Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

SakuraCon 2008
Kapcsolódó tartalom: SakuraCon 2008
beküldve: 2008-04-13 21:44:34
(#111) Látom, ti itt már ismertek vagytok a Con-ok köreiben. Én meg eddig csak egyszer voltam.

Taníts,mester....*vizenyős szemekkel néz,igaz ez a negyedik conja,de még mindig nem megy neki a dolog*
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2008-04-13 14:14:58
(#109) Ez lesz a 7. conom és rutinosan megjegyezném, hogy a magyar megjelenéseket felesleges egyből megvenni, mert cipelheted magaddal. Ráér az délután, vagy másnap... 
Lehet írok egy néhány pontból álló túlélési útmutatót, amivel át lehet vészelni a 2 napot...

Lehet írok egy néhány pontból álló túlélési útmutatót, amivel át lehet vészelni a 2 napot...

beküldve: 2008-04-13 14:10:03
(#108) Én 2 conon voltam 1-1 napot… Ez a vidékiek sorsa, akik nem tudnak pesten szállásra költeni (mert valami másra kell a pénz
,mert valljuk be a conon van mire költeni), vagy ismerősnél aludni…

Szerk: Miyu-chan 2008-04-13 14:11:49
beküldve: 2008-04-13 10:16:17
(#107) Dr. Zsu, te mér nagy szakértője vagy ezek szerint az AnimeCon-oknak. Eddig én egyszer voltam egy napot, és most is csak egy napra megyek.

beküldve: 2008-04-12 19:25:20
(#106) zacsilesz..meg sok sok meglepi? yeah má mániákusan gyüjtöm ezeket már azthiszem ez lesz az 5. con amire eltudok menni ^^
lén saját tervezésű ruhába leszek két barátnémmal leszek oly elvetemült h abba jövünk mind 2 nap (ha mindne jol megy valaki nem öntránk 5 l eper jem-et vagy egyéb hasonlo szerencsétlen dolgok XD )
a cp-re nagyon kiváncsi elszek egyik csaj beöltözik kb egy lehetetlen karakternek és megkért csináljam meg a haját.. (hoszú barnábol csináljak rövid tüsit...hmh jo lesz)
kiváncsi vagyok h mi újjat fogok találni (mivel nem hozok sok zsét kb végig a nyálam csorgatom..hacsak nem nézek szépen páromra.. ^^ )
és conra a jegyek most iszonyatosan gyorsan elfogytak..hihetetlen
lén saját tervezésű ruhába leszek két barátnémmal leszek oly elvetemült h abba jövünk mind 2 nap (ha mindne jol megy valaki nem öntránk 5 l eper jem-et vagy egyéb hasonlo szerencsétlen dolgok XD )
a cp-re nagyon kiváncsi elszek egyik csaj beöltözik kb egy lehetetlen karakternek és megkért csináljam meg a haját.. (hoszú barnábol csináljak rövid tüsit...hmh jo lesz)
kiváncsi vagyok h mi újjat fogok találni (mivel nem hozok sok zsét kb végig a nyálam csorgatom..hacsak nem nézek szépen páromra.. ^^ )
és conra a jegyek most iszonyatosan gyorsan elfogytak..hihetetlen

Szerk: Dr. Zsu 2008-04-12 19:28:09
beküldve: 2008-04-12 11:16:40
(#105) Az e-mailre enm emlékszem
, de az oldalon az van, hogy beérkezett a pénz. Viki, kösz, hogy megnyugtattál.
Szerencse, hogy a PeCsa előtti parkban lehet enni, inni
, különben a táplálkozásra fektetett összes semm lenne olyan kicsi.

Szerencse, hogy a PeCsa előtti parkban lehet enni, inni

Igen, ez a módi. De miután beérkezett a pénz, küldtek egy e-mail-t, gondolom megkaptad te is. Úgyhogy nincs miért parázni. Bejutunk, és jól szórakozunk.

"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2008-04-12 10:29:48
(#103) Én annyira félek, hogy valamiért mégsem jutok be, pedig megvannak a jegyeim.
Ha valaki bankban befizeti, akkor az a normális, hogy kap egy snassz pénztárbizonylatot, amin rajta van az illető e-mail címe, ugye?

beküldve: 2008-04-12 08:17:00
(#102) Én tavaly 7-fél 8 körül értem ki, de nem én voltam az első. Kb. 8 fele az ott lévők elkezdtek egyezkedni, hogy hogy álljanak a sorok. Kicsit kemény volt ilyen korán kelni, de jó volt, mert az ott várakozókkal jól eldumáltunk. ^^ Viszont jegyet kb. harmadiknak vettem. Érdemes korán kimenni, legalább 8 óra körül.
Idén nem mertem kockáztatni, már megvannak a jegyek.
Idén nem mertem kockáztatni, már megvannak a jegyek.
beküldve: 2008-04-12 00:54:36
(#101) Megint jó kis tömegnyomor lesz... és megint minimum 15 gurigát otthagyok majd... hát kell ez nekem?
Mielőtt repülnének a kövek: ez költői kérdés volt, és a válasz "NANÁ!!!"
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-04-12 00:49:08
(#100) beküldve: 2008-04-11 23:36:50
(#99) Elvileg 600 jegyet lehet a helyszínen megvenni! De nekem nem kell annyira korán kelnem , mert meg lett véve a jegy
...szal, sok szerencsét azoknak akik ott veszik meg a jegyet!

Kumiko
Hejho!
Valaki, aki volt már tavaj, tudna egy tipet adni, hogyha olyan lehetetlen kalandra vállalkozok, mint a helyszíni jegyvétel, kb mennyivel érdemes előbb érkezni?
köszke
Valaki, aki volt már tavaj, tudna egy tipet adni, hogyha olyan lehetetlen kalandra vállalkozok, mint a helyszíni jegyvétel, kb mennyivel érdemes előbb érkezni?
köszke
Tavalyi AnimeConon mi fél 11kor értünk oda és mégis előbb bejutottunk mint az aki elővételes és 1 órája ott áll

INGYEN ÖLELÉS! :)
Ha nagyon be akarsz jutni akkor menj 8ra.Inkább legyél az elsők között, minthogy elfogyjanak a jegyek az orrod előtt...
Sokan lesznek idén. Nagyon sokan...
Sokan lesznek idén. Nagyon sokan...