Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
SakuraCon 2008
Kapcsolódó tartalom: SakuraCon 2008
NEM! Szóval a lehetőségek mégegyszer:
Ha MEGVAN a jegyed (tehát kézzelfogható!), felrakod a csuklódra és bemész a kajálda felől. Itt kell bemenned akkor is, ha MAT tag vagy.
Ha LEFOGLALTAD a jegyet az interneten, akkor beállsz az elővételi sorba és ha sorrakerülsz, az e-mail címed alapján kiadják a jegyed.
Ha NINCS jegyed, akkor beállsz a helybenvásárlós sorba.
Ha MEGVAN a jegyed (tehát kézzelfogható!), felrakod a csuklódra és bemész a kajálda felől. Itt kell bemenned akkor is, ha MAT tag vagy.
Ha LEFOGLALTAD a jegyet az interneten, akkor beállsz az elővételi sorba és ha sorrakerülsz, az e-mail címed alapján kiadják a jegyed.
Ha NINCS jegyed, akkor beállsz a helybenvásárlós sorba.
öö. akkor most én nem értem. ha megvan a jegyem (előre lefoglalt) akkor odamehetek ahol a MAT tagok is vannak és ott kell bemenni? a másik két sor csak a jegy átvételére szolgál vagy magára a bemenetelre is?
Tök egyszerű, akinek a csuklóján van a jegy, az bemehet ott, ahol a MAT tagok (étterem felöl), akinek szintén már a csuklójukon lesz a jegy. Akinek nincs a csuklóján a jegy, az sorban áll, hogy megkapja a jegyét a főbejáratok egyikénél (és azon megy be, miután megkapta és felvette). Ennyi.
Ne csináljátok már, ott van A, B, C pontokba szedve a leírásban.
Szerk: pansy 2008-04-18 18:39:00
Rudymester, köszönjük a térképet. Mivel nekem be van fizetve a jegy, csak elkérem, aztán bemegyek a jobb oldali ajtón. Ugye nem értettem félre valamit megint?
Miután végigálltad a sort: Igen! Te már biztosan bejutsz...
öö. akkor most én nem értem. ha megvan a jegyem (előre lefoglalt) akkor odamehetek ahol a MAT tagok is vannak és ott kell bemenni? a másik két sor csak a jegy átvételére szolgál vagy magára a bemenetelre is?
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: vadooc 2008-04-18 18:29:52
beküldve: 2008-04-18 18:28:30
(#214) Wáó, holnap már Con Úgy várom már!!! Igaz, ki nem? Csaba majd lehet fényképezkedni a MangaFanosokkal??
Rudymester, köszönjük a térképet. Mivel nekem be van fizetve a jegy, csak elkérem, aztán bemegyek a jobb oldali ajtón. Ugye nem értettem félre valamit megint?
Miután végigálltad a sort: Igen! Te már biztosan bejutsz...
beküldve: 2008-04-18 17:52:12
(#212) Rudymester, köszönjük a térképet. Mivel nekem be van fizetve a jegy, csak elkérem, aztán bemegyek a jobb oldali ajtón. Ugye nem értettem félre valamit megint?
Mindent a hobbinkért.... Szerencsére hétfő szabadnap, így alvás délig. Alig másfél nap és indul a mandula.
Hétfőn dupla műszak... reggel 7-től du. 5-ig... de... KIT ÉRDEKEL, AMIKOR CON VAN????
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-04-18 09:37:58
(#209) Kösz a térképet, így tudom legalább, hogy merre kell nyomakodnom, mikor beérek
Tök jó, holnap tök friss leszek, fel fogok tudni kelni 6kor, bírni fogok 3 órát állni PeCsa előtt.
Éljen a BKV!
Tök jó, holnap tök friss leszek, fel fogok tudni kelni 6kor, bírni fogok 3 órát állni PeCsa előtt.
Éljen a BKV!
beküldve: 2008-04-18 08:41:42
(#208) beküldve: 2008-04-18 08:06:47
(#207) jippí elsőként bejelenthetem h MÁR CSAK 1 NYOMORULT NAPOCSKA VÁLASZT EL MINKET A CONTÓL!!!
„Ha valami nagyon értékes neked, míg el nem veszíted az életed, ezzel a két kezeddel kell megvédened!”
Wow, még mindig ekkora a különbség a két nap népszerűsége között? Azt hittem, ez idénre elmosódik, és mindkét nap teltház lesz.
Szerintem ez főként annak tudható be, hogy a vidékiek egy része csak 1 napra megy… T_T
De majdnem mindenki szombatra? Csak ezt furcsállom. Mondjuk én vidéki vagyok és csak vasárnap megyek, szóval örülök, hogy előreláthatóan nem lesz lábtaposás.
de ennél győrbe nem kell átszállni?
Nem, ennél nem kell. Meg nekünk így a kényelmesebb.
értem. akkor lehet h csak nálam van úgy, mert nekem azt írja elvira h móvár-győr, majd győr-bp keleti pu. és 10 percem van az átszálláshoz kb.
Nem, ennél nem kell. Meg nekünk így a kényelmesebb.
INGYEN ÖLELÉS! :)
Én soproni vagyok
és melyik vonattal mész?
6:15-ös intercityvel. Hozzánk csatolják még a szombathelyi vagont is, a többiről nem tudok. Mint már említettem 8:58ra érek be a keletibe:)
Én soproni vagyok
és melyik vonattal mész?
6:15-ös intercityvel. Hozzánk csatolják még a szombathelyi vagont is, a többiről nem tudok. Mint már említettem 8:58ra érek be a keletibe:)
INGYEN ÖLELÉS! :)