Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
SakuraCon 2008
Kapcsolódó tartalom: SakuraCon 2008
Wow, még mindig ekkora a különbség a két nap népszerűsége között? Azt hittem, ez idénre elmosódik, és mindkét nap teltház lesz.
Legalább nem kell majd annyit várni a Konzolokra.:)
INGYEN ÖLELÉS! :)
Mindent a hobbinkért.... Szerencsére hétfő szabadnap, így alvás délig. Alig másfél nap és indul a mandula.
Én soproni vagyok
és melyik vonattal mész?
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2008-04-17 20:35:00
(#198) Én soproni vagyok és mind a két nap ott leszek. Igaz utánna hétfőn 10re kel menni, kedden pedig előre beígértek 4 dogát, hétfőre meg csak egyet, de hát... De nem baj fizikára úgysem lesz szükségem japán szakon^^
INGYEN ÖLELÉS! :)
beküldve: 2008-04-17 20:31:36
(#197) Hát igen =D
Ha nagyon akarja =D
Holnap végre 4. cím, és holnapután végre Con =)
Remélem nem lesz rossz idő =(
Ha nagyon akarja =D
Holnap végre 4. cím, és holnapután végre Con =)
Remélem nem lesz rossz idő =(
MIANEVED?!
beküldve: 2008-04-17 20:28:51
(#196) Tanulság: Ha az ember nagyon kar valamit azt így is, úgy is beteljesíti...nyehehe
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-04-17 20:22:53
(#195) csak h meglepetés legyen, 1 újabb vidéki fog ottlenni mind2 napon...(én)
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2008-04-17 20:16:34
(#194) Én is videéki 2 napra. Szerencsére nem lesz mesze a szállás a PeCsától. Ha az ember talál 1-2-sok embert. olcsón megúszhatja a szállást. Én még szabadságot is vettem ki...
beküldve: 2008-04-17 20:04:25
(#193) Én is vidéki avgyok meg bnőm is Debreceni, mégis mindkét nap ottleszünk
MIANEVED?!
Én is vidéki vagyok, mégiskétnapra megyek *evil laugh*
Szerencsés lélek vagy! Irígyellek!
Én is vidéki vagyok, mégiskétnapra megyek *evil laugh*
Én is... és a kollégium egy naon-naon jó találmány... lol
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-04-17 19:57:15
(#190) Én is vidéki vagyok, mégiskétnapra megyek *evil laugh*
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Wow, még mindig ekkora a különbség a két nap népszerűsége között? Azt hittem, ez idénre elmosódik, és mindkét nap teltház lesz.
Szerintem ez főként annak tudható be, hogy a vidékiek egy része csak 1 napra megy… Szívem szerint én is mindkét nap ott lennék de, a szállás nem igazén tudom megoldani. T_T
Szerk: Miyu-chan 2008-04-17 19:49:50
Bakker, bár nekem megvan a jegyem, de gondoltam azért még punnyadok előtte egyet és csak délre megyek oda a talira... akkor viszont már lehet, hogy nem férek majd be?
lehet h roszul értelmeztem az írottakat de akiknek megvan a jegyük végülis mászkálhatnak kibe az előb irottak alapján a kijelölt helyen. a jegy árúsítást fogják "szabályozni" ennek fügvényében .és végülis a tűzvédelmi rendetsems zivatás képpen találták ki...
Ezek szerint igen. Pedig vasárnap van a CP performance, ami sokkal jobb mint a szombati craftmanship... Én ot leszek mindkét napon...