Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
SakuraCon 2008
Kapcsolódó tartalom: SakuraCon 2008
Lehet, hogy Hanon volt, jött felmérni a terepet, csak Sanyinak álcázta magát... készítette a fotókat a halálistájához!
MEGALOL! Lehet Hanon nem is lány??? Nem láttam a bejegyzésekben (vagy csak nem olvastam eléggé vissza) a tali fő kérdését! A legtöbb embernek ez volt a 2. kérdése: HOL VAN HANON?
Oké, feladom... ki az a Sanyi?
Senki nem tudja.... A fórumtalin jött egy srác és szépen fényképezgetett mindenkit csak úgy. Kérdeztük ki is ő (gondoltuk fórumos), erre csak annyit mondott, hogy "Sanyi". Fura srác volt, mert nem nagyon voltunk cosplayben, így kérdéses, hogy miért is fényképezett le szinte mindenkit...
Lehet, hogy Hanon volt, jött felmérni a terepet, csak Sanyinak álcázta magát... készítette a fotókat a halálistájához!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Senki nem tudja....
Nem, nekem Gege mondta, hogy kicsoda , sztem meg csak szeret fotózni a srác. Először mi is meglepődtünk a bandával, vagyis jobbára a többiek, mert én meg a barátnőm CPben voltunk...
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2008-04-21 13:06:11
Oké, feladom... ki az a Sanyi?
Senki nem tudja.... A fórumtalin jött egy srác és szépen fényképezgetett mindenkit csak úgy. Kérdeztük ki is ő (gondoltuk fórumos), erre csak annyit mondott, hogy "Sanyi". Fura srác volt, mert nem nagyon voltunk cosplayben, így kérdéses, hogy miért is fényképezett le szinte mindenkit...
beküldve: 2008-04-21 12:40:51
(#288) beküldve: 2008-04-21 09:40:28
(#287) My dear Lanwell... hát igen... Sanyi már fogalommá vált... de csak egy szavadba kerül, és már színezem is neked a világot... amg... ha mégis marad a fekete-fehér, az is jó... oan manga-feeling... lol
És nem is voltatok vízihullák... na jó... talán egy cseppnyi zombie-beütés... ^^
És nem is voltatok vízihullák... na jó... talán egy cseppnyi zombie-beütés... ^^
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-04-21 09:36:23
(#286) Nah megvót, jóvót, szépvót, elégvót!
Hasznos kicsi fórumtali, örülök, hogy arcok is megjelentek a legendák mögött! Egy-két embörre még kíváncsacsi lettem volna, na de ... hja ... a tér-idő kontinuum útvesztői ugyebár.
Manga őrület, alig fért bele a Hellsing/FMA-s zacsiba, aztán láttam-hallottam vicces és ötletes dolgokat is... na jó főleg vicceseket. Az ottlevőknek köszönöm a társaságot, és viszlát máskor, máshol!
Pape láttalak én is a képen, szerintem az már FMA alatt készült, szerintem jó, hogy Pöttömmel lemaradtunk a jobbszélen, mert két kifordult szemű, vízihullához hasonló maszat bittos rontott volna az összképen! (az a film totál hazavágott!)
Most már tudom, hogy nekem egy nap is köcce elég, de az legalább eseménydús!
Sanyi -2 cmről vakuzta ki a szemem, azóta fekete-fehérben látok, de majd kiheverem!
Jöhet a nyári, meg a jóidő! Peace
Hasznos kicsi fórumtali, örülök, hogy arcok is megjelentek a legendák mögött! Egy-két embörre még kíváncsacsi lettem volna, na de ... hja ... a tér-idő kontinuum útvesztői ugyebár.
Manga őrület, alig fért bele a Hellsing/FMA-s zacsiba, aztán láttam-hallottam vicces és ötletes dolgokat is... na jó főleg vicceseket. Az ottlevőknek köszönöm a társaságot, és viszlát máskor, máshol!
Pape láttalak én is a képen, szerintem az már FMA alatt készült, szerintem jó, hogy Pöttömmel lemaradtunk a jobbszélen, mert két kifordult szemű, vízihullához hasonló maszat bittos rontott volna az összképen! (az a film totál hazavágott!)
Most már tudom, hogy nekem egy nap is köcce elég, de az legalább eseménydús!
Sanyi -2 cmről vakuzta ki a szemem, azóta fekete-fehérben látok, de majd kiheverem!
Jöhet a nyári, meg a jóidő! Peace
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Végre itthon. Holnap mejd dobok egy blogbejegyzést képekkel megtámogatva és ide berakom majd a linket. Nameg majd képeket is válogatok és majd tölthetitek ezerrel.
Sanyi szerintem egy percerz állat, aki a fejébe, hogy az öszes conos arcot lefényképezi.
Sanyi szerintem egy percerz állat, aki a fejébe, hogy az öszes conos arcot lefényképezi.
Azzal nincs semmi gond, h Sanyi egy perverz állat... A gond az, h senki sem tudja, ki ő, és így nem tudjuk behajtani rajta a képeket... pedig jó lenne... khm... rólam is csinált egy csomót...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-04-21 02:55:30
(#284) Hát sajna én nem tudtam menni. Szombaton dolgoztam, a vasárnapot meg már eleve reménytelennek ítéltem. Viszont ott volt a con a levegőben. Szombaton láttam egy leányzót a 13:15-ös Step up vetítésre menni, Kenshin hajjal.
Kiderült hogy két kollégám is van akik szintén anime és manga imádók, és csalódottak hogy nem lehetnek ott a rendezvényen.
Vasárnap a barátnőmhöz menet láttam a héven két nindzsa-fejpántos lányt is. Az egyik a Hang faluból a másik a "Rejtőző levél" faluból való.
A fenébe is. Egyszer el kell jutnom egy conra.
Megbámultam. Mert jól nézett ki.
Arra gondoltam, hogy lehet hogy nem jutott be a conra, különben mit keresne itt ilyenkor.Kiderült hogy két kollégám is van akik szintén anime és manga imádók, és csalódottak hogy nem lehetnek ott a rendezvényen.
Vasárnap a barátnőmhöz menet láttam a héven két nindzsa-fejpántos lányt is. Az egyik a Hang faluból a másik a "Rejtőző levél" faluból való.
A fenébe is. Egyszer el kell jutnom egy conra.
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
Szerk: Fumihiko 2008-04-21 02:57:53
Sokáig azt hittem, hogy egy japán-francia-magyar mix, csak nemrég tudtam meg, hogy mégcsak nem is japán. De akkor is tetszik x)
Még régebben (phú, nemtom, régrég ._.) láttam először, ponthogy apám mutatta. Persze akkor nemigen kötött le, egyrészt mert nem értettem, másérszt mert nem érdekelt x'))
Aszondja ez ilyen extrás, 5ezer O.o de legalább megvan na.
Még régebben (phú, nemtom, régrég ._.) láttam először, ponthogy apám mutatta. Persze akkor nemigen kötött le, egyrészt mert nem értettem, másérszt mert nem érdekelt x'))
Aszondja ez ilyen extrás, 5ezer O.o de legalább megvan na.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Hát ez borzasztó. Hogy merészel valaki fényképezni egy conon? Felháborító, a kutyafáját meg a farkát neki!
amikoris nem vettem meg az Idő Urai dvdt, aztán meg ott utáltam magam miatta. Szóval ez is van már, hjaj de régi is :'3
Érdemes megvenni, apukámnak megvan és én is nagyon szeretem:) Megmutattam a soproni meeten, megnéztük, néhányan húzták a szájukat, de mondtam, hogyha nem is japán de azért animációs film^^ A történet e lényeg és a rajzolás pedig ehhez megadta a megfelelő környezetet. Amúgy mennyiért árulták? Nálunk 1000Ftba került, legalábbis apukám ezt mondta, de Ő a a Tescoban vette meg
INGYEN ÖLELÉS! :)
beküldve: 2008-04-20 21:53:46
(#280) Végre itthon. Holnap mejd dobok egy blogbejegyzést képekkel megtámogatva és ide berakom majd a linket. Nameg majd képeket is válogatok és majd tölthetitek ezerrel.
beküldve: 2008-04-20 21:40:27
(#279) most nem részletezem előttem szólók rendesen leírták a történteket de iszonyat jól éreztem magam csak nagyon elfáradtam ^^" amugy ha valakinek vannak képei...és feltöltené valahova..linkeljeee!!!!!!!!! nekem fényképezőm feladta a harcot :S és és kellenek képek!!!!
beküldve: 2008-04-20 21:21:22
(#278) Vasárnap:
Első pár percben úgy tűnt, mintha csak azért mentem volna ma el, hogy pisiljek. Végigmentem egyszer, semmi, kétszer, semmi, harmadjára elegem lett, és vettem egy aranyos kis Hoshou Hanon (Mermaid Melody) figurát. Cukker =^.^= Aztán elmentem a nem tudom milyen pulthoz, és végre eldöntöttem, hogy nem játszom el azt, amit legutóbb, amikoris nem vettem meg az Idő Urai dvdt, aztán meg ott utáltam magam miatta. Szóval ez is van már, hjaj de régi is :'3
Ugye az egyéni cp-ről teljesen lemaradtam, szóval arról nem tudok mit mondani, a csoportosakat viszont már végig láttam. Nos, egyik sem volt túl kiemelkedő, talán a Chili Boys, amin még mosolyogtam is. :')
Szóval, ma nem vadásztam le annyi cuccot, mint terveztem. De ez a Hanon figura b@szott aranyos *__________*
Jajj igen!! Nemhogy volt GirlyCard, de még shotaWalter (bár össze volt fogva a haja, szóval elvileg felnőt kiadás de nekem akkor is shotának tűnt :3) és mangaSeras is <3333 ^______^ Olyan jól néztek ki hárman együtt. Ha esetleg valakinek van képe róluk az kérem linkelje be *____*
Első pár percben úgy tűnt, mintha csak azért mentem volna ma el, hogy pisiljek. Végigmentem egyszer, semmi, kétszer, semmi, harmadjára elegem lett, és vettem egy aranyos kis Hoshou Hanon (Mermaid Melody) figurát. Cukker =^.^= Aztán elmentem a nem tudom milyen pulthoz, és végre eldöntöttem, hogy nem játszom el azt, amit legutóbb, amikoris nem vettem meg az Idő Urai dvdt, aztán meg ott utáltam magam miatta. Szóval ez is van már, hjaj de régi is :'3
Ugye az egyéni cp-ről teljesen lemaradtam, szóval arról nem tudok mit mondani, a csoportosakat viszont már végig láttam. Nos, egyik sem volt túl kiemelkedő, talán a Chili Boys, amin még mosolyogtam is. :')
Szóval, ma nem vadásztam le annyi cuccot, mint terveztem. De ez a Hanon figura b@szott aranyos *__________*
Jajj igen!! Nemhogy volt GirlyCard, de még shotaWalter (bár össze volt fogva a haja, szóval elvileg felnőt kiadás de nekem akkor is shotának tűnt :3) és mangaSeras is <3333 ^______^ Olyan jól néztek ki hárman együtt. Ha esetleg valakinek van képe róluk az kérem linkelje be *____*