Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
SakuraCon 2008
Kapcsolódó tartalom: SakuraCon 2008
Képek
Én még mindig azon a Misa-Misa cosplayes (talán) csajon kamillázok, meg a Gundam-roboton. XD
Az a robot az a lila-fehér volt ugye? Szegény, menni alig bírt benne...
Amit holnap megtehetsz azt halaszd holnaputánra ^^
Képek
Én még mindig azon a Misa-Misa cosplayes (talán) csajon kamillázok, meg a Gundam-roboton. XD
Köszönöm a képeket
beküldve: 2008-04-20 11:02:30
(#259) Na akkor most jön az én beszámolóm.
Reggel, pontban 6.20-kor keltem, hétkor indultunk kocsival, háromnegyed nyolcra ott voltunk, elég hátul már a sorban. Képzelhetitek, hogy a szívverésem majd elállt, mikor kijelentették, hogy csak 200 jegy van szombatra. Következmény: nem jutottam be. A barátnőminek volt elővételben jegyük, ők vettek meg egy csomó mindent. Nya, semmi gond, várunk kettőig. Elmentem Mangafan fórum talira is, háromszor megáztam és fél tizenkettőtől kettőig nyomorogtam a pénztár előtt, majd össze estem alig kaptam levegőt, tényleg minden bajom volt.
A következő szívroham akkor környékezett meg, mikor kijelenetették, hogy egy ember csak két jegyet vehet. Na mondom, ezt már megoldjuk, hárman vagyunk és amúgy is összeismerkedtem egy nagyon aranyos lánnyal, neki csak egy jegy kellett úgyis.
Mikor kezemben volt az UV sárga karszalag sikítozva rohantam a barátnőimhez és nagyban ordítoztam, hogy "bennt vagyunk, bennt vagyunk!!"
Tudjátok milyen hihetetlenm volt? Négy órát ácsorogtam összesen, és bejutottam. De ilyet többet nem csinálunk, elővételes jegyem lesz, az száz XXD
Az AMV-k nagyon jók voltak, nekem a Regelizz ne háborúzz,ma Júlia nem akar földön járni zenei aláfestéses AMV és a Gravi Note tetszett a legjobban XD
És a FMA DVD-hez gratula, nagyon ütős lett, imádom XD
Összeségében nagyon jó Con volt az ácsingózással együtt, csak bírná az ember pénztárcája XD
Remélem ősszel lesz nagyobb ehlyünk, mert hiába no, kezdjük kinőne a PeCsát.
Reggel, pontban 6.20-kor keltem, hétkor indultunk kocsival, háromnegyed nyolcra ott voltunk, elég hátul már a sorban. Képzelhetitek, hogy a szívverésem majd elállt, mikor kijelentették, hogy csak 200 jegy van szombatra. Következmény: nem jutottam be. A barátnőminek volt elővételben jegyük, ők vettek meg egy csomó mindent. Nya, semmi gond, várunk kettőig. Elmentem Mangafan fórum talira is, háromszor megáztam és fél tizenkettőtől kettőig nyomorogtam a pénztár előtt, majd össze estem alig kaptam levegőt, tényleg minden bajom volt.
A következő szívroham akkor környékezett meg, mikor kijelenetették, hogy egy ember csak két jegyet vehet. Na mondom, ezt már megoldjuk, hárman vagyunk és amúgy is összeismerkedtem egy nagyon aranyos lánnyal, neki csak egy jegy kellett úgyis.
Mikor kezemben volt az UV sárga karszalag sikítozva rohantam a barátnőimhez és nagyban ordítoztam, hogy "bennt vagyunk, bennt vagyunk!!"
Tudjátok milyen hihetetlenm volt? Négy órát ácsorogtam összesen, és bejutottam. De ilyet többet nem csinálunk, elővételes jegyem lesz, az száz XXD
Az AMV-k nagyon jók voltak, nekem a Regelizz ne háborúzz,ma Júlia nem akar földön járni zenei aláfestéses AMV és a Gravi Note tetszett a legjobban XD
És a FMA DVD-hez gratula, nagyon ütős lett, imádom XD
Összeségében nagyon jó Con volt az ácsingózással együtt, csak bírná az ember pénztárcája XD
Remélem ősszel lesz nagyobb ehlyünk, mert hiába no, kezdjük kinőne a PeCsát.
nagyobb helyen rendezik meg, egyrészt nincs ilyen, másrészt több jegy fogy, több a vendég, több pénz stb...
Nem tudom, de állítólag a MAT-osok már gondolkodtak egy másik helyszínben, de Pesten állítólag ez a legmegfelelőbb még mindig. Egyébként a Pecsa leváltása már korábban is felmerült. De a tűzvédelem és egyéb dolgok miatt azért gondolom elég nehéz jobb helyet találni.
Vadooccal meg egyet értek, lehet, hogy nem mindenkinek érné meg a Con. Ráadásul sokaknak elképzelhetetlen (és elfogadhatatlan) hogy sokan nem érnek rá/nincs elég pénzük/nem tudják megoldani a felutazást.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-04-20 09:02:51
(#257) Jííííháááááá nagyon jóóóó volt a con.... istenemmmmm még többet, még többet, még többettttttttttttttttttttttttt
beküldve: 2008-04-20 08:28:07
(#256) Első és legfontosabb: Anyu! Bocs' az Anyaaam megszólításért! (1.: paraszt vagyok, 2.: rossz beidegződés).
Vikinek köszönöm a sütit (istennő vagy), Rikunak meg a filmet (isten vagy).
"Barna szemű, barna hajú. Szabályos az arca!" (Pape)
"Egry Hajnalka Emese! (Chika)
"Köszönjük, Emese! (Rudymester)
"Enyhén püffedt..." (PaPe)
"Na, ő meg bálna..." (Picilány)
"A nőinél akkora volt a sor, hogy bementünk a férfibe." (Chika)
"Jé, nálam is pont van egy művégtag! (Lanwell)
"Ööö... Hajni mit csinálsz? Énekelsz?" (Pape)
"Igen, és mit? És fejből?! (Lanwell) (Picilány Pokemont énekelt)
"Vidéken az élet... nehéz!" (CP-s lány)
"850 gyöngyöt varrtam rá!" (CP-s lány)
"Am a fehérneműmön is van nyuszi, de azt nem mutatom meg..." (CP-s lány)
"Ez egy transzvesztita?" (tömegből)
"Én nem a kis vöröset, hanem a nagy zöldet keresem. (Rudymester)
"Ezt kérem, meg ezt és ezt is, meg azt ott..." (Chika)
"Gyere, kisfiam, anya elvisz vásárolni!" (Chika)
"Shoppingolunk?" (Pape)
"No de ki ez a Sanyi?" (mindenki)
"Egy gondolat bánt engemet: Hanon merre jár?" (Pape)
"Ez tök evidens, nem?" (Lanwell)
"A ruhatár arra van!" (Lanwell)
"Ty, mint kakas... Ööö... Tyúk." (Picilány öccse)
"Gáz lenne, ha nem tudnék emberek előtt beszélni..." (Chika)
Jah, és Pöttömmel elhatároztuk, hogy jövőre a családdal (Sorry, de így döntöttünk) CP-zünk, meg ketten csinálunk AMV-t is...
Vikinek köszönöm a sütit (istennő vagy), Rikunak meg a filmet (isten vagy).
"Barna szemű, barna hajú. Szabályos az arca!" (Pape)
"Egry Hajnalka Emese! (Chika)
"Köszönjük, Emese! (Rudymester)
"Enyhén püffedt..." (PaPe)
"Na, ő meg bálna..." (Picilány)
"A nőinél akkora volt a sor, hogy bementünk a férfibe." (Chika)
"Jé, nálam is pont van egy művégtag! (Lanwell)
"Ööö... Hajni mit csinálsz? Énekelsz?" (Pape)
"Igen, és mit? És fejből?! (Lanwell) (Picilány Pokemont énekelt)
"Vidéken az élet... nehéz!" (CP-s lány)
"850 gyöngyöt varrtam rá!" (CP-s lány)
"Am a fehérneműmön is van nyuszi, de azt nem mutatom meg..." (CP-s lány)
"Ez egy transzvesztita?" (tömegből)
"Én nem a kis vöröset, hanem a nagy zöldet keresem. (Rudymester)
"Ezt kérem, meg ezt és ezt is, meg azt ott..." (Chika)
"Gyere, kisfiam, anya elvisz vásárolni!" (Chika)
"Shoppingolunk?" (Pape)
"No de ki ez a Sanyi?" (mindenki)
"Egy gondolat bánt engemet: Hanon merre jár?" (Pape)
"Ez tök evidens, nem?" (Lanwell)
"A ruhatár arra van!" (Lanwell)
"Ty, mint kakas... Ööö... Tyúk." (Picilány öccse)
"Gáz lenne, ha nem tudnék emberek előtt beszélni..." (Chika)
Jah, és Pöttömmel elhatároztuk, hogy jövőre a családdal (Sorry, de így döntöttünk) CP-zünk, meg ketten csinálunk AMV-t is...
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
Szerk: Pape 2008-04-20 09:26:10
Jeah! Az utsó képen ott ülök, jobbra, zöldben, nagyon "érdekes" arccal... Höhöhö...
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
beküldve: 2008-04-20 08:09:57
(#254) aki azt írta h azért van a pecsában a con mert a vidékiek is megtalálják nem kicsit mondott baromságot! lehet sokkal nagyobb helyen is tartani 2-3szoros belépővel! nagyobb hely->több ember->ugyanolyan tömegnyomor egy nagyobb csarnokban. ja és tegyük hozzá h biztos h mindenki kiadna 2-3000 ft-ot a belépőre? mert bocsi, de nekem a 33%-os retúr jegyem került 3400ft-ba, plussz hozzáadjuk a 3000ft-os belépőt. az 6.000ft csak a bejutásért. hülyének néztek?! és akkor még nekem viszonylag olcsó a vonatjegyem szvsz! azaz 3 manga árát veszítem el az élmény miatt. és én még szerencsés helyzetben vagyok hiszen nem tanulok és a szüleimnél lakok. tehát nem kell fizetnem olyan sok rezsit... szóval biztos h megérné ez a MAT-nak?
okés, azt mindenki tudja h ez így nem mehet tovább! nagyon kicsi már a pecsa. (én is így gondolom) de azért egy kicsit meg kellene nézni a túloldalt is. h milyen helyzetben vannak. és ha megkockáztatnak egy nagyobb helyet és sokan nem tudnak eljönni v nem akarnak mert jóval drágább a jegy? (->mivel sajnos a nagyobb helyek általában drágábbak is és nem 10-20ezer forinttal) na akkor mi van? és tegyük hozzá h az időpontot is a pecsa esetében is nehézkes volt megszerezni, mert nagyon be voltak táblázva. a mégnagyobb helyeknél meg mégnehezebb időpontot találni.
okés, azt mindenki tudja h ez így nem mehet tovább! nagyon kicsi már a pecsa. (én is így gondolom) de azért egy kicsit meg kellene nézni a túloldalt is. h milyen helyzetben vannak. és ha megkockáztatnak egy nagyobb helyet és sokan nem tudnak eljönni v nem akarnak mert jóval drágább a jegy? (->mivel sajnos a nagyobb helyek általában drágábbak is és nem 10-20ezer forinttal) na akkor mi van? és tegyük hozzá h az időpontot is a pecsa esetében is nehézkes volt megszerezni, mert nagyon be voltak táblázva. a mégnagyobb helyeknél meg mégnehezebb időpontot találni.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2008-04-20 07:31:00
(#253) beküldve: 2008-04-20 07:22:21
(#252) Akkor tőlem is egy kicsit a szombati napról:
Odaértünk 9-re, és majdnem szívrohamot kaptam a sortól, ami ott állt. Még szerencse, hogy nekünk már megvolt a jegy, különben biztos sírógörcsöt kaptam volna. 9:30 körül jelentették be, hogy elfogytak a jegyek... o.O gondolom tizesével vették, akinek még jutott. (Mekkora bizniszt lehetne Conon csinálni a jegyüzérkedésből! XD)
10-kor sorbaálltunk mi is, hogy egy óra alatt bejussunk az éttermen keresztül, borzalmasan lassú volt, ahhoz képest, hogy itt már mindenkinek meg volt a jegye. Közben mindenféle nézelődők meg sétálok megnézték az ottani cosplayeseket, gőzük nem volt, hogy mit áll ott a sok idióta. Néni még meg is kérdezte, hogy az e a bolhapiaci sor... XD Majdnem rávágtam neki, hogy "persze, ma minden ingyé van, azé vagyunk ennyien." *sweatdrops*
Bejutás után félkör Mangafanék felé, de a tömeg miatt végül Dharma lett belőle, amit nem bántam meg. Ahhoz képest, hogy kezdők, jó lett, bár van benne egy-két story, ami érthetetlen volt számomra. Erről majd a topikjában részletesen. Mondták, hogy volt ott még 3-4 magyar doujinshi is, annál az asztalnál, de én vak lehetek, mert nem láttam őket. o.O
Ezután Mangafan (itt költöttem a legtöbbet, szóval Vagabond, ok? XD) aztán Mangattack, majd Delta Vision, de végül is a Berserket kihagytam. :S
Eztán és közben meg előtte ismikkel való talizás, egyikük rohadt jó Seras Victoriás cosplayben... hihetetlen jól meg volt csinálva. Aztán rajzokat néztük, meg Doujinshikás beszélgetést, újabb ismerősök, kis mangaolvasás a padon végül eredményhirdetés, szívroham, gyönyörű hangú karaokések és go home. Sajnos a cosplayverseny teljesen kimaradt, de akiket menet közben láttam, azok közül voltak nagyon jók.
A lista: DHARMA, Hellsing, Alive, Árnybíró 8., Dramacon 3., Az ördög menyasszonya, Boku no Koe 1. + Naruto 2.
A zacsi megint jó volt, sőt, nagyon jó volt... még jó, hogy ilyen nagy, meg stramp, mert nem tudom miben cipeltem volna a cuccot egész nap. XD
Szerk.: a teltkarcsú lányokról annyit, hogy tényleg dícséretes, hogy fel merik venni, de igazán meg kéne gondolni, hogy mit. XD (Én sem mondell alkat vagyok, de eszembe nem jutna miniszoknyát venni... nah mind1)
Jah, és a nagyteremről jut eszembe, ezt kihagytam... megint foglalták a helyet a táskáknak. ^^ ül két csávó a sorban, mellettük két üres hely, egyiken egy kabát. Megkérdeztem, hogy leülhetek-e, mondták, nem mert foglalt. Jól van, 10 percre rá föláll a két csávó is és kimennek, táskát persze otthagyták a széken. Nah mondom, akkor leülök. Erre jön két csaj, hogy visszaülhetnek-e... hát mondom jól van. Persze ott volt a két srácnak is a helye, de nem... nekik oda kellett ülniük, ahol én ültem. Rá félórára megjelent a két úriember is és visszacsücsültek a helyükre... Én erre már csak azt tudom kérdezni, hogy bocsi, de hol lehet helyjegyet venni a nagyterembe? No comment... Legközelebb én is viszek egy rakat cumót, aztán korán bemegyek, lefoglalom a legjobb sort úgy, hogy telepakolom, aztán mikor épp olyan kedvünk van, akkor az összes ismerőssel bemegyünk... Vagy nem tom, lehet ez csak nekem tűnik ilyen non-sense dolognak.
Odaértünk 9-re, és majdnem szívrohamot kaptam a sortól, ami ott állt. Még szerencse, hogy nekünk már megvolt a jegy, különben biztos sírógörcsöt kaptam volna. 9:30 körül jelentették be, hogy elfogytak a jegyek... o.O gondolom tizesével vették, akinek még jutott. (Mekkora bizniszt lehetne Conon csinálni a jegyüzérkedésből! XD)
10-kor sorbaálltunk mi is, hogy egy óra alatt bejussunk az éttermen keresztül, borzalmasan lassú volt, ahhoz képest, hogy itt már mindenkinek meg volt a jegye. Közben mindenféle nézelődők meg sétálok megnézték az ottani cosplayeseket, gőzük nem volt, hogy mit áll ott a sok idióta. Néni még meg is kérdezte, hogy az e a bolhapiaci sor... XD Majdnem rávágtam neki, hogy "persze, ma minden ingyé van, azé vagyunk ennyien." *sweatdrops*
Bejutás után félkör Mangafanék felé, de a tömeg miatt végül Dharma lett belőle, amit nem bántam meg. Ahhoz képest, hogy kezdők, jó lett, bár van benne egy-két story, ami érthetetlen volt számomra. Erről majd a topikjában részletesen. Mondták, hogy volt ott még 3-4 magyar doujinshi is, annál az asztalnál, de én vak lehetek, mert nem láttam őket. o.O
Ezután Mangafan (itt költöttem a legtöbbet, szóval Vagabond, ok? XD) aztán Mangattack, majd Delta Vision, de végül is a Berserket kihagytam. :S
Eztán és közben meg előtte ismikkel való talizás, egyikük rohadt jó Seras Victoriás cosplayben... hihetetlen jól meg volt csinálva. Aztán rajzokat néztük, meg Doujinshikás beszélgetést, újabb ismerősök, kis mangaolvasás a padon végül eredményhirdetés, szívroham, gyönyörű hangú karaokések és go home. Sajnos a cosplayverseny teljesen kimaradt, de akiket menet közben láttam, azok közül voltak nagyon jók.
A lista: DHARMA, Hellsing, Alive, Árnybíró 8., Dramacon 3., Az ördög menyasszonya, Boku no Koe 1. + Naruto 2.
A zacsi megint jó volt, sőt, nagyon jó volt... még jó, hogy ilyen nagy, meg stramp, mert nem tudom miben cipeltem volna a cuccot egész nap. XD
Szerk.: a teltkarcsú lányokról annyit, hogy tényleg dícséretes, hogy fel merik venni, de igazán meg kéne gondolni, hogy mit. XD (Én sem mondell alkat vagyok, de eszembe nem jutna miniszoknyát venni... nah mind1)
Jah, és a nagyteremről jut eszembe, ezt kihagytam... megint foglalták a helyet a táskáknak. ^^ ül két csávó a sorban, mellettük két üres hely, egyiken egy kabát. Megkérdeztem, hogy leülhetek-e, mondták, nem mert foglalt. Jól van, 10 percre rá föláll a két csávó is és kimennek, táskát persze otthagyták a széken. Nah mondom, akkor leülök. Erre jön két csaj, hogy visszaülhetnek-e... hát mondom jól van. Persze ott volt a két srácnak is a helye, de nem... nekik oda kellett ülniük, ahol én ültem. Rá félórára megjelent a két úriember is és visszacsücsültek a helyükre... Én erre már csak azt tudom kérdezni, hogy bocsi, de hol lehet helyjegyet venni a nagyterembe? No comment... Legközelebb én is viszek egy rakat cumót, aztán korán bemegyek, lefoglalom a legjobb sort úgy, hogy telepakolom, aztán mikor épp olyan kedvünk van, akkor az összes ismerőssel bemegyünk... Vagy nem tom, lehet ez csak nekem tűnik ilyen non-sense dolognak.
Szerk: pansy 2008-04-20 07:37:23
beküldve: 2008-04-20 01:30:13
(#251) Picilány: A lelki megrázkódtatáson már túltettem magam, a kövi conra már biztos jeggyel érkezek /:-I A lelkes Szakuragörlöket azért megnéztem volna:p Na, talán majd fényképen. A Death Note bejentésnek örülök, a bejutottakra meg irigykedek:(
Kb ennyi. De azt tartom, hogy a helyszín már nem megfelelő a rendezvény számára. Akármely hely lenne meghirdetve, az érdeklődők megtalálnák, és nem lennének ilyenmértékű helyproblémák sem, talán...
update: Az Árnybíró 10et meg vehetem meg könyves boltban...
Kb ennyi. De azt tartom, hogy a helyszín már nem megfelelő a rendezvény számára. Akármely hely lenne meghirdetve, az érdeklődők megtalálnák, és nem lennének ilyenmértékű helyproblémák sem, talán...
update: Az Árnybíró 10et meg vehetem meg könyves boltban...
Someday the Dream will End
Még kárabb, hogy FMA-s/Hellsinges szatyor van :(
Szerintem is, egy Hellsing-Hellsinges jobb lett volna *____*
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-04-19 22:45:50
(#249) Holnap végre én is megyek *.*
Kár, hogy fórumtaliról lemaradtam. Még kárabb, hogy FMA-s/Hellsinges szatyor van :( ÉN legalábbis nem örülök neki. Talán még arra is vetemedek, hogy ne vegyek semmit mangafantól Na majd a Death Note nyáron
Remélem Bleachet nem kapkodják el előlem holnap
Kár, hogy fórumtaliról lemaradtam. Még kárabb, hogy FMA-s/Hellsinges szatyor van :( ÉN legalábbis nem örülök neki. Talán még arra is vetemedek, hogy ne vegyek semmit mangafantól Na majd a Death Note nyáron
Remélem Bleachet nem kapkodják el előlem holnap
beküldve: 2008-04-19 22:05:40
(#248) nem téma voltál csak megjegyeztük....
2. tom h ilyenek a lányok..de hát istenem..az anja nem néz rá mielőtt kiengedi az utcára h kislányom" enyhén teltkarcsú vagy ez a ruha pedig nem előnyös számodra"(és még igen szépen fogalmaztam )....és..hát..khm...én naon jót röhögtem h ki sem tudja magát húzni abban a nyomoronc fűzőben..hát a fűzőt is meg kell tanulni viselni ..ha nem tom hordani nem veszem fel...áá ..
2. tom h ilyenek a lányok..de hát istenem..az anja nem néz rá mielőtt kiengedi az utcára h kislányom" enyhén teltkarcsú vagy ez a ruha pedig nem előnyös számodra"(és még igen szépen fogalmaztam )....és..hát..khm...én naon jót röhögtem h ki sem tudja magát húzni abban a nyomoronc fűzőben..hát a fűzőt is meg kell tanulni viselni ..ha nem tom hordani nem veszem fel...áá ..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szerk: PICILÁNY 2008-04-19 22:06:15