Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
SakuraCon 2008
Kapcsolódó tartalom: SakuraCon 2008
beküldve: 2008-04-11 21:18:06
(#96) Lehet megkockáztatok egy fél kilencet, vagy ha elég kávét készítek be reggel az ágy mellé, esetleg (ez a szó soxor aláhúzva) egy nyolc órát. Csak maradmár..
Someday the Dream will End
beküldve: 2008-04-11 21:13:25
(#95) Tavaly nyitás előtt fél órával érdeztünk barátommal. Mindkettőnk számára volt jegy. Most szerintem kevesebbet lehet helyszínen kapni, tehát a 9:00 óra vagy előbbi időpont zserintem megfelelő. Mondom: SZERINTEM. Nem kell rám hallgatnod.
én tavaly 11kor érkeztem..pech elfogytak
Hát azt néztem, h 9től lehet jegyet venni, szal én alapbol ugy értettem, h az előtt kéne érkezni. csak mennyivel vajh?
beküldve: 2008-04-11 21:08:51
(#93) én tavaly 11kor érkeztem..pech elfogytak
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-04-11 21:07:41
(#92) Hejho!
Valaki, aki volt már tavaj, tudna egy tipet adni, hogyha olyan lehetetlen kalandra vállalkozok, mint a helyszíni jegyvétel, kb mennyivel érdemes előbb érkezni?
köszke
Valaki, aki volt már tavaj, tudna egy tipet adni, hogyha olyan lehetetlen kalandra vállalkozok, mint a helyszíni jegyvétel, kb mennyivel érdemes előbb érkezni?
köszke
beküldve: 2008-04-11 20:47:00
(#91) A Con honlapján majdnem becsületesen (mert a Sailor Moon-osat nem) végigolvastam a rövid novellákat. Először a Blood+-os tetszett, majd az InuYasha-s, de a Trigun-os is jó volt. Végül a Cowboy Bebop-osra szavaztam. Szerintem angyon jóra sikeredett. Gratulálok a szerzőnek, ha ezt látja.
De ez a bemutatkozó ez most mi? Kivonul a mangafan stáb, név-kor-lakhely-hobbi?
+ vércsoport, aszcendens, kedvenc pokémon
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Érdekes lesz ez a con is. Elővételes jegyek már elfogytak. Helyszini jegyek meg el fog fogyni jó hamar xD Kicsi már ez a PeCsa...
Az őszi már nem itt lesz...
Azért jó hogy próbálnak tömeget oszlatni a szervezők. Értem ez alatt a sátrat. Ami biztos 1-200 embert fog csábítani legalább, nameg a kajálda is meg fog nyílni. Bár az nem nagy, de most tényleg minden helyre szükség lesz. Nagyon kíváncsi vagyok hogy meddig nőhet még ez az animecon...
Kicsi már ez a PeCsa...
"Áh nagyobb puska kellett volna b@szd+!"
/Vincent/
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Szerk: Lanwell 2008-04-10 22:25:27
beküldve: 2008-04-10 21:55:11
(#87) Érdekes lesz ez a con is. Elővételes jegyek már elfogytak. Helyszini jegyek meg el fog fogyni jó hamar xD Kicsi már ez a PeCsa...
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Rudymester, kösz a felvilágosítást. Tehát táncpad. Akkor majd ki fogom próbálni, igaz táncolni nem igazán tudok de majd fejlesztem a képességeimet ilyen téren is.
haha Én is XD
beküldve: 2008-04-10 18:41:46
(#83) Rudymester, kösz a felvilágosítást. Tehát táncpad. Akkor majd ki fogom próbálni, igaz táncolni nem igazán tudok de majd fejlesztem a képességeimet ilyen téren is.
Egy kérdés: Mi az a DDR? Táncpad?
DDR: Dance Dance Revolution = táncpad játék. Ennek van egy ingyenes változata, a Stepmania és ez szokott lenni az animeconokon.
beküldve: 2008-04-10 18:13:44
(#81) Dzsááá, demég étterem meg sátor :'DD Én annyira akartam azt a Blú Dzsendert és erre levetítik, köszönöm *____*
De ez a bemutatkozó ez most mi? Kivonul a mangafan stáb, név-kor-lakhely-hobbi, aztán a mangákat ismertetik? Ezt most így hirtelen nem tudom behatárolni x')
De ez a bemutatkozó ez most mi? Kivonul a mangafan stáb, név-kor-lakhely-hobbi, aztán a mangákat ismertetik? Ezt most így hirtelen nem tudom behatárolni x')
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-04-10 17:39:49
(#80) Végre fenn vannak a programok. Meg lenn is egy lapon, mert kinyomtattam. Most elég összettett programot szerveztek a szervezők. Egy kérdés: Mi az a DDR? Táncpad?
A déli időpont a fórumtalira tökéletes. de fél óra múlva kezdődik a cosplay, amit nem hagyhatok ki. Valószínű ez lesz a szombati programom (vasárnapi sajna nem Pesten lesz ):
vásárolgatni
rohanni a megnyitóra
Aikido bemutatót végignézni
fél órát fórumtagokkal lenni
részt venni fórumtalin
őrült sebességgel rohanni a cosplayre
ha a DDr táncpad, akkor hamar kipróbálni
MangaFan bemutatkozót végigcsücsülni (szerencsétlen esetben végigállni)
élménybeszámolót hallgatni külföldi Con-okról
ismét fél óra szabad foglalkozás
Beszélgetni egy japán doujinshi rajzolóval [ez tavaly irtóra tetszett, talán most is ugyanaz a csaj lesz (Kirin)] (Pansy, majd elmesélem, milyen volt )
fél órát mászkálni erre-arra-amarra
eredményhirdetésre bemenni (bár én nem versenyzek egyik versenyben sem, de fanfic-re szavazok mert azt is lehet a honlapon)
ha maradhatok addig, akkor beülni az Appleseed-re. Vége.
A déli időpont a fórumtalira tökéletes. de fél óra múlva kezdődik a cosplay, amit nem hagyhatok ki. Valószínű ez lesz a szombati programom (vasárnapi sajna nem Pesten lesz ):
vásárolgatni
rohanni a megnyitóra
Aikido bemutatót végignézni
fél órát fórumtagokkal lenni
részt venni fórumtalin
őrült sebességgel rohanni a cosplayre
ha a DDr táncpad, akkor hamar kipróbálni
MangaFan bemutatkozót végigcsücsülni (szerencsétlen esetben végigállni)
élménybeszámolót hallgatni külföldi Con-okról
ismét fél óra szabad foglalkozás
Beszélgetni egy japán doujinshi rajzolóval [ez tavaly irtóra tetszett, talán most is ugyanaz a csaj lesz (Kirin)] (Pansy, majd elmesélem, milyen volt )
fél órát mászkálni erre-arra-amarra
eredményhirdetésre bemenni (bár én nem versenyzek egyik versenyben sem, de fanfic-re szavazok mert azt is lehet a honlapon)
ha maradhatok addig, akkor beülni az Appleseed-re. Vége.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-04-10 17:40:40