Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
SakuraCon 2008
Kapcsolódó tartalom: SakuraCon 2008
beküldve: 2008-04-10 15:37:13
(#79) Vannak érzéketlen emberek, de azért mindennek van határa... legalább is azt hittem. Na mind1.
Program, ojvé, jellemző, hogy az egyetlen előadás, ami abszolút 100%-ig érdekel, pont olyan időpontban van, amikor épp máshol leszek. :( Majd mesélje el valaki, milyen volt a doujinshi-s beszélgetés.
BKV meg... no komment, remélem pénteken letudják. (Jah, nem, bocs, remélem letudják, mielőtt elkezdenének sztrájkolni, na mind1, ez nem ide tartozik.)
Program, ojvé, jellemző, hogy az egyetlen előadás, ami abszolút 100%-ig érdekel, pont olyan időpontban van, amikor épp máshol leszek. :( Majd mesélje el valaki, milyen volt a doujinshi-s beszélgetés.
BKV meg... no komment, remélem pénteken letudják. (Jah, nem, bocs, remélem letudják, mielőtt elkezdenének sztrájkolni, na mind1, ez nem ide tartozik.)
Végre!!!!
Na akkor most már lehet jobban tervezgetni, ki, mikor, merre, hogyan...
Na akkor most már lehet jobban tervezgetni, ki, mikor, merre, hogyan...
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-04-10 11:48:56
(#77) beküldve: 2008-04-10 09:55:24
(#76) NortonGirl, mit is mondjak, bunkó emberek mindig is voltak s lesznek…akik lekaksizzák embertársaik fejét. Félelmetesek.
Remélem nagyon én is, hogy nem szándékoznak a MÁV-osok sztrájkolni, a BKV munkabeszüntetést, azt még túlélném, „kicsit” többet kellene sétálni. Bár inkább nem legyen effajta gondunk!
Remélem nagyon én is, hogy nem szándékoznak a MÁV-osok sztrájkolni, a BKV munkabeszüntetést, azt még túlélném, „kicsit” többet kellene sétálni. Bár inkább nem legyen effajta gondunk!
beküldve: 2008-04-09 21:54:51
(#75) Hogy ez az eladó egy mekkora nem is mondom hogy mi..
Con előtti napra, azaz jövő hét péntekre várható egy bkv sztrájk, de még nem biztos. mindenesetre 24 órás lenne.. én is most hallottam. még szerencse hogy nem szombatra rakták...
Con előtti napra, azaz jövő hét péntekre várható egy bkv sztrájk, de még nem biztos. mindenesetre 24 órás lenne.. én is most hallottam. még szerencse hogy nem szombatra rakták...
beküldve: 2008-04-09 20:49:36
(#74)
Szerk: Sakamoto Riku 2008-04-09 20:51:47
beküldve: 2008-04-09 20:30:36
(#73) Tudom, hogy most olyan dolgot fogok írni amitől mindenkinek megrándul néhány arcizma, de nem tudom visszatartani...
A legutóbbi AnimeConon egy lány összeesett a nagy tömegnyomor miatt. Jöttek gyorsan a bodyguardok és hívták a mentőt. Közben az egyik biztonsági bácsi kérte a népet, hogy hagyjunk helyet ami a konzol és karaoke termek ideiglenes eldugulását eredményezték. Ekkor hallottam meg egy csajszika hisztérikus visítását: "De én be akarok menni karaokézni!" Ennyit nem tudsz várni mi... No Comment... Oké nyugi volt minden otaku nagyon kedves volt kölcsönösen mosolyogva elnézést kértünk egymástól amiért egymás lábára léptünk. Egyszercsak megláttam, hogy az egyik pultos eladó kinyújtja a kezét és oda öszpontosít egy FÉNYKÉPEZŐGÉPPEL ahol egy kis rést lehet látni a biztonsági őrök között amint próbálják az eszméletlen lányba visszarázni az életet... ÉS EGYSZERCSAK ELKEZDD KATTOGTATNI!!!! Ráadásul pont előttem... Nagyon kevéske kellett már ahhoz, hogy fogjam a táskámat és ráüssek vele a kezére...
Undorító...
Undorító...
INGYEN ÖLELÉS! :)
beküldve: 2008-04-09 20:01:34
(#72) Programból még semmi biztosat és pontosat nem tudunk. Ez a sátor dolog jól hangzik.
Nekem ősszel mondhatjuk nagy szerencsém volt. AMV vetítésből (nem érdekel annyira, de azért elvagyok vele) az elején semmit nem láttam, mert rengeteg magas ember ácsorgott előttem. A végefele egész jó kis állóhelyet találtam magamnak. Aztán a cosplay közben végig volt ülőhelyem. De nem ültem végig.......................... .., ert fényképezéshez fel kellett állnom. Aztán elhagytam jó kis helyemet (ezt sokan furscának találhatják). De a Cowboy Bebop vetítésre visszaértem, találtam ülőhelyet, és barátommal élveztük a filmet.
Nekem ősszel mondhatjuk nagy szerencsém volt. AMV vetítésből (nem érdekel annyira, de azért elvagyok vele) az elején semmit nem láttam, mert rengeteg magas ember ácsorgott előttem. A végefele egész jó kis állóhelyet találtam magamnak. Aztán a cosplay közben végig volt ülőhelyem. De nem ültem végig.......................... .., ert fényképezéshez fel kellett állnom. Aztán elhagytam jó kis helyemet (ezt sokan furscának találhatják). De a Cowboy Bebop vetítésre visszaértem, találtam ülőhelyet, és barátommal élveztük a filmet.
Amit agyvérzést kaptam előző Conon is, és sztem most is ez lesz, hogy vannak emberek, akik a nagyterembe lerakják a táskájukat egy székre, "ez a hely foglalt" címen, és egész nap vissza sem néznek. És nem egy ilyen ember van.
Ne is mond… mi is végig szobroztuk a versenyeket, mellettünk + ott figyelt vagy 3 üres hely… s mikor 2 emberke le mert oda ülni, a mellettük, az emberke majd leharapta a fejüket, hogy ők már reggel 7 óra ott voltak… De ha 10 percre bejöttek az egész program alatt az „ott ülők”(akiknek a helyükre ültek) akkor sokat mondok… Na ezt jól megasszondtam.
Szóval nekem sincs ezzel kapcsoltban jó tapasztalatom…
beküldve: 2008-04-09 13:41:57
(#70) Hát...Mindenesetre remélem, nem mossa el a Con-t az eső. Habár nagyon jó időt mondanak, azért nem lehet tudni^^ Minden esetre, ha esik, ha fúj, ha fagy( ami a mai világban valószínű) én ott leszek :P
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
és a CP-m ben úgy fogok kinézni, mint Uchiha Itachi, akkora karikák lesznek a szemem alatt. xD
Én is remélem, hogy úgy fogok kinézni...és nem a karikák miatt!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-04-09 13:01:36
(#68) Aréna nem valószínű, nem hinném, hogy a MAT-nak van annyi fölös, hogy kibéreljék. XD A fórumon azt írták, hogy a sátor bizonyalansága miatt nincs még program. Én nagyon remélem, hogy lesz sátor, mert tuti kevesebben nyomorognának akkor a folyosókon.
Amit agyvérzést kaptam előző Conon is, és sztem most is ez lesz, hogy vannak emberek, akik a nagyterembe lerakják a táskájukat egy székre, "ez a hely foglalt" címen, és egész nap vissza sem néznek. És nem egy ilyen ember van.
Az anyagi csőd egyértelmű.
Az anyagi csőd egyértelmű.
beküldve: 2008-04-09 11:19:11
(#67) Animecon fórumán ezt írták:
Szombat:
Harcművészeti bemutatók
Cosplay Craftsman
Szabad performance
AMV verseny
Filmvetítés
Vetélkedő
Előadások
Zenekvíz
Hagyományos karaoke
Karaoke egyéni verseny
AMV vetítés
Parapara(?)
Rajzverseny
Workshop
Afterparty
DDR
Konzol
Vasarnap:
Filmvetítés
Cosplay Performance Egyéni
Japán zenei videók
Szabad cosplay jrock/dorama
Cosplay Performance Csoportos
Karaoke csoportos verseny
Hagyományos karaoke
DDR
Konzol
Rajziskola
Workshop
Szombat:
Harcművészeti bemutatók
Cosplay Craftsman
Szabad performance
AMV verseny
Filmvetítés
Vetélkedő
Előadások
Zenekvíz
Hagyományos karaoke
Karaoke egyéni verseny
AMV vetítés
Parapara(?)
Rajzverseny
Workshop
Afterparty
DDR
Konzol
Vasarnap:
Filmvetítés
Cosplay Performance Egyéni
Japán zenei videók
Szabad cosplay jrock/dorama
Cosplay Performance Csoportos
Karaoke csoportos verseny
Hagyományos karaoke
DDR
Konzol
Rajziskola
Workshop
"A SÖR lassan butít, de nem baj én ráérek." ̿ ̿̿̿̿̿ ̿ ̿̿̿̿'̿'\̵͇̿̿\=((•̪●))=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿ ̿̿
beküldve: 2008-04-09 11:04:39
(#66) 10 nap van hátra.
Bírjunk még ki ennyit. Tudom, hogy nehéz, és az utolsó héten már mindenki lelke labilissá válik, de nyugodjunk meg^^ Mondom ezt én, aki már most nem tud aludni, és a CP-m ben úgy fogok kinézni, mint Uchiha Itachi, akkora karikák lesznek a szemem alatt. xD
Most várhatólag jobb helyzet lesz a bentlévőknek, ugyanis "elméletileg" kicsit több helyünk lesz, mert ki lett bérelve a PeCsa étterme is, szaal remélhetőleg a 150 ember helyett csak 50 lesz rosszul. (Gonosz vagyok?... )
Azt írják, hogy kint is felállítanak egy sátrat, ahol szintén lesznek programok. A programok, amik közlését már én is hiányolom, de ne feledjük : Jobb későn, mint soha^^
Megjelenések? Ahogy tavaly. A Fele már a Con előtt meg fog jelenni...xD
Egy kérés azokhoz, akik az "Én akkoris végignézem az AMV-vetítést" címszó alatt érkeznek a Conra : Ha valamelyikőtök látni fogja a FF X & X2-s AMV-met, az dobjon egy mélt. Ugyanis nem biztos, hogy akkor éppen ott tudok majd lenni^^ Rengeteg dolgom lesz a Conon, szaal mák, ha le nem késem a CP-t.^.^
És még valami : Aki a BKV/MÁV sztrájkok miatt aggódik, az ne féljen, ugyanis utánajártam, és nem nagyon terveznek sztrájkot azon a napon, amikor őrült anime/mangarajongók szállják meg a Petőfi Csarnokot...
Bírjunk még ki ennyit. Tudom, hogy nehéz, és az utolsó héten már mindenki lelke labilissá válik, de nyugodjunk meg^^ Mondom ezt én, aki már most nem tud aludni, és a CP-m ben úgy fogok kinézni, mint Uchiha Itachi, akkora karikák lesznek a szemem alatt. xD
Most várhatólag jobb helyzet lesz a bentlévőknek, ugyanis "elméletileg" kicsit több helyünk lesz, mert ki lett bérelve a PeCsa étterme is, szaal remélhetőleg a 150 ember helyett csak 50 lesz rosszul. (Gonosz vagyok?... )
Azt írják, hogy kint is felállítanak egy sátrat, ahol szintén lesznek programok. A programok, amik közlését már én is hiányolom, de ne feledjük : Jobb későn, mint soha^^
Megjelenések? Ahogy tavaly. A Fele már a Con előtt meg fog jelenni...xD
Egy kérés azokhoz, akik az "Én akkoris végignézem az AMV-vetítést" címszó alatt érkeznek a Conra : Ha valamelyikőtök látni fogja a FF X & X2-s AMV-met, az dobjon egy mélt. Ugyanis nem biztos, hogy akkor éppen ott tudok majd lenni^^ Rengeteg dolgom lesz a Conon, szaal mák, ha le nem késem a CP-t.^.^
És még valami : Aki a BKV/MÁV sztrájkok miatt aggódik, az ne féljen, ugyanis utánajártam, és nem nagyon terveznek sztrájkot azon a napon, amikor őrült anime/mangarajongók szállják meg a Petőfi Csarnokot...
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Nem baj majd az első lincselés után rájönnek, hogy jövőre a SportArénában kell megrendezni!
Egy jóleső lincselésre mindig kapható vok én is...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3