Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
SakuraCon 2008
Kapcsolódó tartalom: SakuraCon 2008
mi a nővéremmel fél nyolc és nyolc között leszünk ott, mer valaki pár hozzászólással ezelőtt azt mondta h 11re elkelt az összes jegy.. háttt....
Úristen... Akkor én is megyek kb. akkor...
hát én úgy emlékszem, hogy inkább olyan 2 óra körül lehetett, mikor bemondták, hogy már csak 100 jegy van, a többiek mehetnek haza... de lehet én emlékszem rosszul. de biztos, hogy nem 11-kor volt, mert mi akkor tájt mentünk be és még bőven osztották a jegyeket.
Szerk: pansy 2008-04-15 20:43:37
mi a nővéremmel fél nyolc és nyolc között leszünk ott, mer valaki pár hozzászólással ezelőtt azt mondta h 11re elkelt az összes jegy.. háttt....
akkor ott találkozunk... idegen... X) hehe
„Ha valami nagyon értékes neked, míg el nem veszíted az életed, ezzel a két kezeddel kell megvédened!”
beküldve: 2008-04-15 20:14:51
(#153) Köszi az újabb tanácsokat. A laza ruházat szükséges lesz, meg a jó pár szendvics és a min. 1,5 l innivaló.
Az a Pokka tényleg nagyon finom. Én szőlőset ittam. Kissé drága, de elég sok van benne.
Az a Pokka tényleg nagyon finom. Én szőlőset ittam. Kissé drága, de elég sok van benne.
nyugatitól igen. pénteken lesz elvileg klubtali. ott kiderítem h ki hogy jön, és hogy gondolja az odamenetelt. elvileg 5:20 körül indul a gyorsvonat móvárról.
Ha úgy jön ki, és szükség lesz kísérőre, akkor dobj egy e-mailt.
Egy pici hozzáfűznivaló: nincs az a kencefice, ami ellenáll a párás meleg levegőnek... Old Spice egy szintig igen, de az is feladja...
Térképet sajnos nem tudok adni. De melyik vasúttól jössz? Ha Nyugatitól, és van kedved, akkor hozzám és egyik ismerősömhöz csatlakozhatsz. ^^
nyugatitól igen. pénteken lesz elvileg klubtali. ott kiderítem h ki hogy jön, és hogy gondolja az odamenetelt. elvileg 5:20 körül indul a gyorsvonat móvárról.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2008-04-15 18:56:15
(#149) Ha valakinek 08:58 körül érne be a vonata a Keleti Pályaudvarra akkor én és a barátom szivesen vállaljuk, hogy segítünk megmutatni a leggyorsabb és legegyszerűb utat a PeCsába. Ha valaki szeretne hozzánk csatlakozni az írjon nekem MSNre:)
INGYEN ÖLELÉS! :)
Mondhatnám, tapasztalt conos vagyok, de csak annyi történt, hogy régóta járok ezekre az összejövetelekre.
Öööö pill megszámolom... Ez lesz az negyedik Conom:) Hú de öreg vagyokXD Azért én is tudnék adni valamilyen szintű jótanácsokat és/vagy véleményeket.
Sorbanállás: Ha elővételes vagy esetleg helyben vásárolsz, érkezz korán, mert már 9kor hosszúak lesznek a sorok. Aki már volt a pecsánál, annak példaképpen: Szemben állsz a pecsával és képzeld el a sort, ami a jegypéntártól egészen a pecsa jobb oldaláig tart...
Engem Con előtt az izgat fel igazán amikor állok a tömegben és várok... Az egy életérzés
Ha csak magyar kiadványokat veszel, akkor felesleges betámadni a pultokat, mert a legtöbben odamennek úgyis és nagyon fárasztó egy halom mangát cipelni egész nap.
Nana, én imádom ha a mangáktól és egyéb kütyüktől nehéz a táskám. Ami pedig a pultokat illeti én mindent összetapizok mert imádok turizni az animés kacatok között
A nagyteremben jó pöffeszkedni, de egész nap unalmas és fárasztó, ezért nem érdemes csak ott lenni. Valamint itt kérnék meg mindenkit hogy: Ne foglaljatok órákig helyeket táskákkal és kabátokkal mert más is szeretne leülni.
Én jó kislány vagyok, vagy a kezemben van a táskám vagy a cipőmmel szorítom a lábaim között. Néha ha viszont leteszem a táskámat egy székra akkor csak egy barátomat várom aki elfutott mondjuk WCre vagy egyszerüen nagyon elfáradtam és kimerültem és gyorsan letettem egy támasztékraa táskámat, hogy a vizemet előkaphassam. Aztán úgyis megyek tovább.
Kaját, innivalót hozzatok, mert a pecsa büfé nagyon drága...
Viszont a Pokka féle citromos-mézes zöld teát MUSZÁJ megkóstolni! annyira finom!!!! Bár a con honlapján az van feltüntetve, hogy nem lehet kajálni bent, de ez egy baromság. A nagyteremben senki nem fogja észrevenni, hogy a ezer ember között kajálsz...
Szerintem nem hiába írják ki egy honlapra. Meg ha belegondolunk kint a Parkban a friss levegőn sokkal jobban esik a Pocky meg a szalámis szendvics.Készüljetek fel, hogy nagyon meleg lesz és ezálltal kicsit büdös is... Ez viszont minden con tartozéka.
Ajánlom a dezodort, reggeli mosakodást, fiúknak AXE-ot, lányoknak valami könnyed illatú parfümöt. Mondjuk Celine Diont:PHa nem akasz megnézni egy anime vetítést, akkor menj inkább ki vagy legyél csendben. Ne telefonálj, mert rohadt zavaró! Ne nyafogj a többiek között, hogy ez milyen szar... (tapasztaltam, szánalmas volt).
Azt nagyon, de nagyon utálom... Engem hívnak mobilon inkább elmegyek a mellékhelyiségbe vagy ki a parkba és ott nyugodtabb körülmények között veszem fel a kapcsolatot embertársaimmal. Idegesítő és illúzióromboló amikor egy-két emberke az aggódó szüleinek kell, hogy ordibáljon a telefonba mert akkora a zaj...
Asszem ennyi...
Részemről is. Tudom, hogy egy kicsit álszenttül sikerült, de mániákusan figyelek arra, ha közösségi rendezvény van próbáljam meg fokozni az emberek eseményélvezetét.
INGYEN ÖLELÉS! :)
nincs vkinek egy térképe a vasúttól a pecsához amivel tuti h nem lehet eltévedni gyalog és még nyomtatható verziója is van? annyira nem tudom h menjek e vagy sem... jegyem már megvan, de akik jönnek innen őket nem igazán ismerem még. és hát ők maradnak vasárnapra is. én meg csak szombaton lennék. és egyedül semmi kedvem sincs lenni.
Térképet sajnos nem tudok adni. De melyik vasúttól jössz? Ha Nyugatitól, és van kedved, akkor hozzám és egyik ismerősömhöz csatlakozhatsz. ^^
beküldve: 2008-04-15 17:53:52
(#146) nincs vkinek egy térképe a vasúttól a pecsához amivel tuti h nem lehet eltévedni gyalog és még nyomtatható verziója is van? annyira nem tudom h menjek e vagy sem... jegyem már megvan, de akik jönnek innen őket nem igazán ismerem még. és hát ők maradnak vasárnapra is. én meg csak szombaton lennék. és egyedül semmi kedvem sincs lenni.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2008-04-15 17:10:40
(#145) beküldve: 2008-04-15 16:34:03
(#144) mi a nővéremmel fél nyolc és nyolc között leszünk ott, mer valaki pár hozzászólással ezelőtt azt mondta h 11re elkelt az összes jegy.. háttt....
„Ha valami nagyon értékes neked, míg el nem veszíted az életed, ezzel a két kezeddel kell megvédened!”
Az engem is érdekelne, hogyha fél kilencre szombaton megérkezek, akkor már nagy sor lesz a pénztárnál?
Kicsit sokan lesznek előtted, aggódhastz majd, hogy egyálltalán jut e jegy
"A SÖR lassan butít, de nem baj én ráérek." ̿ ̿̿̿̿̿ ̿ ̿̿̿̿'̿'\̵͇̿̿\=((•̪●))=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿ ̿̿
beküldve: 2008-04-15 15:23:04
(#142) Az engem is érdekelne, hogyha fél kilencre szombaton megérkezek, akkor már nagy sor lesz a pénztárnál?