Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
SakuraCon 2008
Kapcsolódó tartalom: SakuraCon 2008
On: nem tudja vki, h a conon készült vidik fenn vannak már vhol???
De a youtubeon van fenn egy pár meg az animeconnak az oldalára a topikokba linkeltek be, de majd lesz egy olyan oldal ahol az egész fenn lesz Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2008-04-21 20:08:35
(#336)
Szerk: SötétOldal 2008-04-21 20:09:00
Na ezt most mégegyszer, de egyedül :3
Lehet, hogy számodra furcsának tűnik, de vérlázítóan ostoba, pofátlan stílusod különböző emberekből ugyanazt a reakciót váltotta ki... ideje lenne egy kicsi önvizsgálatot tartanod... bár... aki ennyire csőlátásban szenved önmagával szemben, annak teljesen hiábavalóan célzok...
Kész, vége... részemről téma lezárva... off vége...
On: nem tudja vki, h a conon készült vidik fenn vannak már vhol???
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-04-21 20:02:46
beküldve: 2008-04-21 19:56:35
(#334) beküldve: 2008-04-21 19:54:25
(#333) Picim, te meg miért bátnod annyira Hanont, és miért szólsz bele olyan dolgokba amihez speciel neked abszolút semmi közöd?
Amúgy meg nem szép dolog ilyen durvát írni valakiről, ha már más bunkó vled legalább te legyél kedves...
Amúgy meg nem szép dolog ilyen durvát írni valakiről, ha már más bunkó vled legalább te legyél kedves...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Na ezt most mégegyszer, de egyedül :3
Hihetetlennek tűnik, de nem beszéltünk össze...
beküldve: 2008-04-21 19:52:57
(#331) Na ezt most mégegyszer, de egyedül :3
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Ezt pont te mondod kedves Hanon-chan... Én puszit akartam neked adni... Tudod mennyire szeretlek.
Hja, mondtál valami ilyesmit, mielőtt befostál az excsajodtól :3
Noigen, sajna én nem vagyok kőkemény mangafancsalád member, így nem tudtam eléggé leépülni, tehát valóban cosplaybe nem férnék be.
ne haragudj de te mit képzelsz magadról???? de most komolyan.. anyád nem tanított meg viselkedni..ha nem én szíyvesen segítek:1. nem sértjük meg a másik érzéseit.
2. nem gyalogolunk a lelkébe
3. nem emlegetjük fel a múltját és a számára fájó/vagy nem fájó dolgokat..
4.nem vagyunk paprasztok mert akk más úgy a pofánkba rúg h intenzívre kerülünk és nem lesz jó vége..( az a valaki én leszek ha megint ijet írsz)
szeretném vled közölni. h eddig elviseltelek de most aztán szerencséd h nem voltál fórumtalin mert kb a szemedet téptem volna ki erestül a helyéről és nyomkodtam volna fel az orrodba a pockyt
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szerk: PICILÁNY 2008-04-21 19:54:12
beküldve: 2008-04-21 19:49:27
(#329) Hm.... True Shotafan nem érteni irónia.... True Shotafan nem viselni el kritika... True Shotafan nem tudni kulturáltan reagálni....
Conclusion: TRUE SHOTAFAN SZÁNALMAS...
Conclusion: TRUE SHOTAFAN SZÁNALMAS...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Inkább ő fosott be tőlem... Nagyon már nem tudsz meghatni, lovagolsz egy ezeréves ügyön, amiről nem is igazán tudsz semmit. Szánalmas vagy Hanon...
Ezt pont te mondod kedves Hanon-chan... Én puszit akartam neked adni... Tudod mennyire szeretlek.
Noigen, sajna én nem vagyok kőkemény mangafancsalád member, így nem tudtam eléggé leépülni, tehát valóban cosplaybe nem férnék be.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-04-21 19:20:45
(#326) Nemesis, pedig te is nagyon hiányoztál onnan
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-04-21 19:19:52
(#325) Sziasztok!
Nagyon jó volt vasárnap a cosplay csak sajna nem láthatam semit,mert én is kint szerepeltem.Sajna szombaton nem tudtam bejutni,mert elfogytak a jegyek és nem volsz zsém.A társaim meg elfelejteték oda adni,hogy megvehesem.Amúgy a cospayen 4.-dik helyezetek letünk a társaiamla,de úgy hogy egész végig improvizáltunk.Összesen csak 1óra alatt tudtuk megbeszélni,hogy mit csinálunk.
Nagyon jó volt vasárnap a cosplay csak sajna nem láthatam semit,mert én is kint szerepeltem.Sajna szombaton nem tudtam bejutni,mert elfogytak a jegyek és nem volsz zsém.A társaim meg elfelejteték oda adni,hogy megvehesem.Amúgy a cospayen 4.-dik helyezetek letünk a társaiamla,de úgy hogy egész végig improvizáltunk.Összesen csak 1óra alatt tudtuk megbeszélni,hogy mit csinálunk.
Neo
beküldve: 2008-04-21 19:18:38
(#324) //update: Na közben meg írnak is. Nem beszélünk így ismeretlen emberrel 8)
//update2: Bár most hogy így mondjátok. Mangafan's top IQfighters. Na, csináljátok!! x'))
//update2: Bár most hogy így mondjátok. Mangafan's top IQfighters. Na, csináljátok!! x'))
Hm... és végül is ki tehet róla, h ismeretlen az adott ember???
Mivel a beugró IQ pontszámot nem éri el a kedves kollegina, ezért nélküle fogunk jót szórakozni...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3