Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
SakuraCon 2008
Kapcsolódó tartalom: SakuraCon 2008
beküldve: 2008-05-09 17:57:21
(#427) Jó volt ez a Levelup-os videó. Az Amane Misa (így ejtette ki a lány) szavak furcsán hatottak egy kicsit. A DeltaVision pultjánál a nő szerintem el volt tévedve a magyar seineneket illetően. Azt mondta, az ő Berserk-jük az első magyarul megjelent seinen, amikor ott van az Árnybíró, az Élni, a Tűzharcos és A sötétség mélyén is (mit hagytam ki?)
Rudymester, a híres és bátor ember:
én ott álltam melletted talán 5 méterre. Akkor én vagyok az ember, aki nem mert (mert nem tudott a kevés hely miatt) bemenni a fangirl-ök közé. Ottálltam a csapat szélén.
Rudymester, a híres és bátor ember:
én ott álltam melletted talán 5 méterre. Akkor én vagyok az ember, aki nem mert (mert nem tudott a kevés hely miatt) bemenni a fangirl-ök közé. Ottálltam a csapat szélén.
Köszi, h felraktad a linket... a fix.tv-nek pedig azért hála, mert objektív képet adott rólunk... végre nem úgy lettünk beállítva, mint kockafejű otaku-állatok... lol
Szívesen.
beküldve: 2008-05-09 16:04:39
(#425) Levelup videó a SakuraConról:
[Link]
[Link]
Köszi, h felraktad a linket... a fix.tv-nek pedig azért hála, mert objektív képet adott rólunk... végre nem úgy lettünk beállítva, mint kockafejű otaku-állatok... lol
Pici japán túristák klik klik
王座
Levelup videó a SakuraConról:
[Link]
[Link]
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Fizikailag nem is... de gondoljunk csak bele másba...
Na igen... És a dolog itt kezdi baromira nem megérni...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
A mai kiscsajoknak már csak ennyi kell?
Pedig ha tudnák, h miről maradnak le!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
LOL /
Nekem ez szerencsére kimaradt...
Szerintem szegény nem tudta, mit beszél... De ha mégis... nos, nem lehet fizikailag megterhelő a barátjának lenni...
Fizikailag nem is... de gondoljunk csak bele másba...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Megmondom őszintén akkor én is a kis csitrikkel sikítottam de amikor már vagy 20adszor hallottam olyan felkiáltásokat, hogy "Te, én elélveztem!" Akkor gondoltam egyet és kiúsztam a 14 éves lánykák mellől...
A mai kiscsajoknak már csak ennyi kell? Hová fajul a világ. Az első éjszakájukon is csak Light, meg Kira képeket fognak nézegetni és nekik már akkor nagyon jó lesz. XD
Mint az Amerika Pitében, amikor az orosz csajjal van a gyerek a webkamera előtt...
amikor már vagy 20adszor hallottam olyan felkiáltásokat, hogy "Te, én elélveztem!" Akkor gondoltam egyet és kiúsztam a 14 éves lánykák mellől...
LOL /
Szerintem szegény nem tudta, mit beszél... De ha mégis... nos, nem lehet fizikailag megterhelő a barátjának lenni...
Megmondom őszintén akkor én is a kis csitrikkel sikítottam de amikor már vagy 20adszor hallottam olyan felkiáltásokat, hogy "Te, én elélveztem!" Akkor gondoltam egyet és kiúsztam a 14 éves lánykák mellől...
lumana.wordpress.com
Ja, mellettünk is volt sok fangirl, akik egy-egy Death Note AMV-nél elkezdtek sikítani.
Mivel első Conom volt, ez egy kicsit szokatlan volt nekem.
Először meg is kérdeztem, hogy mi ez a csoportos orgazmus itt mellettem xD
Mivel első Conom volt, ez egy kicsit szokatlan volt nekem.
Először meg is kérdeztem, hogy mi ez a csoportos orgazmus itt mellettem xD
De még mennyire, h bátor... főleg, amikor beindult a fangirl mode on... ^^ csoda, h halláskárosodás nélkül megúszta az elszánt szamuráj...
Az biz' csoda! Én hátul álltam, de néha az én dobhártyám is majdnem kifolyt...
HÍRES LETTEM!
A kép címe akár ez is lehetne:
Egy bátor férfi a fangirlök között.
A linkért köszönetet érdemel Zsolti!
[Link]
[Link]
De még mennyire, h bátor... főleg, amikor beindult a fangirl mode on... ^^ csoda, h halláskárosodás nélkül megúszta az elszánt szamuráj...
a lánykák meg csak vigyázzanak... aki kárt tesz Rudymban... grrrr...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-05-06 16:18:14
(#413) HÍRES LETTEM!
[Link]
[Link]
Szerk: Rudymester 2008-05-06 16:19:27