Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
SakuraCon 2008
Kapcsolódó tartalom: SakuraCon 2008
A délután viszonylag nyugisan telt... bár a karaoke-eredményhirdetés némileg megrázó volt... főleg utána Tonya és a "nép" előadásában a Boci, boci tarka és a Süss fel, nap c. művek...az este pedig kifejezetten kellemesen végződött... :))
Hát igen, az nagyon poén volt. Ha valaki hallotta azt a hangulatkeltő dalocskát, írja meg, rendesen hall-e azóta. Fülsiketítő nyivákolás magas szinten.
beküldve: 2008-04-20 21:00:12
(#276) Na, ha már mindenki, akkor én is... lol
Szal... negyed kilencre értem a pecsához, szakadó esőben, és némi kárörömmel az arcomon villogtattam a szegény jegynélküli sorbaállók előtt a magenta karszalagomat... XD
Megérkezvén rögtön a backstage felé vettem az irányt, ahol egy naon rendes büfés bácsi kinyitotta a bazi nagy zöld ernyőket, és rögtön barátságosabb - és szárazabb - lett a hangulat... közben hallgattam az időről időre megszólaló információt, miszerint: "akik interneTTen rendelték a jegyüket, az étterem felőli bejáratnál vehetik át..."
Lassacskán kiderült az ég, befutott a kicsi családom, és megnyíltak az nagy con-kapuk... viszonylag gyorsan be is jutottunk, némi táskaellenőrzés után rutinosan ruhatár, és irány a nagybevásárlás... jobb túlesni a pénzköltésen mihamarabb... :))
Rengeteg cuccal lettem gazdagabb és még több lóvéval szegényebb... még jó, h ott volt mellettem gyermekeim apja, és némileg korlátozott - bár nem sok sikerrel - a költekezésben...
Hát igen... az a bizonyos "klotyó-trükk"... az emberek nőnemű egyedei meg vannak győződve arról, h egy lány csakis és kizárólag egy női wc-ben könnyíthet magán... hááááát.... nem.... lol
A férfi wc is alkalmas t. hölgytársaim, és nagy előnye, h nem kell órákig sorban állni... elegendő némi hangos: "bocsi, bocsi, nem leskelődni, csak pisilni jöttünk" felkiáltás, és szabad az út... egy klozetfülkébe ketten... mert a fiúknál a fülkék is tágasabbak... és igen... a hímnemű egyedek még udvariasan a papírt is beadják, ha voltál olyan elővigyázatlan, h elfelejtetted bevinni... ^^
Nnnnaaa.... klotyó kipipálva, irány a nagyterem... amv-verseny, cosplay, stb... részleteket már annyian írtak, h azt most megspórolom magamnak...
És jött délben a fórumtali... Trisa: ezúton is köszi a szép tábláért... és ígérem, télleg megcsinálom neked a Sztahanov-érmet... lol
Jó volt végre látni a nicknevek mögött húzódó arcokat is... remélem, nem okoztam senkinek túl nagy csalódást... mindenesetre, ha szidni akartok, akkor most már tudjátok, h kit kell... heh
A délután viszonylag nyugisan telt... bár a karaoke-eredményhirdetés némileg megrázó volt... főleg utána Tonya és a "nép" előadásában a Boci, boci tarka és a Süss fel, nap c. művek...az este pedig kifejezetten kellemesen végződött... :))
Másnap reggel félig kómában reggeli a közeli piros-arany étteremben... és ismét nyíltak a kapuk...
Nyüzsi hasonló mértékű, bár érezhetően ott lebegett a fáradtság a conosok feje felett...
Cp-sek lementek, említésre méltó volt Chiyo-chan és Zseniális Teknős - aki télleg zseniális volt - ill. Ryo előadása... a csoportos egy-két kivétellel felejthető volt... :S
Délután eredményhirdetések, és már véget is ért a MAT mókatára... :((
Mindenesetre: isteni volt, imádtam, végre találkozhattam Veletek....
P.s.: KI AZ A SANYI???? lol
Szal... negyed kilencre értem a pecsához, szakadó esőben, és némi kárörömmel az arcomon villogtattam a szegény jegynélküli sorbaállók előtt a magenta karszalagomat... XD
Megérkezvén rögtön a backstage felé vettem az irányt, ahol egy naon rendes büfés bácsi kinyitotta a bazi nagy zöld ernyőket, és rögtön barátságosabb - és szárazabb - lett a hangulat... közben hallgattam az időről időre megszólaló információt, miszerint: "akik interneTTen rendelték a jegyüket, az étterem felőli bejáratnál vehetik át..."
Lassacskán kiderült az ég, befutott a kicsi családom, és megnyíltak az nagy con-kapuk... viszonylag gyorsan be is jutottunk, némi táskaellenőrzés után rutinosan ruhatár, és irány a nagybevásárlás... jobb túlesni a pénzköltésen mihamarabb... :))
Rengeteg cuccal lettem gazdagabb és még több lóvéval szegényebb... még jó, h ott volt mellettem gyermekeim apja, és némileg korlátozott - bár nem sok sikerrel - a költekezésben...
Hát igen... az a bizonyos "klotyó-trükk"... az emberek nőnemű egyedei meg vannak győződve arról, h egy lány csakis és kizárólag egy női wc-ben könnyíthet magán... hááááát.... nem.... lol
A férfi wc is alkalmas t. hölgytársaim, és nagy előnye, h nem kell órákig sorban állni... elegendő némi hangos: "bocsi, bocsi, nem leskelődni, csak pisilni jöttünk" felkiáltás, és szabad az út... egy klozetfülkébe ketten... mert a fiúknál a fülkék is tágasabbak... és igen... a hímnemű egyedek még udvariasan a papírt is beadják, ha voltál olyan elővigyázatlan, h elfelejtetted bevinni... ^^
Nnnnaaa.... klotyó kipipálva, irány a nagyterem... amv-verseny, cosplay, stb... részleteket már annyian írtak, h azt most megspórolom magamnak...
És jött délben a fórumtali... Trisa: ezúton is köszi a szép tábláért... és ígérem, télleg megcsinálom neked a Sztahanov-érmet... lol
Jó volt végre látni a nicknevek mögött húzódó arcokat is... remélem, nem okoztam senkinek túl nagy csalódást... mindenesetre, ha szidni akartok, akkor most már tudjátok, h kit kell... heh
Másnap reggel félig kómában reggeli a közeli piros-arany étteremben... és ismét nyíltak a kapuk...
Nyüzsi hasonló mértékű, bár érezhetően ott lebegett a fáradtság a conosok feje felett...
Cp-sek lementek, említésre méltó volt Chiyo-chan és Zseniális Teknős - aki télleg zseniális volt - ill. Ryo előadása... a csoportos egy-két kivétellel felejthető volt... :S
Délután eredményhirdetések, és már véget is ért a MAT mókatára... :((
Mindenesetre: isteni volt, imádtam, végre találkozhattam Veletek....
P.s.: KI AZ A SANYI???? lol
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-04-20 21:08:05
beküldve: 2008-04-20 20:57:21
(#275) Nem olvastam végig az egész regényt.
Picilány: remélem az az első élmény nem történik meg senkivel sem többet. Sanyiról szerintem sem fogunk soha semmit megtudni.
Hanon: ejnye, miért nem jöttél fórumtalira?
A bejutás elég nehéz volt, utána már könnyebben mentek a dolgok. Csináltam képeket is. Cosplay: Yukari és Cloud tényleg megérdemelték a nekik járó díjat. Cloud-on csak ámultam, bámultam. Kár, hogy nem nyert Berni, meg Rudymester az AMV-vel.
Húgom azt állítja magáról, hogy szereti a mangát, de ez nem látszik rajta, mindenesetre jól jött, hogy megkért, vegyek neki 3 mangát az ő 5000 pénzéből, amit adott. Valamint köszönöm a DeltaVision-nek a leárazott mangákat.
Bevásárlókörutaim eredménye:
-Árnybíró 10.
-Hellsing 1.
-Rouroni Kenshin 3.
-Tűzharcos és A sötétség mélyén
-Rémmetró 1.
-halállista
-A könyvek hercege DVD
-nagy epres Pocky
-Bolondok aranya 1-2.
-Grimm-mesék manga
Az utolsó 3-at a húgomnak vettem, de természetesen én is elolvasom őket.
Picilány: remélem az az első élmény nem történik meg senkivel sem többet. Sanyiról szerintem sem fogunk soha semmit megtudni.
Hanon: ejnye, miért nem jöttél fórumtalira?
A bejutás elég nehéz volt, utána már könnyebben mentek a dolgok. Csináltam képeket is. Cosplay: Yukari és Cloud tényleg megérdemelték a nekik járó díjat. Cloud-on csak ámultam, bámultam. Kár, hogy nem nyert Berni, meg Rudymester az AMV-vel.
Húgom azt állítja magáról, hogy szereti a mangát, de ez nem látszik rajta, mindenesetre jól jött, hogy megkért, vegyek neki 3 mangát az ő 5000 pénzéből, amit adott. Valamint köszönöm a DeltaVision-nek a leárazott mangákat.
Bevásárlókörutaim eredménye:
-Árnybíró 10.
-Hellsing 1.
-Rouroni Kenshin 3.
-Tűzharcos és A sötétség mélyén
-Rémmetró 1.
-halállista
-A könyvek hercege DVD
-nagy epres Pocky
-Bolondok aranya 1-2.
-Grimm-mesék manga
Az utolsó 3-at a húgomnak vettem, de természetesen én is elolvasom őket.
beküldve: 2008-04-20 20:44:52
(#274) ÚÚÚÚÚgy szerettem volna ott lenni!!! Ma 11-kor már nem volt jegy!!!
Sírok!!!
Sírok!!!
A nevem Eleonora Sophiea Amelia Iverstone Evergeen Rosebud. Röviden Leo
beküldve: 2008-04-20 20:30:19
(#273) Sziasztok!:) Nagyon boldog voltam, hogy fórumtalin találkozhattam néhányotokkal:) Arra lennék kíváncsi, hogy szombat koraeste a ParaPara felé vezető folyosón nem láttatok egy INGYEN ÖLELÉS táblával szaladgáló vöröshajú spinét(engem!:P) aki ha kérte jól megszorongatta?^^ Csak kiváncsi lennék rá, hogy mangafanosok közül kiket sikerült összeölelgetnemXD Megvolt egy pár MATos szervező, Tonya és Csaba!!!!!!
INGYEN ÖLELÉS! :)
beküldve: 2008-04-20 20:30:09
(#272) Nem tom lenne e vki aki szonbaton ott volt az eredmény hirdetésen és venné a fáradságot hogy a cp eredményeket leirná ide! Mer én sajna nem voltam ott!
Tom kicsit le vok maradva de csak most jutottam géphez!
Léccii!! Valakiiiii!!
Tom kicsit le vok maradva de csak most jutottam géphez!
Léccii!! Valakiiiii!!
beküldve: 2008-04-20 20:24:03
(#271) Én meg a Navigátor Film bemutatójáról maradtam le, peddig töbször is megnéztem hátha elkezdődöt már.
Esetleg valaki ott volt? Mondtak valami érdekeset?
Esetleg valaki ott volt? Mondtak valami érdekeset?
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
beküldve: 2008-04-20 19:56:30
(#270) Én a Vadvirágok pultja utáni nyomozásban frankón lekéstem a fórumtalálkozót Mea culpa, mea maxima culpa
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-04-20 19:52:23
(#269) Én is jól éreztem magam. A jegyen elővételes volt és nem kellett tartanom a bejutás miatt. Az elején megkerestem a többieket mert ők előre megveték a jegyeket. (Sárkánytűz)
Hely keresés és írány az eladó púltok. Vásáróltam pár DVD-t, mangát poszter és egy kis szuvenír.
Még így is le kellet mondanom 3 mangáról és 2 Ghibli DVD-ről (szörnyű volt, amint lehet biztos beszerzem)
A szombati Con-on voltam csak de akkor is jó volt.
A cosplay is jó volt a Gundam és Final Fantasy
cosplay-esek tetszetek a legjobban és az AMV-k is jók voltak(azon az AMV-n amelyiknél mesék dalaira voltak mengvágva az animék behaltam)
Várom az őszit.
Hely keresés és írány az eladó púltok. Vásáróltam pár DVD-t, mangát poszter és egy kis szuvenír.
Még így is le kellet mondanom 3 mangáról és 2 Ghibli DVD-ről (szörnyű volt, amint lehet biztos beszerzem)
A szombati Con-on voltam csak de akkor is jó volt.
A cosplay is jó volt a Gundam és Final Fantasy
cosplay-esek tetszetek a legjobban és az AMV-k is jók voltak(azon az AMV-n amelyiknél mesék dalaira voltak mengvágva az animék behaltam)
Várom az őszit.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Szerk: Bendzsi 2008-04-20 19:52:57
beküldve: 2008-04-20 19:40:48
(#268) Miért nem tűzi ki mindenki az avatárját és a nevét a pólójára Conon? Úgy legalább tudnám, hogy ki kicsoda
Saját beszámolóm:
A sobanállást szombaton nem részletezném, a lényeg az, hogy csak vasárnapra kaptam jegyet.
A vasárnapi sorbanállás sétagalopp volt ahhoz képest. Mondjuk nagyon rosszul volt szervezve, a jegyeseknek is a főbejáraton kellett menniük. Mellettem két kiscsaj állt, 9-10 évesek, végig lökték a szöveget, hogy milyen fáradtak (10 perce álltak a sorban), rohadt idegesítőek voltak, Witches táskával, mert az szerintük anime -.- Mondjuk nem akartam letörni őket, hogy a Witch egy Disney rajzfilm, és hogy itt olyat nem fognak látni.
Az elsők között jutottam be, megrohamoztam a Bleach mangákat és az első negyed órában elköltöttem az összes pénzemet. De jól tettem
Megnéztem Egyéni Cosplayt, volt sok nagyon jó (Személyes kedvenc Zseniális Teknőc és Shikamaru, na meg persze a cuki kis Chiyo-chan ), csapatosnál is voltak tök jók (Chili Boys, a két One Pieces, mondjuk kár, hogy a másodiknak is ugyanaz volt az elején a zenéje /PotC/, így sztem mindenkinek az első tetszett kicsit jobban), de én a felénél kimentem, mert aztán tök rosszak jöttek szerintem, meg nem értettem sok poént
Kint tök jó volt, sok CP-s ember, az Akatsukisak és a nagy Fémkardos FF-esek voltak a legjobbak *.* Mintha egy tök más világban lettem volna.
Ősszel is megyek, az tuti
Ja, és a szerzeményeim: Bleach Vol. 1,2,3
Saját beszámolóm:
A sobanállást szombaton nem részletezném, a lényeg az, hogy csak vasárnapra kaptam jegyet.
A vasárnapi sorbanállás sétagalopp volt ahhoz képest. Mondjuk nagyon rosszul volt szervezve, a jegyeseknek is a főbejáraton kellett menniük. Mellettem két kiscsaj állt, 9-10 évesek, végig lökték a szöveget, hogy milyen fáradtak (10 perce álltak a sorban), rohadt idegesítőek voltak, Witches táskával, mert az szerintük anime -.- Mondjuk nem akartam letörni őket, hogy a Witch egy Disney rajzfilm, és hogy itt olyat nem fognak látni.
Az elsők között jutottam be, megrohamoztam a Bleach mangákat és az első negyed órában elköltöttem az összes pénzemet. De jól tettem
Megnéztem Egyéni Cosplayt, volt sok nagyon jó (Személyes kedvenc Zseniális Teknőc és Shikamaru, na meg persze a cuki kis Chiyo-chan ), csapatosnál is voltak tök jók (Chili Boys, a két One Pieces, mondjuk kár, hogy a másodiknak is ugyanaz volt az elején a zenéje /PotC/, így sztem mindenkinek az első tetszett kicsit jobban), de én a felénél kimentem, mert aztán tök rosszak jöttek szerintem, meg nem értettem sok poént
Kint tök jó volt, sok CP-s ember, az Akatsukisak és a nagy Fémkardos FF-esek voltak a legjobbak *.* Mintha egy tök más világban lettem volna.
Ősszel is megyek, az tuti
Ja, és a szerzeményeim: Bleach Vol. 1,2,3
Szerk: .., 2008-04-20 19:41:15
beküldve: 2008-04-20 17:27:57
(#267) Huhh akkor most én jövök!
Hajnali ébredés után rá kellett jönnöm, hogykevésbé sem lesz napfényes az idő. De mégis eltökélt voltam, de akkor még nem sejtettem, hogy nem nagy észre fog vallani lebumlizni a XVII. kerületből a CP-ruhámban...Ezek után megérkeztünk, a tömeg hatalmas volt, feltűnt egy-két ismerős arc, ami jól esett. A jegyeim "netes elővételes"-esek voltak. Öszvissz 4-en mentünk, anyáékkal és Aidával. Nem lepődtünk meg annyira, amikor a pénztár nem nyitott ki időben. Amíg várakoztunk, el is kaptak egy fotóra, ugyanis nem mindennap lát az ember egy "kék hajú gothlolit". Végül anya átváltott faltörő kos üzemmódba. Neki köszönhetjük, hogy az elsők között jutottunk be.
Az egész délelőttöm abból állt, hogy "pénzt költöttem-Szabad egy fotóra? -szabad-mondom -pénzt költök - Te, az ott nem Tooru Kono? - de- csinálunk egy képet? - eltelik 30 perc - nem látok a sok vakutól "
Most tudom sajnálni azokat, akik egy ismerős animéből/mangából öltöztek. Mert a PP nem épp a legismertebb ( vagy legalábbis azt hittem), de már így is poén volt a nap. (látni)
A Versenyről : Köszi mindenkinek, aki ránk szavazott. (Ha volt ilyen egyáltalán)
Apropó verseny : Akivel egy-két szép szót váltottunk, vagy akinek van egy-két fotója, az dobjon egy mélt^^
Rajzverseny: Igen, kirakták a rajzom. Aki arra tévedt, láthatta. 0-13-ig, original art, egy "Vörös-fekete démon csajszi" :)
Eredmények : Nah azt nem tudom sajnos. Nem maradtunk ott az eredményhirdetésen, hamar le kellett lépnünk^^
Új szerzemények:
- Gravitation novella
- Naruto 28
- Descendants Of Darkness 8
- Millenium Snow 2
- The art of Uzumaki Naruto
- Naruto Shippuuden walscroll
- 1 GSD, 2 Naruto poszter
- Akatsukis fejpánt *-* Naruto Fan vagyok enyhén^^
- Éss lerajzoltattam magam a CP-s rucimban^^
Összességében jó kis nap volt, már várom az Őszi Cont^^
Hajnali ébredés után rá kellett jönnöm, hogykevésbé sem lesz napfényes az idő. De mégis eltökélt voltam, de akkor még nem sejtettem, hogy nem nagy észre fog vallani lebumlizni a XVII. kerületből a CP-ruhámban...Ezek után megérkeztünk, a tömeg hatalmas volt, feltűnt egy-két ismerős arc, ami jól esett. A jegyeim "netes elővételes"-esek voltak. Öszvissz 4-en mentünk, anyáékkal és Aidával. Nem lepődtünk meg annyira, amikor a pénztár nem nyitott ki időben. Amíg várakoztunk, el is kaptak egy fotóra, ugyanis nem mindennap lát az ember egy "kék hajú gothlolit". Végül anya átváltott faltörő kos üzemmódba. Neki köszönhetjük, hogy az elsők között jutottunk be.
Az egész délelőttöm abból állt, hogy "pénzt költöttem-Szabad egy fotóra? -szabad-mondom -pénzt költök - Te, az ott nem Tooru Kono? - de- csinálunk egy képet? - eltelik 30 perc - nem látok a sok vakutól "
Most tudom sajnálni azokat, akik egy ismerős animéből/mangából öltöztek. Mert a PP nem épp a legismertebb ( vagy legalábbis azt hittem), de már így is poén volt a nap. (látni)
A Versenyről : Köszi mindenkinek, aki ránk szavazott. (Ha volt ilyen egyáltalán)
Apropó verseny : Akivel egy-két szép szót váltottunk, vagy akinek van egy-két fotója, az dobjon egy mélt^^
Rajzverseny: Igen, kirakták a rajzom. Aki arra tévedt, láthatta. 0-13-ig, original art, egy "Vörös-fekete démon csajszi" :)
Eredmények : Nah azt nem tudom sajnos. Nem maradtunk ott az eredményhirdetésen, hamar le kellett lépnünk^^
Új szerzemények:
- Gravitation novella
- Naruto 28
- Descendants Of Darkness 8
- Millenium Snow 2
- The art of Uzumaki Naruto
- Naruto Shippuuden walscroll
- 1 GSD, 2 Naruto poszter
- Akatsukis fejpánt *-* Naruto Fan vagyok enyhén^^
- Éss lerajzoltattam magam a CP-s rucimban^^
Összességében jó kis nap volt, már várom az Őszi Cont^^
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Picilány leírását Sanyiról ( akiről senki sem tudja, hogy ki ) kiegészíteném annyival, hogy él-hal a kék szempillákért. És még bent is "megtalált" .
Most komolyan, ki volt az a srác? Mert engem is vagy ötször lekapott... Érdekelnének a képei.
Amit holnap megtehetsz azt halaszd holnaputánra ^^
Picilány leírását Sanyiról ( akiről senki sem tudja, hogy ki ) kiegészíteném annyival, hogy él-hal a kék szempillákért. És még bent is "megtalált" .
PaPe, neked bármikor készítek/készíttetek sütit.
Én is szeretem a kék szempillákat, kivéve 60 éves, vörös hajú nőkön. (Prágában volt ilyen )
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
beküldve: 2008-04-20 15:57:42
(#264) Meséljetek!! Milyen volt a SakuraCon. Mivel sajna én nem mehettem.
A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3
beküldve: 2008-04-20 14:09:04
(#263) Picilány leírását Sanyiról ( akiről senki sem tudja, hogy ki ) kiegészíteném annyival, hogy él-hal a kék szempillákért. És még bent is "megtalált" .
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."