Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

SakuraCon 2008
Kapcsolódó tartalom: SakuraCon 2008
NEM! Szóval a lehetőségek mégegyszer:
Ha MEGVAN a jegyed (tehát kézzelfogható!), felrakod a csuklódra és bemész a kajálda felől. Itt kell bemenned akkor is, ha MAT tag vagy.
Ha LEFOGLALTAD a jegyet az interneten, akkor beállsz az elővételi sorba és ha sorrakerülsz, az e-mail címed alapján kiadják a jegyed.
Ha NINCS jegyed, akkor beállsz a helybenvásárlós sorba.
Ha MEGVAN a jegyed (tehát kézzelfogható!), felrakod a csuklódra és bemész a kajálda felől. Itt kell bemenned akkor is, ha MAT tag vagy.
Ha LEFOGLALTAD a jegyet az interneten, akkor beállsz az elővételi sorba és ha sorrakerülsz, az e-mail címed alapján kiadják a jegyed.
Ha NINCS jegyed, akkor beállsz a helybenvásárlós sorba.
öö. akkor most én nem értem. ha megvan a jegyem (előre lefoglalt) akkor odamehetek ahol a MAT tagok is vannak és ott kell bemenni? a másik két sor csak a jegy átvételére szolgál vagy magára a bemenetelre is?
Tök egyszerű, akinek a csuklóján van a jegy, az bemehet ott, ahol a MAT tagok (étterem felöl), akinek szintén már a csuklójukon lesz a jegy. Akinek nincs a csuklóján a jegy, az sorban áll, hogy megkapja a jegyét a főbejáratok egyikénél (és azon megy be, miután megkapta és felvette). Ennyi.
Ne csináljátok már, ott van A, B, C pontokba szedve a leírásban.

Szerk: pansy 2008-04-18 18:39:00
Rudymester, köszönjük a térképet. Mivel nekem be van fizetve a jegy, csak elkérem, aztán bemegyek a jobb oldali ajtón. Ugye nem értettem félre valamit megint?

Miután végigálltad a sort: Igen!

öö. akkor most én nem értem. ha megvan a jegyem (előre lefoglalt) akkor odamehetek ahol a MAT tagok is vannak és ott kell bemenni? a másik két sor csak a jegy átvételére szolgál vagy magára a bemenetelre is?
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: vadooc 2008-04-18 18:29:52
beküldve: 2008-04-18 18:28:30
(#214) Wáó, holnap már Con
Úgy várom már!!! Igaz, ki nem?
Csaba majd lehet fényképezkedni a MangaFanosokkal??

Rudymester, köszönjük a térképet. Mivel nekem be van fizetve a jegy, csak elkérem, aztán bemegyek a jobb oldali ajtón. Ugye nem értettem félre valamit megint?

Miután végigálltad a sort: Igen!

beküldve: 2008-04-18 17:52:12
(#212) Rudymester, köszönjük a térképet. Mivel nekem be van fizetve a jegy, csak elkérem, aztán bemegyek a jobb oldali ajtón. Ugye nem értettem félre valamit megint?

Mindent a hobbinkért....
Szerencsére hétfő szabadnap, így alvás délig. Alig másfél nap és indul a mandula.

Hétfőn dupla műszak... reggel 7-től du. 5-ig... de... KIT ÉRDEKEL, AMIKOR CON VAN????

今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-04-18 09:37:58
(#209) Kösz a térképet, így tudom legalább, hogy merre kell nyomakodnom, mikor beérek
Tök jó, holnap tök friss leszek, fel fogok tudni kelni 6kor, bírni fogok 3 órát állni PeCsa előtt.
Éljen a BKV!

Tök jó, holnap tök friss leszek, fel fogok tudni kelni 6kor, bírni fogok 3 órát állni PeCsa előtt.
Éljen a BKV!

beküldve: 2008-04-18 08:41:42
(#208) beküldve: 2008-04-18 08:06:47
(#207) jippí elsőként bejelenthetem h MÁR CSAK 1 NYOMORULT NAPOCSKA VÁLASZT EL MINKET A CONTÓL!!!

„Ha valami nagyon értékes neked, míg el nem veszíted az életed, ezzel a két kezeddel kell megvédened!”
Wow, még mindig ekkora a különbség a két nap népszerűsége között? Azt hittem, ez idénre elmosódik, és mindkét nap teltház lesz.
Szerintem ez főként annak tudható be, hogy a vidékiek egy része csak 1 napra megy… T_T
De majdnem mindenki szombatra?

de ennél győrbe nem kell átszállni?

Nem, ennél nem kell. Meg nekünk így a kényelmesebb.
értem. akkor lehet h csak nálam van úgy, mert nekem azt írja elvira h móvár-győr, majd győr-bp keleti pu. és 10 percem van az átszálláshoz kb.

Nem, ennél nem kell. Meg nekünk így a kényelmesebb.
INGYEN ÖLELÉS! :)
Én soproni vagyok
és melyik vonattal mész?
6:15-ös intercityvel. Hozzánk csatolják még a szombathelyi vagont is, a többiről nem tudok. Mint már említettem 8:58ra érek be a keletibe:)

Én soproni vagyok
és melyik vonattal mész?
6:15-ös intercityvel. Hozzánk csatolják még a szombathelyi vagont is, a többiről nem tudok. Mint már említettem 8:58ra érek be a keletibe:)
INGYEN ÖLELÉS! :)