Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
SakuraCon 2008
Kapcsolódó tartalom: SakuraCon 2008
Attól fűgg ki a delikvens. Lehet, hogy egy lelkes 11 éves, csökkent étvágyú rajongó pöröntynek 5 kötet is sok.
...
Bár amilyen táskákkal járkálnak manapság suliba szegények, lehet, hogy kraftosabb, mint én!
...
Bár amilyen táskákkal járkálnak manapság suliba szegények, lehet, hogy kraftosabb, mint én!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Mennyi mangának lehet akkora súlya, hogy azt zavaró legyen vinni a hátizsákban?
édes teher...
Csak többen mondták, hogy a magyar nyelvű mangákra nem érdemes az elején rácsapni, met utána egész nap cipelheted... Erre kérdeztem én meg, hogy mennyi mangát kell venned, hogy megérezd a súlyát?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-04-16 08:40:06
(#169) Tök jó minden info és köszönjük, de a legfontosabbról nem esett szó!
Söröspult lesz?!!!?
Söröspult lesz?!!!?
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-04-16 08:10:56
(#168) Én már mindenféle jegyvásárlási lehetőségen túl vagyok. XD Az elővételtől nem kell félni, mert amint beérkezett a pénzed a Con szervezői visszaigazolják. Ha úgy gondolod, hogy túl sok idő telt el mióta befizetted és nem érkezik e-mail, akkor lehet nekik írni, hogy nézzenek utána. Nagyon kedves és segítőkész emberek. Bár érdemes ezt úgy csinálni, hogy amint elindul az elővétel, egyből rendelni. A hátránya, hogy így is sorban kell állni.
A legjobb megoldás, ha előre megveszed, tényleg érdemes ezért feljönni Pestre, vagy megkérni valakit, hogy vegye meg neked. De legalább Con előtt 3 héttel, mert különben elfogynak a jegyek. Viszont így sem kerülöd el a sorbanállást, csak hamarabb bejutsz.
Azok akik helyben veszik meg ne izguljanak, hogy mit fognak csinálni ott reggel, mert egy csomó azonos sorsú ember fogja körülvenni, akikkel nagyon jól el lehet beszélgetni. ^^ Bár pénztárnyitás után mindenki átmegy berserk módba. XD Viszont a reggel 8 órás hangulat iszonyat jó. Még nincs ott sok ember, mindenki tök kómás, olyan mint valami iskolás tábor.
A legjobb megoldás, ha előre megveszed, tényleg érdemes ezért feljönni Pestre, vagy megkérni valakit, hogy vegye meg neked. De legalább Con előtt 3 héttel, mert különben elfogynak a jegyek. Viszont így sem kerülöd el a sorbanállást, csak hamarabb bejutsz.
Azok akik helyben veszik meg ne izguljanak, hogy mit fognak csinálni ott reggel, mert egy csomó azonos sorsú ember fogja körülvenni, akikkel nagyon jól el lehet beszélgetni. ^^ Bár pénztárnyitás után mindenki átmegy berserk módba. XD Viszont a reggel 8 órás hangulat iszonyat jó. Még nincs ott sok ember, mindenki tök kómás, olyan mint valami iskolás tábor.
Szerk: pansy 2008-04-16 08:11:46
Mennyi mangának lehet akkora súlya, hogy azt zavaró legyen vinni a hátizsákban?
édes teher...
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2008-04-16 06:34:37
(#166) beküldve: 2008-04-16 00:08:44
(#165) Mennyi mangának lehet akkora súlya, hogy azt zavaró legyen vinni a hátizsákban?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-04-15 22:47:12
(#164) =)
Én nem mondhatom magam vmi veterán Conosnak =)
Rudymester nagyon tetszenek a "tippek" amit írtrál =)
ÉS mindegyikkel egyetértek.
Őszi Conon elől ültünk a földön, mögöttünk 5emberes baráti társaság terpeszkedett a székeken.
Ebből 3an szinte soha nem voltak ott, csak ha éppen egy ismerős AMV-je ment a veítőn.
2óra után kicsit már szenvedtünk a földön, de a 3ÜRES helyet egy percre sem engedték volna át............
De a táskák és kabátok szépen elücsörögtek ott..
EDIT:
Ja és jegyvásárlás.
Vidéki vagyok, egy vonatjegy Nyugatiba 750 FT oda-vissza.
Én, mikor már voltak jegyek Trillianba egyéb helyeken szépen felültem a vonatra, és felmentem pestre, h megvegyem a jegyeket (másik két bnőmnek is akik még SOKKAL messzebb laknak pesttől mint én)
Én nem bírom ki, ha csak lefoglalom, mert az nincs a kezemben, és addíg az is bizonytalan...
Megvettem őket és azóta nyugodtan alszok =)
Nekem ez megért 750 FT vonatjegy pénzt.
Én nem mondhatom magam vmi veterán Conosnak =)
Rudymester nagyon tetszenek a "tippek" amit írtrál =)
ÉS mindegyikkel egyetértek.
Őszi Conon elől ültünk a földön, mögöttünk 5emberes baráti társaság terpeszkedett a székeken.
Ebből 3an szinte soha nem voltak ott, csak ha éppen egy ismerős AMV-je ment a veítőn.
2óra után kicsit már szenvedtünk a földön, de a 3ÜRES helyet egy percre sem engedték volna át............
De a táskák és kabátok szépen elücsörögtek ott..
EDIT:
Ja és jegyvásárlás.
Vidéki vagyok, egy vonatjegy Nyugatiba 750 FT oda-vissza.
Én, mikor már voltak jegyek Trillianba egyéb helyeken szépen felültem a vonatra, és felmentem pestre, h megvegyem a jegyeket (másik két bnőmnek is akik még SOKKAL messzebb laknak pesttől mint én)
Én nem bírom ki, ha csak lefoglalom, mert az nincs a kezemben, és addíg az is bizonytalan...
Megvettem őket és azóta nyugodtan alszok =)
Nekem ez megért 750 FT vonatjegy pénzt.
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-04-15 22:55:29
Hát sok sikert és kitartást.^^"
Köszi^^ Mondjuk valahogy biztosan elfoglalom majd magamat. Szerettem volna vinni könyvemet, hogy addig olvassam, de mivel 800 oldal, ezért inkább mellőzöm, mert egész nap nem akarom cipelgetni.
A tuti megoldás: animét nézek.
sokan álnak a sorba ahoz h elbeszélges pár emberrel XD vagy elkezded számolni hányan állnak a sorba vaaagy a fákat vagy leveleket fűszálakat hangyákat..egyéb ötlet kel?
na mék csicsizni majdmég fölnézek hátha pár ujjonc pár tanácsra vár NEMSOKÁRA COOON éjjen..jupiééé
Köszi^^ Mondjuk valahogy biztosan elfoglalom majd magamat. Szerettem volna vinni könyvemet, hogy addig olvassam, de mivel 800 oldal, ezért inkább mellőzöm, mert egész nap nem akarom cipelgetni.
A tuti megoldás: animét nézek.
Ja, és a "mi társaságunkból" én vagyok az, aki megveszi mindenki jegyét a hajnali órákban
Jesszusatyaúristen, anyámborogass, jézusanyjaszűzmária... Ez tényleg durva lehet ha mondjuk valaki 4500Ftot költ az útra (CSAK!) és közlik, hogy sorry nincs jegy... Első Conon én is nagyon paráztam emiatt... Hála istennek nálunk van SárkányTűz ott megtudtuk venni a jegyeket... Le is elleneőrzöm bent van-e a Conperselyemben
Hát tény h vidékieknek ezért érdemes minél hamarab beszerezni jegyet elővétel vagy ha van olyan üzlet közelébe..esetleg barát vagy ismerős által ..énis 4 embernek vettem jegyet it pesten ...
Szerk: Dr. Zsu 2008-04-15 22:06:42
beküldve: 2008-04-15 21:32:57
(#160) Jesszusatyaúristen, anyámborogass, jézusanyjaszűzmária... Ez tényleg durva lehet ha mondjuk valaki 4500Ftot költ az útra (CSAK!) és közlik, hogy sorry nincs jegy... Első Conon én is nagyon paráztam emiatt... Hála istennek nálunk van SárkányTűz ott megtudtuk venni a jegyeket... Le is elleneőrzöm bent van-e a Conperselyemben
INGYEN ÖLELÉS! :)
Ja, és a "mi társaságunkból" én vagyok az, aki megveszi mindenki jegyét a hajnali órákban
beküldve: 2008-04-15 21:16:37
(#158) énis ugy emléxem h 2 fele let elosztva öszes de előtte töbszöris bemondták h nagyon fogy a jegy..sajnos érdemes jóval előb oda menni..énis utláok sorba állni..de ez van 2 napja voltam Sakurazaka-ba eladótol kérdezte 2 csaj h akkor mit csináljanak fószer azt mondta 7kor érdemes kimenni..jó korán van nade aki vidéki nehezen tud ígyis rengetegen kb 4kor kelnek föl szóval azt ajánlom vagy it vagy valami ismeretség által kérjétek meg az előb oda érkezőt h vegyen nektek jegyet..telefonszám csere stb által megis találjátok egymást és el lehet intézni a jegy kifizetését stb(ezt inkáb vidékieknek ajánlom)
hála istennek én meg tudtam venni pár haverommal de tényleg hihetetlen gyorsan fogytak a jegyek con-on óriási lesz a tömeg,kígyózó sorok stb .. Szokásos
hála istennek én meg tudtam venni pár haverommal de tényleg hihetetlen gyorsan fogytak a jegyek con-on óriási lesz a tömeg,kígyózó sorok stb .. Szokásos
Én mondtam a 11-e, mert ezt hallottam, de engem akkor és most sem érint. Itt lapul a tatyómban a magenta jegy...