Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
SakuraCon 2008
Kapcsolódó tartalom: SakuraCon 2008
beküldve: 2008-04-15 13:22:20
(#141) Jajam, csak nézzétek meg a Super Size Me-t x) a sültkrumpli egy hónap után is ugyanúgy néz ki, mint amikor kiemelték az olajból fujjj....
„Ha valami nagyon értékes neked, míg el nem veszíted az életed, ezzel a két kezeddel kell megvédened!”
beküldve: 2008-04-15 13:19:03
(#140) Off
A meki és társai több szempontból rosszak:
Iszonyú kicsi az árához képest, nem laksz vele jól, csak 3-4 darab hamburger vásárlása esetén. Nincs benne igazi sajt, csak massza (trutymó). Túl fűszeres és zsíros, így még egészségtelen is. Utóljára kb 7-8 éve mekiztem.
Nem mondom azt, hogy nem szoktam hamburgerezni, de én olyan helyen teszem, ahol 500Ft-ért még jól is tudok lakni. Kb 5x-öse a mekisnek és igazi (trapista) sajt kerül bele. És még duplahús is van benne. Persze ez nem pesten van.
ui: Sajtburger rulzz!!
A meki és társai több szempontból rosszak:
Iszonyú kicsi az árához képest, nem laksz vele jól, csak 3-4 darab hamburger vásárlása esetén. Nincs benne igazi sajt, csak massza (trutymó). Túl fűszeres és zsíros, így még egészségtelen is. Utóljára kb 7-8 éve mekiztem.
Nem mondom azt, hogy nem szoktam hamburgerezni, de én olyan helyen teszem, ahol 500Ft-ért még jól is tudok lakni. Kb 5x-öse a mekisnek és igazi (trapista) sajt kerül bele. És még duplahús is van benne. Persze ez nem pesten van.
ui: Sajtburger rulzz!!
beküldve: 2008-04-15 13:07:48
(#139) Végre van társaság akivel megyek jippíííí csak a jegy nincs még meg... hmm.. sztetek kapok ha vasárnap mondjuk 8ra ottleszek???
Köszi a tippeket, nekem is ez lesz (vagy csak lett volna) az első conom.
Köszi a tippeket, nekem is ez lesz (vagy csak lett volna) az első conom.
„Ha valami nagyon értékes neked, míg el nem veszíted az életed, ezzel a két kezeddel kell megvédened!”
Lassan az egész bolhapiaci lépcsős szabadteret be kell hódoltatni a Connak!
Vasárnapra úgyis 25°C lesz állítólag, majd sátrazunk sokat!
Őszre már valószínűleg nem a PeCsában lesz a rendezvény. Ezt a szervezők is említették valemelyik fórumon. Egyszerűen kinőtta az Animecon a Petőfi csarnokot...
Ha belegondolok, hogy az első conomon egy közepes művházban simán elfértünk, ez szép fejlődés.
Lassan az egész bolhapiaci lépcsős szabadteret be kell hódoltatni a Connak!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Ez mindenképpen jó hír, ha közlekedni akarunk, de el tudom már most képzeln azt a tömeget, ami a klubhelységben lesz...
Uhh, a hírt olvasva nekem is az első látomásom egy emberekkel telített terem, ahol lépni nem lehet, nincs levegő és Pansy a maga 150cm-ével egy kukkot sem fog látni a pulton lévő dolgokból. De még mindig jobb, mintha a folyosón lenne, így legalább az ember eldöntheti, hogy be akar-e menni a tömegnyomorba vagy sem.
beküldve: 2008-04-15 12:35:27
(#135) Új infók a Sakuraconról a japanimania.hu-n. Ami a legérdekesebb:
Újdonság a sátor és az étterem - kívül-belül megújult ezzel a rendezvényhelyszín, amire már igencsak szükség volt, reméljük, egyelőre elég lesz! Míg az egyik klubhelyiségben programok várnak egész nap, a másikban különböző pultok kínálják portékáikat - remélhetőleg ezáltal a folyosókat tehermenetesítve.
Ez mindenképpen jó hír, ha közlekedni akarunk, de el tudom már most képzeln azt a tömeget, ami a klubhelységben lesz...
A teljes hír:
[Link]
Újdonság a sátor és az étterem - kívül-belül megújult ezzel a rendezvényhelyszín, amire már igencsak szükség volt, reméljük, egyelőre elég lesz! Míg az egyik klubhelyiségben programok várnak egész nap, a másikban különböző pultok kínálják portékáikat - remélhetőleg ezáltal a folyosókat tehermenetesítve.
A teljes hír:
[Link]
Igazad van, de akkor sem tudsz jól lakni belőle. XDD
Jó de legalább lesz egy kedves kis műanyag golyó a beledben, ami után már úgysem kívánsz semmit.
Ohh ja, az angol nyelvű mangafelhozatal milyensége engem is érdekel!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Jajittenem, mert a mekis kajába beledöglesz, ha egyszer is eszel belőle. x')
Igazad van, de akkor sem tudsz jól lakni belőle. XDD
Jeh...
Nem mintha az aikido nem lenne jó, de karddal azért összehasonlíthatatlanul több hullát lehet gyártani egységnyi idő alatt...
Nem mintha az aikido nem lenne jó, de karddal azért összehasonlíthatatlanul több hullát lehet gyártani egységnyi idő alatt...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-04-14 21:43:47
(#131) Jujj, milyen az a Narutos zacsi? :)
Nem terveztem, hogy most veszek mangafanos cuccot, de akkor megveszem a Naruto 4-et :)
Nem terveztem, hogy most veszek mangafanos cuccot, de akkor megveszem a Naruto 4-et :)
beküldve: 2008-04-14 21:39:36
(#130) Köszönöm az "útmutatóitokat", én most fogok menni először és igazán hasznát vettem.
Amúgy külföldi mangákat nagyon gyorsan elkapkodják? És milyen árban vannak? Engem pl. Bleach és Death Note érdekelne angolul.
Amúgy külföldi mangákat nagyon gyorsan elkapkodják? És milyen árban vannak? Engem pl. Bleach és Death Note érdekelne angolul.
Aki sokáig akar maradni, az a mekit kerülje el, csak elcseszi a gyomrát, meg még jól se lakik. XD
Jajittenem, mert a mekis kajába beledöglesz, ha egyszer is eszel belőle. x')
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-04-14 21:18:52
(#128) Aki sokáig akar maradni, az a mekit kerülje el, csak elcseszi a gyomrát, meg még jól se lakik. XD
Melegnek állítólag meleg lesz, szal a levegőzés meg a rövid ruházat erősen javallott. XD
Melegnek állítólag meleg lesz, szal a levegőzés meg a rövid ruházat erősen javallott. XD
beküldve: 2008-04-14 21:14:49
(#127) "Tuti tippek a Sakuraconra" című rovatunkat olvasták, jöjjenek máskor is ;)
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...