Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
SakuraCon 2008
Kapcsolódó tartalom: SakuraCon 2008
beküldve: 2008-05-16 17:26:00
(#472) Eddig mindig elfelejtettem kiírni: a Con-on az a két csaj, aki egész végig a Védd a fákat, egyél hódot! szöveget nyomta, nagyon idegesítőnek és hülyeségnek találtam.
Chika: ha elfogultság, hogy barátokra nem mondok csúnyát, akkor elfogult vagyok.
Chika: ha elfogultság, hogy barátokra nem mondok csúnyát, akkor elfogult vagyok.
beküldve: 2008-05-16 08:58:46
(#471) Köszi-köszi-kööööösziiii mindenkinek az önbizalomépítést... ^^
De... ti egy "picit" elfogultak vagytok... vagy nem???
De... ti egy "picit" elfogultak vagytok... vagy nem???
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-05-15 18:10:32
(#470) Akiről tudom, hogy ki kicsoda élőben és ott volt fórumtalin, arról már クイックシルバー is tudja.
クイックシルバー: szívesen.
Chika: ha bárki is úgy gondolja, hogy rossz a kinézeted, azzal valami nagyon nagy probléma van.
クイックシルバー: szívesen.
Chika: ha bárki is úgy gondolja, hogy rossz a kinézeted, azzal valami nagyon nagy probléma van.
Ugye, milyen tökéletesek és szépek a gyerekeim??? ^^ Amg... örömmel "látom", hogy még jól vagy és egészséges vagy... ezek szerint megúsztad a látványomat maradandó károsodás nélkül... lol
*Tölcsérrel tölti フリツク オル シィ-be az önbizalmat *
Na, Riku elregélte nekem, hogy ki kicsoda //köszi^^//.
Picilány nyakfájós képe no comment De azért aranyos
Amúgy PaPét és picilányt kb. így képzeltem el
Ugye, milyen tökéletesek és szépek a gyerekeim??? ^^ Amg... örömmel "látom", hogy még jól vagy és egészséges vagy... ezek szerint megúsztad a látványomat maradandó károsodás nélkül... lol
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-05-15 17:29:47
(#467) Na, Riku elregélte nekem, hogy ki kicsoda //köszi^^//.
Szerk: .., 2008-05-15 17:29:54
クイックシルバー engem kért meg, hogy MSN-en elmondjam neki ki kicsoda a való világban. Elment, úgyhogy nem tudtam neki semmit mondani. Nem veszi senki sem zokon, ha kiszolgáltatom a kilétét kedves barátunknak?
Rikum: részemről áldásom rá... csak szegény Higany-t féltem... nehogy maradandó károsodást szenvedjen és visszamaradjon a fejlődésben a látványom miatt...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
クイックシルバー engem kért meg, hogy MSN-en elmondjam neki ki kicsoda a való világban. Elment, úgyhogy nem tudtam neki semmit mondani. Nem veszi senki sem zokon, ha kiszolgáltatom a kilétét kedves barátunknak?
Bocsi Riku, valami msn vírusom van és tisztára fagy az msnem És nem indíthatom újra a gépet, mert épp Death Note 2-t konvertálom ipodomra és már 80%nál jár, nem akarom, hogy elvesszen
Szerk: .., 2008-05-13 21:42:07
beküldve: 2008-05-13 21:35:17
(#464) クイックシルバー engem kért meg, hogy MSN-en elmondjam neki ki kicsoda a való világban. Elment, úgyhogy nem tudtam neki semmit mondani. Nem veszi senki sem zokon, ha kiszolgáltatom a kilétét kedves barátunknak?
beküldve: 2008-05-13 20:53:55
(#463) hihi fogsz olyanokat kuncogni...sőtt inkább leferdülsz a székről..hihi
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-05-13 20:51:49
(#462) Na most nagyon meg fogok nézni mindenkit
Kik is rejtőznek a betűk és avatárok mögött
Kik is rejtőznek a betűk és avatárok mögött
anya..én mondtam h kamera érzékenyek vunk8akkor jó ha nincs a közelben 9és nagybácsi naon édes mind a 3 képen..én meg hát...no mindegy..a nyaknyilalós képem igazán édes... anya..a jóllakott ovis képét érezteti az emberrel ..aput meg nem is igazán látni..de azért az akira bleach poló egymás mellet igazán szépen fest
pedig azon a képen, ahol mindketten rajta vunk, tök jól néz ki... mint a tanárbácsi, aki kivitte sétálni a jóllakott napközist... ^^ amg... TÉLLEG jól fest ott...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-05-13 20:15:15
(#460) megnéztem levelupon a vágatlan videót...fuhh a csávónak van beszélőkéje... Nem lehet megnézni a beküldött fanartokat? A nanás az tetszik, az egyik képet amit mutatnak, ismerem a készítőjét... Meg jó a maradék is. Meglehet nézni vhol?
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-05-13 20:12:07
(#459) anya..én mondtam h kamera érzékenyek vunk8akkor jó ha nincs a közelben 9és nagybácsi naon édes mind a 3 képen..én meg hát...no mindegy..a nyaknyilalós képem igazán édes... anya..a jóllakott ovis képét érezteti az emberrel ..aput meg nem is igazán látni..de azért az akira bleach poló egymás mellet igazán szépen fest
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-05-13 17:29:45
(#458) Na ja... Lanwell-ről naon tuti lett az a kép... kb. az van az arcára írva, h "mi a f** van mááá???"
Családom többi tagja szintén tök jól néz ki... csak én festek úgy azon a pár képen, ami rólam is készült, mint egy jóllakott óvodás...
Mondjuk szegény Sanya nem tehet róla... hozott anyagból dolgozott...
Családom többi tagja szintén tök jól néz ki... csak én festek úgy azon a pár képen, ami rólam is készült, mint egy jóllakott óvodás...
Mondjuk szegény Sanya nem tehet róla... hozott anyagból dolgozott...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-05-13 17:30:24