! A közönség díj valóban nem volt meglepő, ellenben a zsűri 3. helyezttjét nem igazán értettem... semmi extra nem volt benne. Úgy látszik a pörgős-zúzos, 100 snitt/mp a trendi az idén... néha már kiesett a szemem.
A legnagyobb akkor is a mesedalos cucc volt!!!
Jól szólt nagyban a vided Rudy! A közönség díj valóban nem volt meglepő, ellenben a zsűri 3. helyezttjét nem igazán értettem... semmi extra nem volt benne. Úgy látszik a pörgős-zúzos, 100 snitt/mp a trendi az idén... néha már kiesett a szemem.
A legnagyobb akkor is a mesedalos cucc volt!!!
A 3. helyezet nagy vitát válltott ki az Animecon AMV fórumán (egyébként más téren is nagy szócsaták vannak az amv-kkel kapcsolatban). Én sem értem mit keresst ott, voltak jobbak is nála, nemeg 1-2 kiváló amv nem került be a top20-ba. Sjna ez az effkt mánia most nagyon megy, én sem szeretem ha végig remeg a kép, forog össze vissza stb...
Össze lesznek gyűjtve ha jól tudom, majd utánajárok.
A nyári con-ok mindig 1 naposak.
2mp
2mp
köszi..*engedély hunászkodás ponttá..*by : chika aki nem mellékesen az anyám
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-04-21 17:04:59
(#311) beküldve: 2008-04-21 17:03:51
(#310) A nyári con-ok mindig 1 naposak.
2mp
2mp
"A SÖR lassan butít, de nem baj én ráérek." ̿ ̿̿̿̿̿ ̿ ̿̿̿̿'̿'\̵͇̿̿\=((•̪●))=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿ ̿̿
Szerk: csocso14 2008-04-21 17:04:39
hát ha azt olvastad egyetlen kyoto drága harmatvirágom akk. valszeg. úgy is van.. sajnos....
Jajjdeszépvolt
Nemis tudom nyárin még soha nem voltam: Kétnaposak szoktak lenni ezek is?
MIANEVED?!