Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
SakuraCon 2008
Kapcsolódó tartalom: SakuraCon 2008
remélem legközelebb a symában rendezik.
Akkor legalább kétszer annyiba kerülne egy belépő.
Gyere holnap, elvileg akkor nem korlátozzák a bejutást
beküldve: 2008-04-19 12:42:28
(#231) mondjuk sztem... annak se a legtutibb aki bejutott, mert nyomoroghatnak 2500-an abban a kis sz*rban, szal sztem nem maradtam le semmiről... remélem legközelebb a symában rendezik.
„Ha valami nagyon értékes neked, míg el nem veszíted az életed, ezzel a két kezeddel kell megvédened!”
beküldve: 2008-04-19 11:37:56
(#229) ÁÁÁÁÁÁ de gyűűűűűlölöm ezt a szervezést! Nekinyomtak a korlátnak a kis szemetek, elémnyomakodtak, a szervezők azt mondták h álljunk a bal oldalra, be is álltam, erre kijelentették, h máshogy nézve bal oldalra! úúúúúúúúúúúúúúúú rsiteen!!!! kemény 5 percig voltak nyitva a pénztárak, mikor azt mondták h elfogytak a jegyek szombatra! 600 jegy HOGY fogy el 5 perc alatt????!!!! itt nyugtatnak minket h aki még nem vett elővételben, az se bánkódjon, mert a helyszínen mindkét nap lehet venni 600 jegyet, plussz még 600-at!!! ősszel tuti h előre rendelek!!!!!!!!!!!!!! *falba veri a fejét az idegességtől (már vérzik!!!)*
„Ha valami nagyon értékes neked, míg el nem veszíted az életed, ezzel a két kezeddel kell megvédened!”
beküldve: 2008-04-18 22:05:50
(#228) Sziasztok! Majd holnap találkozunk, én egy Soproni AnimeClubbos pólóban leszek fellelhető:)
Hehe közben váltott egyet a titulusomXD
INGYEN ÖLELÉS! :)
Szerk: NortonGirl 2008-04-18 22:29:49
beküldve: 2008-04-18 21:06:23
(#227) Jóccakát,mindenki aludja ki magát a conra,szépek legyetek ám!
Remélem majd a fórumtalin összefutunk éééés
Remélem majd a fórumtalin összefutunk éééés
nem egészen 12 óra múlva kezdődik a 2008-as SakuraCon*magában ugrál a széken*
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2008-04-18 20:52:49
(#226) Conra, megyünk a conra, conra, megyünk a conraaa...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-04-18 20:06:39
(#225) uhh.........áh a hajam most csináltam meg nmtom hogy holnapra szétjön-e na de holnap CON
beküldve: 2008-04-18 19:20:28
(#223) Jaja, én is már gondolkoztam rajta, hogy kinyomtatom a térképet és berajzolom a számomra lehető legmegfelelőbb útvonalat. XD
Azt nézem, hogy nincs Comicinvest... hogy hogy nincs Comicinvest? Ők mindig ott szoktak lenni (és mindig van náluk BL meg hentai ). Vagy a Fumax és a Comicinvest egy néven fut? Kis felvilágosítást, ha valaki tudna adni. (Csak mert akkor azt az asztalt is berajzolom az útvonalba. XD)
Azt nézem, hogy nincs Comicinvest... hogy hogy nincs Comicinvest? Ők mindig ott szoktak lenni (és mindig van náluk BL meg hentai ). Vagy a Fumax és a Comicinvest egy néven fut? Kis felvilágosítást, ha valaki tudna adni. (Csak mert akkor azt az asztalt is berajzolom az útvonalba. XD)
Szerk: pansy 2008-04-18 19:20:54
De szerintem, ha megkapjátok a jegyet és utána még elmentek fagyizni, de a fagyiárus közelebb van az étterem felöli ajtóhoz, akkor senki nem harapja majd le a fejeteket, hogy azon az ajtón mentek be.
jó ötlet. én csak azért sajnálom h nem az étterem felől mehetek be, mert ahhoz van a legközelebb a Sound of Japan pult. és nem akarok lemaradni a jrock kitűzőkről. ősszel is későn vettem észre és hát eléggé lefogyasztották őket. XD
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2008-04-18 19:03:09
(#221) Hát ha már ott vagytok, hogy megkaptátok a jegyet, akkor már minek kerülitek meg az épületet, mikor ott is bemehettek? De szerintem, ha megkapjátok a jegyet és utána még elmentek fagyizni, de a fagyiárus közelebb van az étterem felöli ajtóhoz, akkor senki nem harapja majd le a fejeteket, hogy azon az ajtón mentek be. (Csak figylejetek arra, hogy fagyit nem lehet bevinni.) XD
Egyébként meg kicsit több önbizalmat, nem kell mindig más feje után menni. Főleg ha ilyen evidens dolgokról van szó.
Egyébként meg kicsit több önbizalmat, nem kell mindig más feje után menni. Főleg ha ilyen evidens dolgokról van szó.
Szerk: pansy 2008-04-18 19:06:21
A bejáratnál 2 ajtó lesz. Bal a jegyvásárlóké, a jobb meg a elővételeseké. nézd meg a térképet kicsit lentebb...
én értem. csak te helyeseltél Rikunak én meg az ő hsz-ét máshogy értelmeztem. ennyi. és ezzel összekevertetek.
A bejáratnál 2 ajtó lesz. Bal a jegyvásárlóké, a jobb meg a elővételeseké. nézd meg a térképet kicsit lentebb...
beküldve: 2008-04-18 18:43:19
(#218) csak mert Riku azt mondta h jobbra. és ezért nem értettem, mert én is úgy tudtam h ahol sorbaállsz, ott is kell bemenni. de akkor ő úgy értette a jobbrát ha szembeáll az épülettel. én meg rögtön úgy értelmeztem nála, h az egész épületnél jobbra... ^^"
de szerintem ő úgy értette ahogy én értelmeztem a hsz-ét.
"Mivel nekem be van fizetve a jegy, csak elkérem, aztán bemegyek a jobb oldali ajtón."
mármint ő elkéri a jegyet, majd az épület jobbján bemegy. én ezt úgy értelmeztem... mert nem azt írta h jobboldalra megy elkérni a jegyet és bemegy ott. hanem először elkéri a jegyet, majd megy jobbra azokhoz akiknek már megvan a jegyük.
de szerintem ő úgy értette ahogy én értelmeztem a hsz-ét.
"Mivel nekem be van fizetve a jegy, csak elkérem, aztán bemegyek a jobb oldali ajtón."
mármint ő elkéri a jegyet, majd az épület jobbján bemegy. én ezt úgy értelmeztem... mert nem azt írta h jobboldalra megy elkérni a jegyet és bemegy ott. hanem először elkéri a jegyet, majd megy jobbra azokhoz akiknek már megvan a jegyük.
Szerk: vadooc 2008-04-18 18:47:03