Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
SakuraCon 2008
Kapcsolódó tartalom: SakuraCon 2008
Az nagyon jó kép let...
Ez a Sanya fotózni tanul? Mindössze azért kérdezem, mert szinte csak portrékat készített.
Ez a Sanya fotózni tanul? Mindössze azért kérdezem, mert szinte csak portrékat készített.
beküldve: 2008-05-13 10:15:52
(#456) Boowah! Sanya nem sokat cicózott, hogy kattintgasson-e! Szép termés! Kíváncsi voltam benne lesz-e, mikor 20 centiről kilőtte a szemem... hát benne lett, kellő képpen hökkent is a fejem!
Azért szép munka volt, köszönjük a képi emlékeket!
Azért szép munka volt, köszönjük a képi emlékeket!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Á, én úgy se leszek rajta egyik képen sem
Ha ott lettél volna fórumtalin, és nem a Vad Virágot keresed, akkor te is rajta lennél. Egyébként lehet, hogy rajta vagy valamelyiken. Rólam is készült olyan kép, amiről nem is tudtam ( pedig a vakut észre szoktam venni ). Nézd meg őket, aztán majd kiderül, rajta vagy-e.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
Sanya mindenkit lekapott, senki sem menekülhetett előle.
Á, én úgy se leszek rajta egyik képen sem
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-05-12 22:22:41
(#453) Necro, én megtaláltalak a képeken!
És annyira nem is rosszak, kicsit érdekes az egyik, de nem lehet minden kép tökéletes.
Nekem pl. négyből egy jó, de nem baj. Legalább van, tudok nevetni rajta, és szép emlék lesz.
És annyira nem is rosszak, kicsit érdekes az egyik, de nem lehet minden kép tökéletes.
Nekem pl. négyből egy jó, de nem baj. Legalább van, tudok nevetni rajta, és szép emlék lesz.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
*megkönnyebbül* Szerencsére én 1-iken se vagyok rajta
Én sem találtam teljesen fekete képet...
Váháhá, ez milyen jó!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-05-12 20:05:36
(#451) gyermekem(necro9az nem elkeseredett fej hanem laczkó édes harmatom harapása a nyakamon benyilalt..jó és nem kell cikizni...tom én h nem lehet jó képet készíteni rólam na..(gege9 köszi sanyinak..cupp
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szerk: PICILÁNY 2008-05-12 20:47:06
na deee mégis van egy kép amin látszok fééélig X3 amin Hajni kétségbeesett arcot vág (lehet azért mert otvok?)
It was so funny my old friend, but it won't be when you feel the cold taste of my huge-ass sword...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-05-12 18:54:20
(#448) *megkönnyebbül* Szerencsére én 1-iken se vagyok rajta
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Uh több mint 700 kép.. annyira klassz h ennyiféle ember ugyanazt szereti mint én
*elmorzsol egy könnycseppet
*már szalad is a 100-as csomag pzs-vel X'D*
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-05-12 18:17:09
(#446) Uh több mint 700 kép.. annyira klassz h ennyiféle ember ugyanazt szereti mint én
beküldve: 2008-05-12 18:10:32
(#445) Mivel biztos forrásból tom, h én is megjelenek pár képen, ezért én is húzom őket... váááá... már 51% ^^
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-05-12 16:58:42
(#444) Na letöltöm márénis a képeket de nagyon remélem én 1-en se vok rajta...
Ego-man. :) Így is én látlak el az összes képpel, amin rajta vagy. :P
Amiért köszönet, mert én lusta vagyok conos képeket nézegetni...
Ego-man? Most úgyis szárnyalok, önbizalombőség rlz!
UPDATE: Fú bazz de jó kép készült rólam... THX SANYA!
Szerk: Rudymester 2008-05-12 13:49:30