Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
SakuraCon 2008
Kapcsolódó tartalom: SakuraCon 2008
beküldve: 2008-04-09 09:26:07
(#64) Nem baj majd az első lincselés után rájönnek, hogy jövőre a SportArénában kell megrendezni!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-04-08 19:53:14
(#63) Éljen megint kapunk valami ajándékot:) Én nagyon örültem a Narutós táskának tavaly, sokkal élvezetesebb volt abban hordani a vásárolt holmijaimat mint a szakadozó iskolatáskámban.
INGYEN ÖLELÉS! :)
beküldve: 2008-04-08 18:40:00
(#62) nem vagyok ideges.. nem nem vagyok.. egy oldalnyi szöveget írtam és nem küldte el.. waaaah.. najó kezdjük újra kicsit lerövidítve..
naszóvaltehátnos...
lehet tényleg nem az a megoldás a nagy tömegre, hogy kevesebb embert engednek be, de akkor meg ott az a nagy park a pecsa előtt tessék kihasználni. nem tudom hogyan de ez nem állapot hogy a mentők fognak engem elvinni olyan fullasztó hőség van, meg tömeg, meg idegesség, aztán ha kijutunk a tömegből nagy fellélegzés, de rögtön kapsz egyet a hátadba és összeesel.. a programok meg nem is azért idegesítenek mert nincsenek, hanem elég nehéz így szervezkedni... elvégre ha vannak akiknek messziről jött ismerősei vannak és ki kell majd con közbe kísérni a vonathoz előre tudni kell mikor nem szabad elmenni.. pl.. neadjisten nyenék rajzversenyen (biztosan nem fordul elő, de jó szemléltető példa), akkor nem mehetek el eredményhirdetéskor, mert nincs kedvem egy hetet várni míg megkapom a nyereményem :P, de nyugalom biztosan nem nyerek... a bankrablásban amúgy most tök komolyan benne lennék... muszáj pénzt szereznem, mert nem akarom mindenem elkölteni és csóró lenni egészen nem tudom meddig... a hellsing is 2000 forintos lett :( árnybíró lemaradásom is van, úgy 3 kötet és muszáj bepótolnom.. aztán pocky... na arra költök egy keveset.. aztán valahol kajálni is kell majd, nem fogok éhezni egész nap. na.. ennyi volna nem koptatom tovább a billentyűzetem így se látszik egy pár betű
Na megmutatom a rajzversenyre készült művemet is:
http://kepfeltoltes.hu/view/08 0404/animecon2008_www.kepfeltolt es.hu_.jpg
0-13 éves korosztályban original kategóriában neveztem.
naszóvaltehátnos...
lehet tényleg nem az a megoldás a nagy tömegre, hogy kevesebb embert engednek be, de akkor meg ott az a nagy park a pecsa előtt tessék kihasználni. nem tudom hogyan de ez nem állapot hogy a mentők fognak engem elvinni olyan fullasztó hőség van, meg tömeg, meg idegesség, aztán ha kijutunk a tömegből nagy fellélegzés, de rögtön kapsz egyet a hátadba és összeesel.. a programok meg nem is azért idegesítenek mert nincsenek, hanem elég nehéz így szervezkedni... elvégre ha vannak akiknek messziről jött ismerősei vannak és ki kell majd con közbe kísérni a vonathoz előre tudni kell mikor nem szabad elmenni.. pl.. neadjisten nyenék rajzversenyen (biztosan nem fordul elő, de jó szemléltető példa), akkor nem mehetek el eredményhirdetéskor, mert nincs kedvem egy hetet várni míg megkapom a nyereményem :P, de nyugalom biztosan nem nyerek... a bankrablásban amúgy most tök komolyan benne lennék... muszáj pénzt szereznem, mert nem akarom mindenem elkölteni és csóró lenni egészen nem tudom meddig... a hellsing is 2000 forintos lett :( árnybíró lemaradásom is van, úgy 3 kötet és muszáj bepótolnom.. aztán pocky... na arra költök egy keveset.. aztán valahol kajálni is kell majd, nem fogok éhezni egész nap. na.. ennyi volna nem koptatom tovább a billentyűzetem így se látszik egy pár betű
Na megmutatom a rajzversenyre készült művemet is:
http://kepfeltoltes.hu/view/08 0404/animecon2008_www.kepfeltolt es.hu_.jpg
0-13 éves korosztályban original kategóriában neveztem.
Szerk: Lichi 2008-04-08 19:26:31
beküldve: 2008-04-08 17:17:30
(#61) Már alig vááárom!!! Igaz, pénzügyileg le leszek csapolva, de ennyi jó dologért megéri költeni a pénzt^.^ Ha rajtam múlna, nem annyit vinnék, amennyit XD De sebaj, így se sok pénzzel jövök haza...
Viszont annál több mangával és remélhetőleg poszterrel meg mi egyéb fan-cuccal^.^
Viszont annál több mangával és remélhetőleg poszterrel meg mi egyéb fan-cuccal^.^
"Runaway, runaway, runaway...!"
Ugye con-on kapható lesz az eddig megjelent Árnybíró összes kötete?
Igen. Rendezvényeken az összes kiadványaink kaphatóak (mangák, mondomagazinok régebbi számai).
MEGNYUGVÁS
Ugye con-on kapható lesz az eddig megjelent Árnybíró összes kötete?
Igen. Rendezvényeken az összes kiadványaink kaphatóak (mangák, mondomagazinok régebbi számai).
beküldve: 2008-04-08 16:58:55
(#58) Szerintem nem csak te hiányolod a progikat és a megjeneléseket... Már egy ideje nem sok frissítés láttam a con oldalán... pedig már én is nagyon szeretném tudni milyen progik, s milyen újdonságok várhatók (Hogy tudjam mennyire megyek anyagi csődbe XD).
De biztos sokan vannak még így vele.
Igaz, hogy a a con hivatalos honlapján nincs sok minden, de amúgy remekül tájékoztat a fórum^.^ El-el olvasgatom, amit írnak bele és az sem rossz, mert oda többször tévednek fel a szervezők és csepegtetnek el némi hírt itt-ott, mint hogy kiírják a dolgokat a főoldalra... Mondjuk egy összesítést már én is hiányolok, jó lenne nem vaktában odaesni XD
beküldve: 2008-04-08 11:27:27
(#56) Szerintem nem csak te hiányolod a progikat és a megjeneléseket... Már egy ideje nem sok frissítés láttam a con oldalán... pedig már én is nagyon szeretném tudni milyen progik, s milyen újdonságok várhatók (Hogy tudjam mennyire megyek anyagi csődbe XD).
Szerk: Miyu-chan 2008-04-08 11:29:52
beküldve: 2008-04-07 22:42:44
(#55) Ugye con-on kapható lesz az eddig megjelent Árnybíró összes kötete? *most jött rá, hogy neki nem elég két kötet ^^*
Nem az az igazi fájdalom, amelytől könnyes lesz a szem, hanem, amit egy életen át könnyezve hordozunk csendesen.
beküldve: 2008-04-07 22:03:23
(#54) beküldve: 2008-04-07 22:01:57
(#53) Ahogy számoltam én a Mangafan standnál ott fogok hagyni 15ezret.
Valami kis a jándék? :)
Valami kis a jándék? :)
beküldve: 2008-04-07 21:24:44
(#52) 1. tény: egyáltalán nem leszünk többen, hisz ugyanannyi ember mehet be, és tavaly is ragadtak kinn páran (pl.: szegény Neckroid ).
2. tény: tényleg elég nagy a tömegnyomor. A bejutás nem könnyű, de a pultokhoz odaverekedni magad, nem is olyan rossz. Szerintem jó látni azt a tömeget, és azt a jó kedvet, mert mindenki arcáról süt a boldogság, főleg ha új, jó mangát lát meg.
2. tény: tényleg elég nagy a tömegnyomor. A bejutás nem könnyű, de a pultokhoz odaverekedni magad, nem is olyan rossz. Szerintem jó látni azt a tömeget, és azt a jó kedvet, mert mindenki arcáról süt a boldogság, főleg ha új, jó mangát lát meg.
Jaja, a rendezőknek se könnyű helyzet ez...
Ők is csak a legjobbat akarják, de ha nem megy? Az vana mi van...
Egyetértek^.^ Persze, meg van szabva a 2500-as létszám, de szerintem már az borzasztó nagy feladat, hogy a kint ragadtaknak megmagyarázzák, hogy ők már nem mehetnek be... Nem lennék a helyükben ezeknek a szervezőknek
beküldve: 2008-04-07 19:33:20
(#50) Jaja, a rendezőknek se könnyű helyzet ez...
MIANEVED?!