Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
SakuraCon 2008
Kapcsolódó tartalom: SakuraCon 2008
nem is több embert hanem kevesebbet kéne beengedni. kövezzetek meg de nem csodálnám ha valaki megfulladna odaben. kibírhatatlan az a tömeg, egyik pulthoz se lehet odamenni.
Persze, részben igazad van. De mondjuk ezt magyarázd annak aki ilyen esetben kint ragad. Teszem azt pont te... Egyenlőre a jelenlegi viszonyok mellett nincs megoldás, majd a jövőben ha eljutunk egy nagyobb helyszínig 5 vagy még több év mulva.
beküldve: 2008-04-07 18:47:50
(#48) ja és én meg azért nem mehettem mert az a *sípolás* báttyám nem engedett el olyan egy ... na mindedj de most mék ha törik ha szakad
Szerk: Kisjuhász Dalma Alexa 2008-04-07 18:59:44
beküldve: 2008-04-07 18:45:20
(#47) beküldve: 2008-04-07 18:43:52
(#46) én igazából neveztem mind a két kategóriában originalban is meg fanartban is, de csak az original készült el szóval csak azt küldöm be ^^".. drukkoljatok ez az első hogy nevezek és nagyon szeretnék nyerni
Szerk: Lichi 2008-04-07 18:52:18
Egyébként buták a szervezők..nagyon buták...mert annyira szól a tűzvédelmi előírás? Ésakkó??? Csinalhátnának a karszalagoknak beléptetős rendszert és ha túl sokan vannak bent akk nem engednek be több embert...ennyi...
butának nem mondanám ..de IGAZAD van
beküldve: 2008-04-07 18:42:27
(#44) utóbbi con-on én is akkor voltam felszabadult mikor cosplay volt mert olyan kevesen voltak kint hogy jó volt ott lenni, de amúgy a fullasztó hőség mellet, egy ilyen kis helyen 2000 vagy 2500 ember tényleg eléggé sok szerintem. nem is több embert hanem kevesebbet kéne beengedni. kövezzetek meg de nem csodálnám ha valaki megfulladna odaben. kibírhatatlan az a tömeg, egyik pulthoz se lehet odamenni.
jó.. sok dolguk van, meg tényleg sokat tesznek azért hogy elterjedjen magyarországon az anime meg a manga. meg igen. sokan leszünk, de többen nem nagyon jutnak be. elvégre meg van a megengedett létszám.vagy micsoda, szóval többen semmiképp sem jutnak be, viszont lehet több embernek marad a pecsa előtti park :P remélem minél hamarabb sikerül felrakniuk a programokat, amúgy kik neveznek rajzversenyre?
de még vannak jegyek mert még ott helyben is lehet venni 600 szombaton, 600-at vasárnap .... amúgy tényleg kik neveztek rajzversenyre ?
beküldve: 2008-04-07 18:39:57
(#42) Egyébként buták a szervezők..nagyon buták...mert annyira szól a tűzvédelmi előírás? Ésakkó??? Csinalhátnának a karszalagoknak beléptetős rendszert és ha túl sokan vannak bent akk nem engednek be több embert...ennyi...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-04-07 18:38:53
(#41) beküldve: 2008-04-07 18:38:26
(#40) jó.. sok dolguk van, meg tényleg sokat tesznek azért hogy elterjedjen magyarországon az anime meg a manga. meg igen. sokan leszünk, de többen nem nagyon jutnak be. elvégre meg van a megengedett létszám.vagy micsoda, szóval többen semmiképp sem jutnak be, viszont lehet több embernek marad a pecsa előtti park :P remélem minél hamarabb sikerül felrakniuk a programokat, amúgy kik neveznek rajzversenyre?
beküldve: 2008-04-07 18:31:37
(#39) beküldve: 2008-04-07 17:45:43
(#38) A zacsi telitalálat volt tényleg, nekem is nagyon jól jött telepakoltam a mangákkal amit vettem aznap xD
MIANEVED?!
viszont ez így tényleg kiakaszt hogy még se programok, se megjelenések...
Kiakaszt, nem akaszt ki, sajnos ez van Viszont vegyük figyelembe, hogy mennyivel többen leszünk idén, mint tavaly és a szervezők mennyit foglalkoznak azzal, hogy nekünk jó legyen. Véleményem szerint, így is sokat köszönhetünk nekik, amint jut egy szabad percük (amit épp nem levegővételre fordítanak), ki fogják írni a programokat. Legrosszabb esetben azok is meglepetések lesznek
"Runaway, runaway, runaway...!"
beküldve: 2008-04-07 17:32:54
(#36) viszont ez így tényleg kiakaszt hogy még se programok, se megjelenések...
bankrablásba én is benne lennék..
bankrablásba én is benne lennék..
beküldve: 2008-04-07 17:30:50
(#35) A zsacsi tényleg jó ötlet^_^ Nem is az volt benne a legkirályabb, hogy kaptunk, hanem mert mínőségi volt. Roppant strapabíró darabok, legalábbis szerintem. Azóta is hurcolászok benne dolgokat, remek szolgálatot tett^.^ Kíváncsi vagyok most milyennel leszünk megajándékozva *.*
És igeeeenX) Vásárlás a köbön! Ha valaki készül egy bankrablós okosságra... khöm... nem keres bűntársat?^_^"
És igeeeenX) Vásárlás a köbön! Ha valaki készül egy bankrablós okosságra... khöm... nem keres bűntársat?^_^"
"Runaway, runaway, runaway...!"