Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
SakuraCon 2008
Kapcsolódó tartalom: SakuraCon 2008
beküldve: 2008-04-07 17:18:47
(#34) egyetlen kitűzött célom: felvásárolni mindent, első conomra azaz az őszire 1 forinttal érkeztem, semmi pénzem nem volt most be kell pótolni :P
Beee*nyelvet nyújt* xP Bíbíbí én nem megyek mert készülök arra a csodálatos, fantasztikus, toll etc....érettségire >(.... *hogyrohadnamegaza/sípolás/és még/sípolás/*
U.I: Gege megfog ölni x,( én meg a vizsga biztost ha nem enged át németből és inkább mentem volna a conra
U.I: Gege megfog ölni x,( én meg a vizsga biztost ha nem enged át németből és inkább mentem volna a conra
*élesíti a kését*
mármár betegesen, fennhangon mondja:
"Igen, ha így vágom talán jobban fáj neki."
"De milenne ha inkább csak szúrkálnám a hasfalát? Akkor sokáig vérezne."
1 szó mint száz sajnálom h nem jössz
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2008-04-07 14:25:03
(#32) Apropó vizsgák... A mi CP-csapatunk nagyot szívott...Eredetileg egy 4-es Shining Tears überbrutál CP-t terveztünk, de a két srácnak pont közbejött a nyelvvizsga...És csak akkor tudták meg, amikor a ruhájuk elkészült...Szaal a project ugrott őszre, mi meg Aidával egy P.P. duóra készülünk^^ Háát, meglátjuk mi lesz^^
Mindenesetre egy MangaFan-os fórumtali belefér, szaal ha minden igaz , ott leszek^^ És utána egy Meki a CP-sekkel? xD Persze ezek csak tervek. De már várom az e-maileket, aki benne van egy bankrablásban,írjon, mert nem nagyon tudom, hogy fogja bírni a péztárcám a sok új megjelenést^^"
Mindenesetre egy MangaFan-os fórumtali belefér, szaal ha minden igaz , ott leszek^^ És utána egy Meki a CP-sekkel? xD Persze ezek csak tervek. De már várom az e-maileket, aki benne van egy bankrablásban,írjon, mert nem nagyon tudom, hogy fogja bírni a péztárcám a sok új megjelenést^^"
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2008-04-07 12:09:41
(#31) Én csak azt veszek amit már előre elterveztem, és kell: Árnybíró mangákat, és a DVD-ket amik addíg megjelennek és kellenek XD
Bár úgyis lesz majd ott vmi ami spontán kell
Bár úgyis lesz majd ott vmi ami spontán kell
MIANEVED?!
beküldve: 2008-04-07 11:52:53
(#30) 1. Con = 1. Cosplay Bleach-ből lesz egy kisebb szerepünk már várom
Nah azt én is :) Kiváncsi vagyok Rukiára :))
Ichigo-ra meg végképp...
Nah azt én is :) Kiváncsi vagyok Rukiára :))
Ichigo-ra meg végképp...
beküldve: 2008-04-07 09:41:12
(#29) Nah remélhetőleg mindkét nap ott leszek és fővásárolok mindent, ha lesz elég pénzem mindenre. XD
beküldve: 2008-04-07 07:51:31
(#28) Végülis nem annyira fontos, hogy a zacsi bleaches legyen, mert addigra már megjön a Bleaches táskám (muhaaaahaaaaahaaa ) , de azért nagyon várom, hogy az egyik manga viszont a Bleach legyen!
no pussy, just the dicks
14 nap...És...Lehet hogy ez csak az én rigolyám, de még nincsenek fent a programok/megjelenések...˘˘&q uot; Pedig már jó lenne tudni, mi mikor lesz^^
Na ezzel valahogy maximálisan egyetértek...Nem baj, majd egy héttel előtte megtudjuk...
Tavaly nekem is jó szolgálatot tett a Narutos-s zacsi...felőlem idén is jöhet vmi hasonló.
Miyu és aki még érettségizik:
részvétem! Átérzem a helyzetetek, mert tavaly ugyanígy jártam! Csak akkor pont a ballagás napján volt...Idén is épp csak mázlim volt, hogy nem a nyelvvizsgára, hanem egy héttel előbbre tették...
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-04-06 23:57:09
(#26) Megint lesz vmi friss ropogós "fejvesztett iramban a nyomdából" kötet FMA-n kívül? XD
Put it down and maybe you'd just die. Save yourself all sorts of difficulties.
beküldve: 2008-04-06 23:10:07
(#25) beküldve: 2008-04-06 21:46:01
(#24) Van egy ötletem, most legyen Bleach manga és bleaches zacsi^^
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-04-06 21:03:29
(#23) Én majd csak szombaton tudok ott lenni. Ezeket biztosan meg fogom tenni, amint alkalmam adódik rá:
-részt venni fórumtalin,
-MangaFan-osokkal beszélni,
-rengeteg képet csinálni,
-cosplay-t végignézni,
-vásárolni agyba-főbe,
-megnézni egy jó kis animét, mert tuti lesz
-bizti lesz jó előadás, arra is elmenni. (Az őszi Con-on Kirin előadása eszméletlen volt. Valki ott volt rajtam kívül?)
-részt venni fórumtalin,
-MangaFan-osokkal beszélni,
-rengeteg képet csinálni,
-cosplay-t végignézni,
-vásárolni agyba-főbe,
-megnézni egy jó kis animét, mert tuti lesz
-bizti lesz jó előadás, arra is elmenni. (Az őszi Con-on Kirin előadása eszméletlen volt. Valki ott volt rajtam kívül?)
Beee*nyelvet nyújt* xP Bíbíbí én nem megyek mert készülök arra a csodálatos, fantasztikus, toll etc....érettségire >(.... *hogyrohadnamegaza/sípolás/és még/sípolás/*
Átérzem az érzést!! Énis amiatt a ***** érettségi miatt hagyom kia msotani con-t! Pedig szívem szerint ott lennék, és nézném a sok cosplay-est!!!
"Sötétség! Amikor mindent amit ismertél és szerettél, hirtelen elvesznek tőled. A gondolataid csak a düh, gyűlölet és bosszú hatja át, és senki nem segíthet rajtad..."
beküldve: 2008-04-06 20:56:41
(#21) Beee*nyelvet nyújt* xP Bíbíbí én nem megyek mert készülök arra a csodálatos, fantasztikus, toll etc....érettségire >(.... *hogyrohadnamegaza/sípolás/és még/sípolás/*
Szerk: miyu 2008-04-06 20:57:19
beküldve: 2008-04-06 19:45:54
(#20) Király^^ Megint Zacsi? nah akkor nem kell "cipelnem" a régit. Jah egyébként ki lesz még rajtam kívül olyan elvetemült , hogy CP-ruciban jön? Mindenesetre, aki meglát egy nagyon kék hajú gothlolit, Toru Kono jelmezben, az odajöhet, fotó, nem harap a néni^^
Tudom, hogy mindenki fotó-bolondnak tart, de ez van, ha a Conról van szó^^
14 nap...És...Lehet hogy ez csak az én rigolyám, de még nincsenek fent a programok/megjelenések...˘˘&q uot; Pedig már jó lenne tudni, mi mikor lesz^^
Tudom, hogy mindenki fotó-bolondnak tart, de ez van, ha a Conról van szó^^
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)