Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
SakuraCon 2008
Kapcsolódó tartalom: SakuraCon 2008
VASÁRNAPI JEGYEK AKADÁLY NÉLKÜL KAPHATÓAK.
Wow, még mindig ekkora a különbség a két nap népszerűsége között? Azt hittem, ez idénre elmosódik, és mindkét nap teltház lesz.
Ha azt mondják hogy megtelt, akkor csak jegyeket nem árulnak. Be fognak engedni, nem kell félni.
Bakker, bár nekem megvan a jegyem, de gondoltam azért még punnyadok előtte egyet és csak délre megyek oda a talira... akkor viszont már lehet, hogy nem férek majd be?
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-04-17 19:00:09
(#183) beküldve: 2008-04-17 17:43:44
(#182) Bejutással kapcsolatos infókat másolok az animecon fórumáról (Acheron írta):
Sziasztok!
Mivel a con helyszíne kibővült, ezért máshogy fog most zajlani a beléptetés, mint eddig. KÉREK MINDENKIT, HOGY FIGYELMESSEN OLVASSA EL AZ ALÁBBIAKAT.
Helyben vásárolható jegyek
A Petőfi Csarnok tűzvédelmi szabályzata értelmében egyszerre 2500 fő tartózkodhat bent az épületben. Ez ügyben a Petőfi Csarnok tűzrendészeti felelősének a szava megkérdőjelezhetetlen, amikor ő azt mondja, hogy sokan vannak bent, akkor mi nem engedhetünk be több embert.
Ezért szombaton nyitáskor erősen korlátozott számban fogunk jegyeket árusítani aznapra. Amikor a PeCsa megtelik, akkor a jegyeladást szüneteltetjük.
Délután 2- fél 3 körül indítjuk újra a jegyárusítást, ekkor már nagyobb számban árusíthatunk.
Azt javasoljuk mindenkinek, aki nem szeretné megkockáztatni, hogy eljön szombat reggel, és csak délután tud bejutni (extrém esetben még akkor se), hogy az inkább vasárnapra jöjjön.
Nyitás
A pénztárak mindkét nap 9-kor nyitnak.
A PeCsa épülete mindkét nap 10-kor nyit.
A sátor szombaton fél10-kor nyit, ekkor el lehet kezdeni jelentkezni a vetélkedőre. (De a később érkezők is beszállhatnak).
Bejáratok
Itt látható a con térképe:
[Link]
A. Azok, akik helyben vásárolják a jegyeiket azok továbbra is a főbejáratnál balra (ha szemben álltok vele) tudják ezt megtenni, mint eddig.
B. Azok, akik a www.animecon.hu honlapon interneten át foglaltak jegyeket, azok a főbejáratnál jobbra (ha szemben álltok vele) vehetik át a jegyeiket.
Mindkét helyen reggel 9-től juthattok jegyhez.
C. Mindenki más az étterem felőli bejáraton át tud bejönni szombat délelőtt.
Vagyis azok,
Akik boltokban már megvették a jegyüket, az étterem felől jönnek be.
Akik MAT tagok ezért ingyen jönnek be, az étterem felől jönnek be.
Akik con segítők, ezért ingyenjegyet kaptak, az étterem felől jönnek be.
Akik sajtósok, előadók vagy bolti árusok, ezért ingyenjegyet kaptak, az étterem felől jönnek be.
A con során azok, akiknek már van jegyük, csak ki-be sétálnak, bármelyik ajtón megtehetik ezt, azonban reggel a nyitáskor mindenki a kijelölt bejáratot használja.
Sziasztok!
Mivel a con helyszíne kibővült, ezért máshogy fog most zajlani a beléptetés, mint eddig. KÉREK MINDENKIT, HOGY FIGYELMESSEN OLVASSA EL AZ ALÁBBIAKAT.
Helyben vásárolható jegyek
A Petőfi Csarnok tűzvédelmi szabályzata értelmében egyszerre 2500 fő tartózkodhat bent az épületben. Ez ügyben a Petőfi Csarnok tűzrendészeti felelősének a szava megkérdőjelezhetetlen, amikor ő azt mondja, hogy sokan vannak bent, akkor mi nem engedhetünk be több embert.
Ezért szombaton nyitáskor erősen korlátozott számban fogunk jegyeket árusítani aznapra. Amikor a PeCsa megtelik, akkor a jegyeladást szüneteltetjük.
Délután 2- fél 3 körül indítjuk újra a jegyárusítást, ekkor már nagyobb számban árusíthatunk.
Azt javasoljuk mindenkinek, aki nem szeretné megkockáztatni, hogy eljön szombat reggel, és csak délután tud bejutni (extrém esetben még akkor se), hogy az inkább vasárnapra jöjjön.
Nyitás
A pénztárak mindkét nap 9-kor nyitnak.
A PeCsa épülete mindkét nap 10-kor nyit.
A sátor szombaton fél10-kor nyit, ekkor el lehet kezdeni jelentkezni a vetélkedőre. (De a később érkezők is beszállhatnak).
Bejáratok
Itt látható a con térképe:
[Link]
A. Azok, akik helyben vásárolják a jegyeiket azok továbbra is a főbejáratnál balra (ha szemben álltok vele) tudják ezt megtenni, mint eddig.
B. Azok, akik a www.animecon.hu honlapon interneten át foglaltak jegyeket, azok a főbejáratnál jobbra (ha szemben álltok vele) vehetik át a jegyeiket.
Mindkét helyen reggel 9-től juthattok jegyhez.
C. Mindenki más az étterem felőli bejáraton át tud bejönni szombat délelőtt.
Vagyis azok,
Akik boltokban már megvették a jegyüket, az étterem felől jönnek be.
Akik MAT tagok ezért ingyen jönnek be, az étterem felől jönnek be.
Akik con segítők, ezért ingyenjegyet kaptak, az étterem felől jönnek be.
Akik sajtósok, előadók vagy bolti árusok, ezért ingyenjegyet kaptak, az étterem felől jönnek be.
A con során azok, akiknek már van jegyük, csak ki-be sétálnak, bármelyik ajtón megtehetik ezt, azonban reggel a nyitáskor mindenki a kijelölt bejáratot használja.
Szerk: Rudymester 2008-04-17 17:51:17
Hallgasd, figyelj, és ha van rá lehetőség, próbáld ki magad... *_*
Sőt, pont az a lényege, hogy helyben bemutatják a készülés folyamatát és interaktív, tehát kipróbálható biztosan.
Különben csak előadás lenne, az meg ugye uncsi.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Szeretném +kérdezni, h a szabad DDR az az, amikor nem verenyven kipróbáűlhatjuk a táncpadot? Meg azt szeretném még tudni h a workshop az mit jelent, és h ott mit csinálnak?
lécci válaszoljatok! még új vok ebben a világban
Igen, a szabad ddr pont azt jelenti... a workshop pedig azt jelenti, h mangarajzolásról, -írásról, ill. különböző kapcsolódó témákról tartanak előadásokat... és hogy mit csinálj ott??? Hallgasd, figyelj, és ha van rá lehetőség, próbáld ki magad... *_*
köszi szépen
Szeretném +kérdezni, h a szabad DDR az az, amikor nem verenyven kipróbáűlhatjuk a táncpadot? Meg azt szeretném még tudni h a workshop az mit jelent, és h ott mit csinálnak?
Igen, a szabad ddr pont azt jelenti... a workshop pedig azt jelenti, h mangarajzolásról, -írásról, ill. különböző kapcsolódó témákról tartanak előadásokat... és hogy mit csinálj ott??? Hallgasd, figyelj, és ha van rá lehetőség, próbáld ki magad... *_*
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-04-17 10:56:57
(#178) Szeretném +kérdezni, h a szabad DDR az az, amikor nem verenyven kipróbáűlhatjuk a táncpadot? Meg azt szeretném még tudni h a workshop az mit jelent, és h ott mit csinálnak?
beküldve: 2008-04-16 22:27:51
(#177) Ezek a ketrecek nem olcsók..
Nekem a görényeim élnek ilyenekben, nekem 3 ilyen ketrecem van
És 15 ezer jó ár ha ezt így megkapod =))
Jól jártál
Nekem a görényeim élnek ilyenekben, nekem 3 ilyen ketrecem van
És 15 ezer jó ár ha ezt így megkapod =))
Jól jártál
MIANEVED?!
beküldve: 2008-04-16 21:18:34
(#176) Tegnap nagyon jó hírt hallottam fatertól. Jó, hogy a húgom kapott egy nyúlketrecet, mert annak az árát én SakuraCon-ra kapom költőpénznek. Most jön a legjobb rész:
15000 Ft volt a nyúlketrec.
Plusz még a zsebpénzemből is tapasztok hozzá annyit, hogy maradjon még nekem is. beküldve: 2008-04-16 20:26:19
(#175) Eladó, a pecsánál átvehető ELŐVÉTELI ÁRON 1db kétnapos con belépő!
részletek e-mailben azzi@citromail.hu
részletek e-mailben azzi@citromail.hu
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-04-16 13:49:04
(#174) Igen, nem tok ma írni^^ Szaal közérdekű közleményünket hallották xDD
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2008-04-16 13:48:17
(#173) :)
Három nap van már csak (közédrekű közleményünket hallották)..
Három nap van már csak (közédrekű közleményünket hallották)..
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Bár érdemes ezt úgy csinálni, hogy amint elindul az elővétel, egyből rendelni. A hátránya, hogy így is sorban kell állni.
Pontosan =S
A legjobb megoldás, ha előre megveszed, tényleg érdemes ezért feljönni Pestre, vagy megkérni valakit, hogy vegye meg neked. De legalább Con előtt 3 héttel, mert különben elfogynak a jegyek. Viszont így sem kerülöd el a sorbanállást, csak hamarabb bejutsz.
Pontosan ezért veszem inkább személyesen pl. Trillianban =)
Valahogy jó érzés, h már itt van, a kezemben foghatom...
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-04-16 10:22:54