Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
SakuraCon 2008
Kapcsolódó tartalom: SakuraCon 2008
Ó, én ilyen gyakori téma vagyok? :)
Délben én még a nagyteremben pihiztem, ugye akkortájt már volt egy pár végigrohanás (nehogymár elkapkodják a jó cuccokat címen). Amikor először ránéztem az órámra, éppen fél 2-t jelzett. >)
Első conod volt? Mert nem ritka, hogy nem éppen cosplay-alkat kislányok beöltöznek fanszervíznéninek. Erre egyesek azt mondanák, hogy 'van elég önbizalma, dícséretes', de a másik fél inkább úgy látja maga előtt, mint 'nincs elég önkritikája' :')
hanon miért nem jöttél ki fórum,talira????,és szépen pusztítottál(igen vettem a fáradságot és elolvastam amit írtál)
Délben én még a nagyteremben pihiztem, ugye akkortájt már volt egy pár végigrohanás (nehogymár elkapkodják a jó cuccokat címen). Amikor először ránéztem az órámra, éppen fél 2-t jelzett. >)
Első conod volt? Mert nem ritka, hogy nem éppen cosplay-alkat kislányok beöltöznek fanszervíznéninek. Erre egyesek azt mondanák, hogy 'van elég önbizalma, dícséretes', de a másik fél inkább úgy látja maga előtt, mint 'nincs elég önkritikája' :')
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
És akkor megláttam a szatyort...gyönyörűszép, köszönöm! *___*
Hellsinges zacsi volt?
félig hellsing a másik oldala fma
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szerk: PICILÁNY 2008-04-19 21:34:18
beküldve: 2008-04-19 21:21:23
(#245) martin..mindenki elmondta jóval con előtt ha akarsz jegyet con előtt héttel menj ki pecsához v kérj meg vkit h szerezzen mert nem lesz... de ne bánkódj..leg .lemaradtál a bálna bébik felvonulásáról(enyhén "püffed" cosplay-es lányok)..és szurkolok nked h sikerüljön nyacon..(nyári anime con) ..és azért pecsa mert azt mindenki tudja pesten hol van.. még a vidékiek .. míg ha megkérdezed hol a gödör klub azt már jóval kevesebben
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
És akkor megláttam a szatyort...gyönyörűszép, köszönöm! *___*
Hellsinges zacsi volt?
beküldve: 2008-04-19 21:14:49
(#243) Ááá... A szervezők ennyi erővel azt is mondhatták volna, hogy akinek nincs már rég meg a jegye az el se jöjjön. Három órát vártam abban a rohadt tömegben/"sorban", azért hogy aztán ide oda lökdössön a csorda, szegény MisaMisát mellettem majdnem agyonynomták, jegyem persze nem lett.
Én is hüje vagyok, hogy nem vettem előre jegyet, de a szervezők is átgondolhatnák, hogyha nagyobb helyen rendezik meg, egyrészt nincs ilyen, másrészt több jegy fogy, több a vendég, több pénz stb... Ez mindenkinek jó lenne.
Mindenesetre a nyári conra már jeggyel érkezek, de ez a napom jól el lett rontva.
Update: Mangafan, köszönöm, hogy a Death Note-ot adjátok ki Az első jó hír ezen a napon..
Én is hüje vagyok, hogy nem vettem előre jegyet, de a szervezők is átgondolhatnák, hogyha nagyobb helyen rendezik meg, egyrészt nincs ilyen, másrészt több jegy fogy, több a vendég, több pénz stb... Ez mindenkinek jó lenne.
Mindenesetre a nyári conra már jeggyel érkezek, de ez a napom jól el lett rontva.
Update: Mangafan, köszönöm, hogy a Death Note-ot adjátok ki Az első jó hír ezen a napon..
Someday the Dream will End
beküldve: 2008-04-19 21:05:30
(#242) nos élményeim sakura conról: 1naon jó volt főleg h szeretett férjem miatt 5x másztam át egy g**i kerítést ami 2x majdnem a p**ba állt..
2. anyával beszabadultunk a férfi mosdóba(naon édes volt főleg a wcpaper szerzése)
3. naon édes apám van "- köszönjük emese"
4.naon édesek a cosplay-esek.. *némi irónia*
5.kérdések amik megfogalmazódtak az otaku családban és pár ott levőben(lanwell viki riku stb.):
1.-édes drága egyetlen cicavirág hanonbébi hol az istenben volt???,
2.- Ki az a SANYI és ki ismerheti?? (örök kérdés marad szerintem ) aki sanyit nem ismerné..:valszeg. vidéki.. enyhén napbarnítot(másra céloz nem a tulzott napozásra) ..mindig a lehető leghülyébb pillanatban kattint a vakus fényképezőmasinájával a szemedbe és nem is ismer és meg sem kérdez róla h engeded egyáltalán h fotozzon..(de elnézed neki mert látszik h nem gyakran jár emberek közé)
3.- a cosplay-es lányok zömének miért nem szólnak h bálnák és ne vegyenek fel miniszoknyát/ ne tegye szét miniben a lábat mert enyhén látszik az alsóneműje...
jah és a a legédesebb .. pape: miért nem szóltál h a 3 csávó nézte a seggem.. ha észrevettem volna(bár még mindig nem növesztettem hátra szemeket) leüttöttem volna mindegyiket-...
összességében jó volt.. mangafan pultja édes volt.. picilány egy kérdést tett fel lanwell azonnal leszólta..khm(ezért ám még kikapsz egyszer)..sajnálom h csabáékkal nem volt időm beszélni.. ...jah és az egyszemélyes stand up comedy-ket azért ne feledjük......nos sajnálom azokat akik nem jöttek akik meg ott voltak remélem élvezték..
jah és legfontosabb .. trisa..jó lett a tábla
hanon miért nem jöttél ki fórumtalira????,és szépen pusztítottál(igen vettem a fáradságot és elolvastam amit írtál)
2. anyával beszabadultunk a férfi mosdóba(naon édes volt főleg a wcpaper szerzése)
3. naon édes apám van "- köszönjük emese"
4.naon édesek a cosplay-esek.. *némi irónia*
5.kérdések amik megfogalmazódtak az otaku családban és pár ott levőben(lanwell viki riku stb.):
1.-édes drága egyetlen cicavirág hanonbébi hol az istenben volt???,
2.- Ki az a SANYI és ki ismerheti?? (örök kérdés marad szerintem ) aki sanyit nem ismerné..:valszeg. vidéki.. enyhén napbarnítot(másra céloz nem a tulzott napozásra) ..mindig a lehető leghülyébb pillanatban kattint a vakus fényképezőmasinájával a szemedbe és nem is ismer és meg sem kérdez róla h engeded egyáltalán h fotozzon..(de elnézed neki mert látszik h nem gyakran jár emberek közé)
3.- a cosplay-es lányok zömének miért nem szólnak h bálnák és ne vegyenek fel miniszoknyát/ ne tegye szét miniben a lábat mert enyhén látszik az alsóneműje...
jah és a a legédesebb .. pape: miért nem szóltál h a 3 csávó nézte a seggem.. ha észrevettem volna(bár még mindig nem növesztettem hátra szemeket) leüttöttem volna mindegyiket-...
összességében jó volt.. mangafan pultja édes volt.. picilány egy kérdést tett fel lanwell azonnal leszólta..khm(ezért ám még kikapsz egyszer)..sajnálom h csabáékkal nem volt időm beszélni.. ...jah és az egyszemélyes stand up comedy-ket azért ne feledjük......nos sajnálom azokat akik nem jöttek akik meg ott voltak remélem élvezték..
jah és legfontosabb .. trisa..jó lett a tábla
hanon miért nem jöttél ki fórumtalira????,és szépen pusztítottál(igen vettem a fáradságot és elolvastam amit írtál)
Szerk: PICILÁNY 2008-04-19 21:59:31
beküldve: 2008-04-19 21:05:13
(#241) Hihetetlenül jókat röhögtem azokon a duzzogó embőcökön, akik azon nyafogtak, hogy elfogytak a jegyek. Ez van, miért nem vették meg előre.
Aztán, sorbanállás: jól elvoltunk, vicceket meséltem, hogy kicsit javítsam az éppen általánosan eluralkodó nyomorult kedélyállapotot, ott nagyon mókásnak tűntek. Aztán egy iqfighter kislány rágyújtott egy szál cigire a tömeg közepén. Ha nem szól rá az előtte álló csávesz én nyomom le a torkán. Aztán mellettem álló kedves védőszentem elkezdett enni, és tök érdekes volt, ahányszor beleharapott a szendvicsébe, annyiszor megindult a sot pár lépéssel. Na itt elővettem a piámat :'D Közben megbeszéltük, haditervet, avagy 'beront - vásárol - fényképez', ebből a beront-vásárol meglett, de rájöttem, hogy üldögélni még mindig jobb :') Namindegy, maradjunk a sorbanállásnál. Akkor jött a java, a szervezők próbáltak kijutni, azok a pirospólós informatikusfejűek, téglalap szemüveggel (nem mintha nekem nem olyan lenne XDD).
Noaztán csak bejutottunk valahogy, történetesen beelőztünk balról a sátorkánál >D Naszóval, ott az étterem résznél egy picit eltévedtünk, de csak rájöttünk, hogy nem kellett volna körbemenni :') Szóval mentünk, tatyóellenőrzés, és akkor rohanás mangafan pulthoz. Ott sikoltoztam egy picit, hogy "védőborítóóó!!" , vagy valami hasonló, nem tudom, nem voltam egészen magamnál x') És akkor megláttam a szatyort...gyönyörűszép, köszönöm! *___* Aztán elmentünk megvettük a magyarok közül azt, ami érdekelt (lista majd lentebb lesz elvileg), aztán bementünk nagyterembe, keresni 2 széket. No találtunk is, cucc le, mert már akkor elég nehezek voltak. Gyorsan kiszaladtunk, bevásárlótúra nézegetős része következett, de közben összefutottunk még ismerősökkel is stb. Én gyorsan visszarohantam a fényképezőgépemért, és hirtelen nem találtam a táskánkat O__o Aztán kiderült, hogy egy kedves csapatocska egyel előrébb rakta, mert ők előbb voltak ott, és hogyők foglalták azt a négy (!) széket. No, mi csak annyit vettünk észre előtte, hogy van két töküres hely, és mi oda leraktuk a tatyókat. De ha az nekik foglalt, akkor fogalt, csak azt nem értettem, hogy ezt miért kellett úgy közölnie, ahogy közölte.
Na ugorjunk, sétáltunk még párat, nézegettünk posztereket etc etc, aztán kezdődött a cosplayverseny, aholis világossá vált számomra, hogy a gépem szar x') Nomindegy, hát volt már jobb is, most nincs kedvem részletezni, így is kurvahosszú mán' ez a post x') Azért mechakislány, meg holdaspálcás kislány, meg Gundam mecha úr ütöttek.
Amv verseny. Na ezt viszont már igen, amíg el nem felejtem őket :')
1. Anime Heroes - Végül is jól összevágta, de valahogy már zavaróan sok volt a ratyiseinen.
2. Félember - Húligensz vs. Shinkai wtf? O.o
3. Reversed Mecha - Nem tudom értékelni, bum bum csatt.
4. The Game - Talán kicsit sok volt az effekt? Eer, már homályos ^^°
5. Other World - Nem tudom értékelni, dirr durr sutty.
6. Reggelizz, ne háborúzz - Először nem értettem, hogy hogyhogy Szalay Csongor énekel. Egyébként 2 akalommal nevettem el magam rajta, nem ütött akkorát, mint tervezte az illető.
7. Chaos - Ijj, be kell ismernem nem túlzottan rémlik ^^" Shinkaios volt ez is, ugye? No nembaj ^_^°
8. Digital Girl - "...but I don't really caaare! Yeah yeah yeah yeah!! 21st Century digital girl..." Na az egyik, ami tetszett. :) Még nem láttam az animét (tervezem), de soha nem gondoltam volna, hogy erre a számra ilyen jól rá lehet vágni, nagyon jó volt. :3
9. Le Portrait de Petit Cossette - Kicsit elfogult leszek, mivel nagyon szívem csücske a Cossette :) Direkt be is hívtam barátnőmet, merthogy "ezt légyszi nézd meg, csak ezt". Ennyire jó számot én még nem hallottam (najó), nagyon eltalálta, tökéletesen illik a Cossette hangulatához. Kicsit sok volt az effekt, de a zene mindent pótolt, már csak azért öröm volt figyelni ^^
10. Vámpírok hajnala - Nem tudom, nekem nem jött át :S
11. Álmodj, repülj, szeress -Ezt már kritizáltam. Nagyban és jobb hanggal sem tetszett jobban.
12. The One - Nem értékelném (dating-sim adaptáció hater)
13. Ed vs. Vash - Nem tudom értékelni.
14. Hanky Panky - Semmi extra nem volt benne, ezzel se nagyon tudok mit kezdeni.
15. Fallen Proxy - Bevallom őszintén, nem rémlik ^^°
16. Chiyo nem akar a földön járni - Eeer XDD Legnagyobb baj az volt, hogy az erős kihangosítás miatt nem mindenhol lehetett rendesen érteni a szöveget (én legalábbis nem mindent hallottam tisztán ott elöl), ezért nem jött le minden poén :S Itthon viszont újranéztem és nem rossz. De ez a szám x'DD
17. Dark Desire - Nem tudom értékelni...mert nem figyeltem XDDD
És a már fent említett zsákmány-lista:
¤Hellsing vol. 1 magyaruuuul :3
¤Árnybíró vol. 10
¤Tarot Café vol. 5
¤Rémmetró
¤Princess Ai special
¤Mermaid Melody Pichi Pichi Pitch vol. 1 (igen...igen...IGEN!!)
¤D.N.Angel vol. 1
¤Rozen Maiden vol. 1, 2
Ez csak a mai. Holnap is pusztítok >:)
Aztán, sorbanállás: jól elvoltunk, vicceket meséltem, hogy kicsit javítsam az éppen általánosan eluralkodó nyomorult kedélyállapotot, ott nagyon mókásnak tűntek. Aztán egy iqfighter kislány rágyújtott egy szál cigire a tömeg közepén. Ha nem szól rá az előtte álló csávesz én nyomom le a torkán. Aztán mellettem álló kedves védőszentem elkezdett enni, és tök érdekes volt, ahányszor beleharapott a szendvicsébe, annyiszor megindult a sot pár lépéssel. Na itt elővettem a piámat :'D Közben megbeszéltük, haditervet, avagy 'beront - vásárol - fényképez', ebből a beront-vásárol meglett, de rájöttem, hogy üldögélni még mindig jobb :') Namindegy, maradjunk a sorbanállásnál. Akkor jött a java, a szervezők próbáltak kijutni, azok a pirospólós informatikusfejűek, téglalap szemüveggel (nem mintha nekem nem olyan lenne XDD).
Noaztán csak bejutottunk valahogy, történetesen beelőztünk balról a sátorkánál >D Naszóval, ott az étterem résznél egy picit eltévedtünk, de csak rájöttünk, hogy nem kellett volna körbemenni :') Szóval mentünk, tatyóellenőrzés, és akkor rohanás mangafan pulthoz. Ott sikoltoztam egy picit, hogy "védőborítóóó!!" , vagy valami hasonló, nem tudom, nem voltam egészen magamnál x') És akkor megláttam a szatyort...gyönyörűszép, köszönöm! *___* Aztán elmentünk megvettük a magyarok közül azt, ami érdekelt (lista majd lentebb lesz elvileg), aztán bementünk nagyterembe, keresni 2 széket. No találtunk is, cucc le, mert már akkor elég nehezek voltak. Gyorsan kiszaladtunk, bevásárlótúra nézegetős része következett, de közben összefutottunk még ismerősökkel is stb. Én gyorsan visszarohantam a fényképezőgépemért, és hirtelen nem találtam a táskánkat O__o Aztán kiderült, hogy egy kedves csapatocska egyel előrébb rakta, mert ők előbb voltak ott, és hogyők foglalták azt a négy (!) széket. No, mi csak annyit vettünk észre előtte, hogy van két töküres hely, és mi oda leraktuk a tatyókat. De ha az nekik foglalt, akkor fogalt, csak azt nem értettem, hogy ezt miért kellett úgy közölnie, ahogy közölte.
Na ugorjunk, sétáltunk még párat, nézegettünk posztereket etc etc, aztán kezdődött a cosplayverseny, aholis világossá vált számomra, hogy a gépem szar x') Nomindegy, hát volt már jobb is, most nincs kedvem részletezni, így is kurvahosszú mán' ez a post x') Azért mechakislány, meg holdaspálcás kislány, meg Gundam mecha úr ütöttek.
Amv verseny. Na ezt viszont már igen, amíg el nem felejtem őket :')
1. Anime Heroes - Végül is jól összevágta, de valahogy már zavaróan sok volt a ratyiseinen.
2. Félember - Húligensz vs. Shinkai wtf? O.o
3. Reversed Mecha - Nem tudom értékelni, bum bum csatt.
4. The Game - Talán kicsit sok volt az effekt? Eer, már homályos ^^°
5. Other World - Nem tudom értékelni, dirr durr sutty.
6. Reggelizz, ne háborúzz - Először nem értettem, hogy hogyhogy Szalay Csongor énekel. Egyébként 2 akalommal nevettem el magam rajta, nem ütött akkorát, mint tervezte az illető.
7. Chaos - Ijj, be kell ismernem nem túlzottan rémlik ^^" Shinkaios volt ez is, ugye? No nembaj ^_^°
8. Digital Girl - "...but I don't really caaare! Yeah yeah yeah yeah!! 21st Century digital girl..." Na az egyik, ami tetszett. :) Még nem láttam az animét (tervezem), de soha nem gondoltam volna, hogy erre a számra ilyen jól rá lehet vágni, nagyon jó volt. :3
9. Le Portrait de Petit Cossette - Kicsit elfogult leszek, mivel nagyon szívem csücske a Cossette :) Direkt be is hívtam barátnőmet, merthogy "ezt légyszi nézd meg, csak ezt". Ennyire jó számot én még nem hallottam (najó), nagyon eltalálta, tökéletesen illik a Cossette hangulatához. Kicsit sok volt az effekt, de a zene mindent pótolt, már csak azért öröm volt figyelni ^^
10. Vámpírok hajnala - Nem tudom, nekem nem jött át :S
11. Álmodj, repülj, szeress -Ezt már kritizáltam. Nagyban és jobb hanggal sem tetszett jobban.
12. The One - Nem értékelném (dating-sim adaptáció hater)
13. Ed vs. Vash - Nem tudom értékelni.
14. Hanky Panky - Semmi extra nem volt benne, ezzel se nagyon tudok mit kezdeni.
15. Fallen Proxy - Bevallom őszintén, nem rémlik ^^°
16. Chiyo nem akar a földön járni - Eeer XDD Legnagyobb baj az volt, hogy az erős kihangosítás miatt nem mindenhol lehetett rendesen érteni a szöveget (én legalábbis nem mindent hallottam tisztán ott elöl), ezért nem jött le minden poén :S Itthon viszont újranéztem és nem rossz. De ez a szám x'DD
17. Dark Desire - Nem tudom értékelni...mert nem figyeltem XDDD
És a már fent említett zsákmány-lista:
¤Hellsing vol. 1 magyaruuuul :3
¤Árnybíró vol. 10
¤Tarot Café vol. 5
¤Rémmetró
¤Princess Ai special
¤Mermaid Melody Pichi Pichi Pitch vol. 1 (igen...igen...IGEN!!)
¤D.N.Angel vol. 1
¤Rozen Maiden vol. 1, 2
Ez csak a mai. Holnap is pusztítok >:)
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2008-04-19 21:56:36
ÁÁÁÁÁÁ de gyűűűűűlölöm ezt a szervezést! Nekinyomtak a korlátnak a kis szemetek, elémnyomakodtak, a szervezők azt mondták h álljunk a bal oldalra, be is álltam, erre kijelentették, h máshogy nézve bal oldalra! úúúúúúúúúúúúúúúú rsiteen!!!! kemény 5 percig voltak nyitva a pénztárak, mikor azt mondták h elfogytak a jegyek szombatra! 600 jegy HOGY fogy el 5 perc alatt????!!!!
Megállapítás: hasznos tud lenni, ha az ember egy jól megtermett C Shinigamival áll sorban. Én ezt tettem, aztán beelőztem a halálistent és jutott még nekem a vasárnapi jegyekből. Hát ez a sorbanállás egy élmény volt
Megfogadtam, hogy nyáron előre megveszem már, de lehet, hogy a feeling kedvéért ott veszem meg. Vagy nem.
Köszi :))
Hát remélem bejutok... :)
Hát remélem bejutok... :)
örülök ha tudtam segíteni :)
hmm.. azon gondolkodom, hogy menjek-e holnap, mert az a társaság amivel ma mentem volna, holnap már tuti nem megy... :S
„Ha valami nagyon értékes neked, míg el nem veszíted az életed, ezzel a két kezeddel kell megvédened!”
beküldve: 2008-04-19 15:20:01
(#238) beküldve: 2008-04-19 14:09:36
(#237) ja, és ha elővételben vetted akkor a főbejárathoz kell asszem teljesen, ha pedig ott a helyszínen, akkor kell jobbra (HA SZEMBENÁLLSZ XD )
és vigyázz nehogy nekipaszírozzanak a pénztárablaknak mint engem ma x)
és vigyázz nehogy nekipaszírozzanak a pénztárablaknak mint engem ma x)
„Ha valami nagyon értékes neked, míg el nem veszíted az életed, ezzel a két kezeddel kell megvédened!”
[/QUOTE]És akkor pontosan hova is kell állni? :)
Én is holnap mennék, de annyi mindent olvastam, hogy már teljesen összezavarodtam
Szóval ha állok a bejárat előtt, akkor hozzám képest balra vagy jobbra van a jegyváltóhely?[/QUOTE]
ha szembeállsz a pecsával akkor jobbra :) minket is itt irányítottak félre ma (többek közt ezér sem jutottam be), mer a csávó azt mondta h balra álljunk, de ő háttal állt az épületnek, és úgy gondolta h balra szal... ha szembeállsz akkor jobbre ez a lényeg XD
amúgy sztetek is kevesebben jönnek holnap?
Én is holnap mennék, de annyi mindent olvastam, hogy már teljesen összezavarodtam
Szóval ha állok a bejárat előtt, akkor hozzám képest balra vagy jobbra van a jegyváltóhely?[/QUOTE]
ha szembeállsz a pecsával akkor jobbra :) minket is itt irányítottak félre ma (többek közt ezér sem jutottam be), mer a csávó azt mondta h balra álljunk, de ő háttal állt az épületnek, és úgy gondolta h balra szal... ha szembeállsz akkor jobbre ez a lényeg XD
amúgy sztetek is kevesebben jönnek holnap?
Szóval ha állok a bejárat előtt, akkor hozzám képest balra vagy jobbra van a jegyváltóhely?
[Link]
Ennyit tudok én is, de hátha segít.
remélem tényleg így lesz, most meg már úgyis tom hova kell állni x)
És akkor pontosan hova is kell állni? :)
Szóval ha állok a bejárat előtt, akkor hozzám képest balra vagy jobbra van a jegyváltóhely?
remélem legközelebb a symában rendezik.
Akkor legalább kétszer annyiba kerülne egy belépő.
Gyere holnap, elvileg akkor nem korlátozzák a bejutást
tééééényleg??? jujjj akkor lehet h mééégis megyek :) holnapra úgyis alig akarnak menni. én legalábbis ezt hallottam. remélem tényleg így lesz, most meg már úgyis tom hova kell állni x) amúgy fura, mert volt egy-két idegesítő sikítozó hülyegyerek, de am. sztem egész jól összetartott az a réteg amivel vártam a jegyre (bár nem kaptunk az tény XD)